Барселона-Апоел Никозия ШЛ 17.09.2014 FT 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Барселона-Апоел Никозия ШЛ 17.09.2014

Мнениеот kingofpop » 18 сеп 2014 01:06

Е, днес бяхме точно с 4 титуляра..Алвеш,Лео,Неймо и Пике...Енрике успява доста добре да постигне баланс в играта и да разпредели силите, за да може играчите да са в добра кондиция за следващия мач...ясно е, че мача с Леванте в неделя е много по-важен от този...ясно е, че с 4 титуляра е важна победата, а не резултата..имам чувството, че целта на отбора е да започне по-пестеливо и да влзее в страшна форма пролетта, когато Суарез и Неймар очаквам да мачкат(само се моля Неймо да не се контузи, този сезон трябва да е неговия :!: )

П.П. Меси носи победата и денс с асистенция, и с Билбао асистира за двата гола и отново той изработи гола с Виляреал...преди това вкара 2 на Елче, не знам кое му е слабото във формата, като отново участва в 90 % от головете :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 сеп 2014 02:39

Меси е играч, който хем прави асистенции, хем вкарва голове. Това, че в момента е направил няколко асистенции не може да се каже, че играе силно след като не бележи както преди. Това не е мое мнение само, а и такива неща се говорят и в чуждите медии. Миналата година играхте къде по силно или да кажем изразително в началото на сезона, а сега е едно мънкане и куп пропуски. Може би сега не ви прави впечатление, защото побеждавате, ама като загубите няколко точки точно заради този начин на игра ще видим какви ще са реакциите ви :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 сеп 2014 08:39

Миналия сезон като почнахме силно и кво направихме в края !
В отбора има много нови лица и трябва време според мен
Снощи мача беше много слаб, факт !
Не се притеснявайте за Меси :П , гледайте си сто милионния изморен андорец :P
Много е кофти когато ти забъркат бетона деба :@

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 сеп 2014 11:08

Слабичко, но 2 добри резултата. В Париж дори хикса е приемлив.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 сеп 2014 14:05

Да не забравяме срещу кои отбори постигнахме победите в края на мача? На Ел Мадригал много пъти сме си тръгвали без 3-те точки, а с Билбао си имахме доста положения преди да вкараме, просто Горка Ираисос извади няколко горещи "картофа". Да не забравяме, че и срещу Виляреал бяхме без Иниеста, а срещу Билбао играхме с онова недоразумение Монтоя. Определено играта ни не е на желаното ниво, но е радваща тенденцията за пресиране и отнемане на топката в първите секунди - това липсваше след третия сезон на Гуардиола. Меси досега във всеки мач играеше с различни партньори в атака Мунир и Рафиня, Мунир и Педро, Мунир и Неймар. Аз лично съм доволен от играта му, определено се старае и навърта по-сериозен километраж в сравнение с миналия сезон. А 7-0 голова разлика от 4 мача, не са лош актив, още повече, че с това са донесени и 12 точки. Има още неща за изглаждане, но това че се дава шанс на млади момчета от школата е инвестиция в бъдещето, която рано или късно ще се изплати.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 сеп 2014 14:07

Браво на Лучо , че пуска младите момчета !!!
Само Серхи Роберто и Монтоя според мен не са за Барса , пък и вече не са младежи ... : (

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 сеп 2014 15:23

Middlesbrough написа:Браво на Лучо , че пуска младите момчета !!!
Само Серхи Роберто и Монтоя според мен не са за Барса , пък и вече не са младежи ... : (

Има нещо такова. :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 сеп 2014 21:24

И аз очаквах повече от С. Роберто. Много праволинеен ми се вижда нито има дрибъла на Иниеста нито погледа и извеждащото подаване на Шави. Може там да се търси развитие на друг юноша или след някоя година да се купи друг играч. За Монтоя не съм на мнение, че е излишен. Не че е нещо изключително, но за резерва на титуляр като Алвеша е перфектен. Нито е стувал пари нито пък се опаква като не играе.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 18 сеп 2014 22:05

Сезонът започва рутинно по план. Най-важното е че с минимален разход усилия и със сумати младоци в тия мачове взимаме пестеливо мачовете и комплекта 3 точки като същевременно не допускаме нито 1 гол. Малко по италиански, но по-добре така, отколкото да се изхвърляма есента с някви разгромни победи и после пролетта да оставаме без въздух, както ставаше последните 2 сезона. 8-)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 сеп 2014 09:32

enguerino написа:И аз очаквах повече от С. Роберто. Много праволинеен ми се вижда нито има дрибъла на Иниеста нито погледа и извеждащото подаване на Шави. Може там да се търси развитие на друг юноша или след някоя година да се купи друг играч. За Монтоя не съм на мнение, че е излишен. Не че е нещо изключително, но за резерва на титуляр като Алвеша е перфектен. Нито е стувал пари нито пък се опаква като не играе.

За Монтоя не съм съгласен. Нито е особено ефективен в атаката, нито центрирането му е като хората, а в защита постоянно трябва да го покриват съотборниците му. Определено има голямо желание и много бяга, но трудно се пласира добре на терена, а в същото място трябва да играе като дясно крило. За мен няма качествата да бъде част от Барса.

― Mark Twain

Върни се в “Барселона”