hajitsu написа:Може да не е умишлена, но все пак е игра с ръка и по този начин спира/отклонява движението на топката към вратата!
Като тази на Пепе или като тази на Рамос срещу Бетис?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2012 11:08
hajitsu написа:Може да не е умишлена, но все пак е игра с ръка и по този начин спира/отклонява движението на топката към вратата!
Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2012 11:12
messi7 написа:Честитя победата на феновете на Барселона, макар да не е заслужена. Колкото до това подпирани ли са - ми гледайте мачовете с Арсенал миналия сезон, с Челси при първия сезон на Гуардиола 2008/09. Има и други. Не знам, но по-подкрепян от съдии отбор не съм виждал. А като малък много ги харесвах...
Мнениеот tibidabo » 08 апр 2012 13:20
messi7 написа:Честитя победата на феновете на Барселона, макар да не е заслужена. Колкото до това подпирани ли са - ми гледайте мачовете с Арсенал миналия сезон, с Челси при първия сезон на Гуардиола 2008/09. Има и други. Не знам, но по-подкрепян от съдии отбор не съм виждал. А като малък много ги харесвах...
Мнениеот fcb_bg » 08 апр 2012 13:45
Rivaldo10 написа:hajitsu написа:Може да не е умишлена, но все пак е игра с ръка и по този начин спира/отклонява движението на топката към вратата!
Като тази на Пепе или като тази на Рамос срещу Бетис?Или пък като тази срещу Валенсия в последната минута? Не ми се рови по-подробно, но и тези си мисля, че са достатъчни?
Мнениеот fcb_bg » 08 апр 2012 14:01
Мнениеот Lord VOODOO » 08 апр 2012 18:25
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Мнениеот JohnnieWalker » 09 апр 2012 14:56
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта