Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |17.05.2014| 1-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |18.05.2014| 20:00

Мнениеот barca4ever » 17 май 2014 23:14

Изображение
Грешка която може би ни коства титлата, но не може да се вини странични той няма никаква видимост и всичко стана прекалено бързо а да бяхме станали шампиони с тоя гол сега щеше да е смрад в тая тема от тролчета.
Пак честито на Атлетико и да биете Реал другата седмица.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 май 2014 01:14

Атлетико ме впечатляват все повече и повече- най-добрият отбор в света в момента! :) Да им е честита титлата!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 май 2014 10:48

Благодаря за поздравленията, момчета ;)

Заслужена титла, дано я подсладим с още една в събота! :)

Поздравления за публиката на Камп Ноу, която след последния съдийски сигнал аплоадира Атлети, дори за няколко секунди се чуваше Атлети, Атлети....може да не е най-вярната публика, но с това показаха че са класа!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 май 2014 13:32

Толкова очаквано, че дори не ти се ядосва. Квото и да си говорим само заради грешките на другите Барселона имаха шанс докрая. Една Лига повече или по-малко не е толкова важно, важното е какво ще се случи лятото. Нека футболистите си изиграят СП (без контузии), а спортно-техническия щаб да направи необходимите промени.

П.П. Честито на Mr. Пакааж и другите рохибланкос ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 18 май 2014 18:45

Честита титла на Атлетико. Напълно заслужена и им пожелавам да спазят традицията от последните сезони в ШЛ, който отстрани Барса да вдигне купата впоследствие. За нашите каквото и да кажа ще е малко. Нямам търпение да дойде световното, една от причините е да видя как ще играе нашата мегамилионна звезда. И ако там заиграе изведнъж така, както играеше допреди тази година, му пожелавам успешна кариера в някой клуб извън Барселона. Ако ще да чупи по 50 рекорда на сезон, за мен той няма да заслужава да носи фланелката на Барса! В никакъв случай не го обвинявам за слабата игра, на всеки се случва. Обвинявам го за липсата на желание, за това, че след като изгуби топката не се втурва обратно да си я върне, а спира да играе. Именно това ще ми е интересно дали и в мачовете на Аржнитина ще го прави. И съм съгласен, че ако в последните няколко мача той не беше играл, надали щяхме да загубим толкова много точки.
П.С. На някой направи ли му впечатление как се промени изведнъж играта ни когато Неймар влезе? През тези първи десетина минути от неговото влизане си казах, че и да не спечелим няма да ме е яд. Само че този импулс не продължи до края на мача, това бяха единствените минути в последните няколко мача, в които си припомних добрите игри от близкото минало.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 18 май 2014 19:13

enguerino написа:Толкова очаквано, че дори не ти се ядосва. Квото и да си говорим само заради грешките на другите Барселона имаха шанс докрая. Една Лига повече или по-малко не е толкова важно, важното е какво ще се случи лятото.

Напротив, важно е за статистиката. 3 от 4те титли при Йохан Кройф дойдоха в последния кръг, това какво ти говори ? :roll:
И тогава е имало същите коментари как Барса има нужда от промяна и Кройф на няколко пъти е бил пред уволнение, но именно титлите в последния кръг на 1992,1993 и 1994 му спасяват главата. Единствено 1991г. печелим Ла Лига спокойно с голяма преднина пред втория. Пиша това защото сме в ролята на догонващи и в близките десетилетия тряба да скъсяваме дистанцията до Реал относно титлите в Испания и ако вчера бяхме спечелили щяха вече да са 23 на 32, т.е. разлика от 9, а след 20-30 години никой няма да си спомня с каква игра сме станали шампиони през 2013/2014г., просто щеше да сме добавили още 1 титла в колекцията, щото в крайна сметка футболът се играе за трофеи, а не за здраве (тоя футбол е в махалата и нека си остане там). На професионално ниво са важни резултатите независимо как са постигнати. ;)
Аз съм прагматик, знам че Барса може да играе много красив футбол, но в крайна сметка искам да виждам как в края на сезона получаваме медали и вдигаме купи, а не да ставаме като феновете на Арсенал и Ливърпул със спомените за приятен футбол без никакви резултати. :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |17.05.2014| 1-1 FT

Мнениеот JackPackage » 18 май 2014 20:44

9 от 10 от титлите на Атлети са спечелени в последния кръг...така че нищо ново че вчера си счупихме нервите 90 минути, вместо да си я вземем с Малага у дома....как и да е...тези 447 в гълъбарника горе са били най-щастливите хора в Испания снощи ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 21 май 2014 14:42

Capitan Puyol написа:Баси нагласения мач...испанската федерация направи нужното за да се привлече интереса. Атлетико се дъни 2 пъти подред за да стане последния мач решителен за титлата, а Реал също се дънят за да не пречат мача на Кампа да е като финал и коронката - Барса не играе нищо особено второто полувреме, че Атлетико да стане шампион и да има малко разнообразие след Валенсия 2004. :lol:

Има ли начин Барселона да падне и да не е нагласено?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Re: Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |17.05.2014| 1-1 FT

Мнениеот Capitan Puyol » 21 май 2014 23:34

Трудно...просто сме прекалено добри. :lol:

Върни се в “Барселона”