bai mile написа:Lord VOODOO написа:Хъмз защо ли не съм съгласен, че Ето'О бил духа на отбора.... Сами беше превъзходен нападател, но той е един сребролюбец и Барса нищо не означаваше за него. Клуба бе просто поредният работодател! Лично от моите наблюдения сърцето и душата на отбора е Карлес Пуйол, но тон вчера напусна мача още в 30-тата минута, май заради контузия!
Просто, за да разбереш напъпно философията на клуба трябва да си каталунец и още от малък да си закърмен с магията наречена Барселона!
+10
Да не забравяме, че Ето О ( незнам и аз по каква причина точно ) но беше изритан от Real МАдрид... обиколи сумати клубове.Майорка и накрая дойде в БАрселона.Real след ония години около 2000 май беше , имаха явно добри нападатели и едно черно момче, не им се е струвало качествен , че да го задържат.Нали те са REAL могат да си купят секи/Надмеността им я наказа Ето О на няколко пъти.Супер беше.Надявам се да срещнем Real в Шампионската лига за да им покажем... аз много исках Ето О да ги унижи и насред Европа, ноо нямаше как .ТЕ не минават повече от осмифинал.От друга странаа, Ето О си иска парите.Явно за тия играчи 3-4 милиона не са кой знае какво, но ако кажем, че той гледа семейство, Майка му и Баща му са в държава от третия свят.( сега може и аз де не съм много информиран и хората да си живеят в Марсилия )все пак трябва да им подсигори живот и на тях , на себеси... не го знам - май имаше дете ! Успех в Интер.Даде Доста за клуба.Есин от Големите ни нападатели.Се пак най - малкото е , че отбеляза два гола на финал на шампионската лига.Все първия гол за победите ни с 2-1 и 2-0.Нарежда се до група големи играчи - Дон Диего , Роналдо , Ривалдо , Стоичков, Кроиф, Меси ( още се състезава) Роналдинио, Гуардиола... Кабала