Барса - Сиатъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Барса - Сиатъл
Добре някои може ли да каже къде е Фреди Аду ? Смисъл то аз се загледах в състава на БАрселона , зехме тоя КЕирисон и го дадохме под наем в БЕнфика... там се зачетох в техния състав и стана ясно , че Кеирисон е при тях и един младок от Сао КАетано - ПАтрик... които си го зимам като играя на ФИФА ... хахаха
много перспективен... амаа там го няма АДУ , доколкото знам последно той там риташе !

mormona написа:Добре някои може ли да каже къде е Фреди Аду ? Смисъл то аз се загледах в състава на БАрселона , зехме тоя КЕирисон и го дадохме под наем в БЕнфика... там се зачетох в техния състав и стана ясно , че Кеирисон е при тях и един младок от Сао КАетано - ПАтрик... които си го зимам като играя на ФИФА ... хахаха![]()
много перспективен... амаа там го няма АДУ , доколкото знам последно той там риташе !

Барселона Спретна равен с Гуадалахара Мексико! 1-1.
Супер засега даже в контролите не ни бият.Да видим като почне и първенството скоро... ще бъде интригуващо !
Носителят на требъл от миналия сезон – Барселона приключи лятната си подготовка с равенство срещу мексиканския Чивас Гуадалахара. Последната проверка на „каталунците” се състоя в Сан Франциско и приключи при резултат 1:1. Футболистите на Барселона играха с черни ленти в памет на починалия след инфаркт капитан на Еспаньол Даниел Жарке.
Въпреки равенството в мача, възпитаниците на наставника Пеп Гуардиола бяха далеч по-добрия тим на терена, като само късметът помогна на Чивас да не загуби срещата.
Моралес откри за тима от Мексико малко след подновяването на играта през втората част, а в 64-ата Боян Къркич оформи крайния резултат в срещата. „Каталунците” удариха и две греди.
Сезонът за Барселона стартира през следващата седмица с мач за Суперкупата на Испания