ШЛ: Барселона - Пари Сен Жермен :: 10.12.2014 :: 3-1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Барселона - Пари Сен Жермен :: 10.12.2014 :: 21:45
Честита победа! Триото се разписа, което е добре за атмосферата в отбора.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Големеца с гол и асистенция, дано продължава и да натрупа нужното самочувствие, с което играеше миналата година на Анфийлд....очаквам към края на януари да влезе в убийствена форма 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Middlesbrough
- Контакти:
Ако сменим тактиката може да стане грозно за другите отбори ! Смисъл да играем на контри , добре прибрани и с бързи атаки , това означава да продадем Бускетс или поне да не играе !
Представете си Атлети с Чоло , само че отпред с Иниеста , Неймар , Суарез и Меси !
Тая преса дето я правехме снощи , беше едно голямо нищо , а като се прибрахме на 2-3 пъти отзад и ПСЖ изгубиха топката и тръгнахме на контра атака ставаше страшно , никой ли не забеляза ? Дано Лучо е забелязал , ама ме съмнява , защото ако беше , второто щяхме да ги хванем на контра ! а не се случи нищо подобно , пак си правехме пресата !
Суарез нещо мн вдървено играе бе , не мое си спре топката , някви странни пасове , повеждания на топката , се едно не е Суарез а Бентнер :Д ! Но вярвам , че ще се стегне ! Неймар вкара супер гол , но постоянно се хлъзга
Най - добрия ни защитник беше Бартра според мен ! А Маск си беше най най - отново : )
Добра победа !
Дано не се паднат Юве - Барса
Едни Байер ми звучат добре
Представете си Атлети с Чоло , само че отпред с Иниеста , Неймар , Суарез и Меси !
Тая преса дето я правехме снощи , беше едно голямо нищо , а като се прибрахме на 2-3 пъти отзад и ПСЖ изгубиха топката и тръгнахме на контра атака ставаше страшно , никой ли не забеляза ? Дано Лучо е забелязал , ама ме съмнява , защото ако беше , второто щяхме да ги хванем на контра ! а не се случи нищо подобно , пак си правехме пресата !
Суарез нещо мн вдървено играе бе , не мое си спре топката , някви странни пасове , повеждания на топката , се едно не е Суарез а Бентнер :Д ! Но вярвам , че ще се стегне ! Неймар вкара супер гол , но постоянно се хлъзга

Най - добрия ни защитник беше Бартра според мен ! А Маск си беше най най - отново : )
Добра победа !
Дано не се паднат Юве - Барса

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Middlesbrough написа:Ако сменим тактиката може да стане грозно за другите отбори ! Смисъл да играем на контри , добре прибрани и с бързи атаки , това означава да продадем Бускетс или поне да не играе !
Суарез нещо мн вдървено играе бе , не мое си спре топката , някви странни пасове , повеждания на топката , се едно не е Суарез а Бентнер :Д ! Но вярвам , че ще се стегне ! Неймар вкара супер гол , но постоянно се хлъзга![]()
Добра победа !
Дано не се паднат Юве - Барса![]()
Може да не е всеки мач, но срещу такива като Чоло и Моу ми се струва, че доста ядове ще им създадем. Но Матийо ляв бек ми изглежда доста рисковано, бавничък е. Маск е направо звяр на позицията на Бускетс, че и извеждащите му пасове са страхотни. Видя се и снощи. Явно обаче Бускетс е със статута на несменяем.
Суарес според мен има проблем, че гледа постоянно къде е Меси и комбинира с него, а не търси по-добри алтернативи. Но има време, а и до момента е доста полезен за отбора. И аз не искам Юве да ни се падат.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Middlesbrough
- Контакти:
tibidabo написа:Middlesbrough написа:Ако сменим тактиката може да стане грозно за другите отбори ! Смисъл да играем на контри , добре прибрани и с бързи атаки , това означава да продадем Бускетс или поне да не играе !
Суарез нещо мн вдървено играе бе , не мое си спре топката , някви странни пасове , повеждания на топката , се едно не е Суарез а Бентнер :Д ! Но вярвам , че ще се стегне ! Неймар вкара супер гол , но постоянно се хлъзга![]()
Добра победа !
Дано не се паднат Юве - Барса![]()
Може да не е всеки мач, но срещу такива като Чоло и Моу ми се струва, че доста ядове ще им създадем. Но Матийо ляв бек ми изглежда доста рисковано, бавничък е. Маск е направо звяр на позицията на Бускетс, че и извеждащите му пасове са страхотни. Видя се и снощи. Явно обаче Бускетс е със статута на несменяем.
Суарес според мен има проблем, че гледа постоянно къде е Меси и комбинира с него, а не търси по-добри алтернативи. Но има време, а и до момента е доста полезен за отбора. И аз не искам Юве да ни се падат.
Е не говора за всеки мач ... но и във определени моменти от всяка среща също може да се пробва !
Защо все нас да ни хващат на контра ! Като ние имаме също имаме трима уникални играчи за контра атака , към тях като добавим и Бог Андрес и нещата стават сериозно ... някой трябва да подкаже на Лучо според мен !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
- diablorojo
- Контакти:
diablorojo написа:3-1 Барса влезе във форма.

[center]
[/center]

Re: ШЛ: Барселона - Пари Сен Жермен :: 10.12.2014 :: 3-1 FT
Не знам за подсказване, но имам чувството, че и Лучо няма пълната власт да реди отбора. Без да твърдя, че разбирам особено от футбол, а изказвам лично мнение мисля, че ЛЕ има предства къде иска да стигне, но не знае как да го постигне. Това с пускането на Педро от дясно вчера много не го разбрах. Може би да помага на Барта и да набута Меси в центъра. Но от ляво бавният Матийо беше оставен почти сам срещу свръхбързия Лукас Моура и само късмета и засуетяването му на два пъти не ни струваше голове. Бартра е доста бавен за да бъде десен бек. Имаше няколко контри, които го хванаха абсолютно неподготвен. Ако си ЦЗ доброто пласиране е може би 80% от играта, докато бековете, които дейно участват в нападение трябва да са доста бързи. Идеята му в схемата на Бускет също не я разбирам, освен 2-3 откраднати топки, той не поглежда към нападателното трио. Много бавен и рисков е напоследък. Постоянно се опитва да покаже техника, но загубвайки топката нещата стават необратими.
Като изключим това-онова всичко си ни е наред.
VAMOS BARCA!!!
Като изключим това-онова всичко си ни е наред.

VAMOS BARCA!!!
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Тоя път ще е лесен съперник, не може 3 та поредна година да изтегляме най-добрите втори..очаквам Базел
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Тоя път ще е лесен съперник, не може 3 та поредна година да изтегляме най-добрите втори..очаквам Базел
Може, може...
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]