Малага - Барселона FT 0-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Малага - Барселона 24.09.2014 /23:00ч/ Ла Лига 5 кръг

Мнениеот kingofpop » 25 сеп 2014 13:17

ICAKOV_FCB написа:Отгатнах нашата чиста мрежа, но не и тяхната. Неймар много слаб, не може да навлезе във форма още. Меси трябва да шутира повече независимо дали е от далече или не. Роналдо като може да бие бие, не се лигави да ги минава или да подава. От Барса добре се усетиха че вече Меси не играе толкова (никой не знае защо) и го изтеглиха плеймейкър, а отпред ще са Неймар и Суарес, но ако на тях не им върви увисваме в атака! Започвам да си мисля че тоя сезон ще сме като Аржентина, преди защитата беше най-проблемна, сега атаката. Включването на Суарес ще е ключово за сезона. Успех момчета!

Аз казах още отдавна, че ще сме като Аржентина...особено срещу Реал на Бернабеу си мисля, че ще играем на контраатаки :shock:

И все пак титли се печелят със защита(изключение прави отбора на Гуардиола), дано Уруса навлезе във форма до Нова година :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 25 сеп 2014 15:54

kingofpop написа:
ICAKOV_FCB написа:Отгатнах нашата чиста мрежа, но не и тяхната. Неймар много слаб, не може да навлезе във форма още. Меси трябва да шутира повече независимо дали е от далече или не. Роналдо като може да бие бие, не се лигави да ги минава или да подава. От Барса добре се усетиха че вече Меси не играе толкова (никой не знае защо) и го изтеглиха плеймейкър, а отпред ще са Неймар и Суарес, но ако на тях не им върви увисваме в атака! Започвам да си мисля че тоя сезон ще сме като Аржентина, преди защитата беше най-проблемна, сега атаката. Включването на Суарес ще е ключово за сезона. Успех момчета!

Аз казах още отдавна, че ще сме като Аржентина...особено срещу Реал на Бернабеу си мисля, че ще играем на контраатаки :shock:

И все пак титли се печелят със защита(изключение прави отбора на Гуардиола), дано Уруса навлезе във форма до Нова година :oops:

Е аз откъде да знам какво си бил казал, да не би да чета всички мнения :) както и да е. А за Реал дано всички да са здрави и Меси да му се играе пък каквото стане, от Суарес точно в тоя мач не очаквам много!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 сеп 2014 00:30

Мач по-скоро от миналия сезон отколкото приличащ на някой от този. Дон Андрес ми се губи :roll:

ПП. Дъглас е по-близо до Монтоя отколкото до Алвеша :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Барселона”