Liga BBVA: Барселона - Осасуна |16.03.2014| 7-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Осасуна |16.03.2014| 7-0

Мнениеот kingofpop » 18 мар 2014 14:10

tatusindo написа:
gikahadji написа:Нищо не е изгубено преди да мине Ел Класико. След него ще се правят изводи и заключения :!:

Даже и с победа оставаме 1 точка зад белите,а единствените им тежки мачове са гости на Севиля и домакини на Валенсия ;)

гостуване на Сосиедад забрави ли го...едва ли ще бият в 2 от тези 3 мача... :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 мар 2014 18:24

Нека мине мача в неделя пък тогава ще му мислим, защото при 7т разлика няма да има значение какви мачове има Реал докрая и къде ще се издъни ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 20 мар 2014 19:37

tatusindo написа:
gikahadji написа:Нищо не е изгубено преди да мине Ел Класико. След него ще се правят изводи и заключения :!:

Даже и с победа оставаме 1 точка зад белите,а единствените им тежки мачове са гости на Севиля и домакини на Валенсия ;)

Реал ако загуби в Ел Класико ще загуби точки по нататък със сигурност. Най-трудният им мач е в Сан Себастиан срещу Сосиедад. Иначе и гостуванията на Севиля, Валядолид и Селта, и домакинството на Валенсия няма да им бъдат лесни.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Барселона”