Причината са неубедителните изяви на Бълхата с фланелката на Аржентина. Анкета на популярния аржентински вестник "Clarin" ясно показва нагласата на привържениците срещу Лео.
Около 60 процента от участвалите в запитването искат Меси на резервната скамейка в решаващия сблъсък с Уругвай в нощта на сряда срещу четвъртък. Загуба в Монтевидео почти сигурно изхвърля "албиселесте" от Мондиал 2010.
В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Fan7a
- Контакти:
В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай

- Lord VOODOO
Re: В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай
Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Беше наистина нещастен за Аржентина... По-добре резерва, да не пречи на гаучосите, а за каталуния да си играе колкото му душа сака. Но големите футболисти се доказват и в националните отбори 

Тези май са изперкали. Да оставят Меси на пейката

Flash1912 написа:Беше наистина нещастен за Аржентина... По-добре резерва, да не пречи на гаучосите, а за каталуния да си играе колкото му душа сака. Но големите футболисти се доказват и в националните отбори
+1
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- fabregas_949
- Контакти:
И Меси не може да помогне на Аржентина
нито Марадона... нито Девата от Гладалупе... да седи няма лошо, но предполагам, че "коката" ще го пусне второто полувреме....

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Lord VOODOO написа:Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!
Ти никога няма да надскочиш ръста си с тесногръдието което лъха от теб.
- Lord VOODOO
ЕМИЛ написа:Lord VOODOO написа:Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!
Ти никога няма да надскочиш ръста си с тесногръдието което лъха от теб.
Ти ако имаше поне микроскопична представа колко съм висок, щеше да ти е ясно, че е невъзможно да си надскоча ръста! Но не затова става въпрос!
Аз съм фен на Барселона, не на Аржентина! ОК за всеки играч е въпрос на чест да играе за националният си отбор, но за феновете на клубове като Барса, Реал, МЮ и тн няма значение за коя страна играят любимците им, стига да са на разположение за любимият тим! Меси няма да стане по-малко добър, ако не участва на световното в ЮАР, но може да бъде контузен там и дълго време да не може да играе за Барса, а това ест ще бъде много лошо за любимият ми отбор! Така че е напълно логично да се радвам и да се надявам Аржентина да се издъни! /Доколкото виждам и МЮ се радват, че Берба няма да е на световното..../
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Там - в Аржентина,май някои търсят под вола теле! Бог, да - Бог, ама не става за тренер. Толкова!
П.С. Не знам за тази анкета, но бас ловя, че първия избор на тамошните фенове е бил атаката да се води от Игуаин. Демек - удавниците се хващат за сламката.
П.С. Не знам за тази анкета, но бас ловя, че първия избор на тамошните фенове е бил атаката да се води от Игуаин. Демек - удавниците се хващат за сламката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.