Алмерия - Барселона ::08.11.2014::FT 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Алмерия - Барселона ::08.11.2014::FT 1-2

Мнениеот enguerino » 09 ное 2014 13:07

7 греди за 2 мача :shock: :shock:

Суарес се е включил добре. Явно на отбора му липсва креативноста на Дон Андрес :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 ное 2014 18:09

SSIW написа:До поста по-горе, където се говори за късмета, който ни е измъкнал :

Три удара в гредите, като незначителен малшанс ли ги определяш? Според тебе този карък нямаше ли отражение върху развоя на мача?

Иначе отбора е мн , мн далеч от желаното : защитната и халфовата формация са ... смешни (ако не бяха тъжни).

Според мен е казано заради това, че това е поредният ви мач от началото на сезона, в който се измъквате с гол или голове в последните минути. Не става дума конкретно и само за този мач и ако погледнеш мачовете в началото ще разбереш какво има предвид.

В началото го отдавахте, че сезона е едва в началото и ще трябва малко време, заради ротациите и т.н., а се вижда че проблемите в отбора не са там.
До момента нямате победа над сериозен отбор включително и в ШЛ, а ви предстоят такива още в следващите кръгове в първенството.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 ное 2014 00:39

Труден мач, браво на Суарез обърна мача с 2 асистенции и отделно създаде сам още 3-4 голови ситуации за съотборниците си ;)

Личи си, че играта не върви, но е важно в такива моменти просто да печелим..освен това нямаме и късмет, 7 греди за 2 мача...а Реал сега всичко им върви ще дойде и техния момент, когато ще забуксуват и е важно дотогава да не изостанем...

а тва за продажбата на Неймар вие сте ненормални, той е бъдещето на Барса ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 10 ное 2014 10:13

Проблемите ни според мен се таят в цялостната атмосфера в отбора и това не се дължи на Меси, Неймар, Иниеста, Суарес или който и да е друг футболист. Проблемите са, че явно хаосът във всекидневната организация в клуба е перманентен. Вижте какво се случва с президентите ни - един отива във затвора, другите двама се разследват за крупни злоупотреби, а клуба се управлява от заместници. Всичко това няма как да не влияе и върху отбора. Няма го спокойствието, което да полволи да се вземат продуктивни решения (а и силно се съмнявам в капацитета на Субисарета и Бартомеу). Но както се казва "С това разполагаме в момента" и трябва да се задоволяваме с него. Яд ме единствено, че играта не върви. Не радва окото, не е насладата, която кара човек да брои часовете до следващия мач. Дори да удряме по 10 греди на мач и да губим, ако играта е тази заради, която сме фенове нямаше да ме е яд толкова много. Да се надявам, че нещата ще се подобрят в следващите мачове. :) :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 ное 2014 13:16

tibidabo написа:Дори да удряме по 10 греди на мач и да губим, ако играта е тази заради, която сме фенове нямаше да ме е яд толкова много. Да се надявам, че нещата ще се подобрят в следващите мачове. :) :) :) :) :)

Ако го погледнеш пък от другата страна ако първия удар вместо в гредата влезе и после се бие с 3/4 на 0 тогава играта ще е ОК и ще се сипят похвали.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 10 ное 2014 15:51

enguerino написа:
tibidabo написа:Дори да удряме по 10 греди на мач и да губим, ако играта е тази заради, която сме фенове нямаше да ме е яд толкова много. Да се надявам, че нещата ще се подобрят в следващите мачове. :) :) :) :) :)

Ако го погледнеш пък от другата страна ако първия удар вместо в гредата влезе и после се бие с 3/4 на 0 тогава играта ще е ОК и ще се сипят похвали.

Така е, но нали знаеш, че това става с по-слабите отбори. А на нас ни се иска от първата минута да играя все едно от точно тези три точки зависи шампионата. А не след всяка загуба да ми говорят, че всичко е още в началото и сезонът се решавал през пролетта. Принципно са прави, но ме притеснява, че се успокояват вместо да са ядосани и гневни, че са загубили. Не ме разбирайте погрешно, че говоря против отбора. Аз лично смятам, че трябва да с даде време и спокойствие на Лучо, поне до края на януари, и след това да се вземат каквито и да са решения. Предстоящите 4-5 мача са от изключително значение и ще може да се види дали сме подготвени за нещо повече или всичко е по инерция.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”