Двойник на Меси прави фурор на “Ноу Камп”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Двойник на Меси прави фурор на “Ноу Камп”

Мнениеот Parmalat » 19 фев 2009 02:04

Мигел Мартинес не отказва снимки и автографи за феновете на Барса

Серджи Фонт,
"Марка"

Представете си за миг, че на улицата ви вземат за най-добрия футболист в света. Какво ще направите? Ще се възползвате ли от славата, за да приемете покана за вечеря в най-реномираните ресторанти? Или ще откажете, за да не накърните репутацията на въпросния футболист? Тази дилема разрешил много бързо за себе си Мигел Мартинес, двойникът на Меси. Този млад каталунец разбрал, че приликата му с аржентинеца е невероятна, и опитал да се възползва от нея. Мигел дори предизвикал объркване в ложата на "Ноу Камп", където няколко футболисти го взели за Лео, а президентът Лапорта дори го потупал приятелски по рамото за двете попадения на истинския Меси срещу Нумансия. Но най-голямата веселба била с Ето'о, който през смях снимал сина си с двойника на Меси и подхвърлял: "Виж се на снимка с Лео, хлапе".
Мигел грижливо поддържа приликата си с Меси. А когато Лео се подстригал късо, този странен привърженик на Барса не се поколебал да извади от леглото в полунощ своята фризьорка, за да му направи същата подстрижка.
Той може да разкаже много случки и анекдоти. Сигурно е било шокиращо, когато отишъл в една банка за заем, а самият директор се втурнал към него от кабинета си и го замолил "да си направи снимка с мен". Или когато му отменили глоба, защото полицаят, който го спрял, бил заклет фен на Барса. Най-весело става, когато той тръгва към работното си място, а околните, учудени и развеселени, започнат да коментират: "Накъде отива тази страна, щом дори Меси трябва да си доработва допълнително".
Но невинаги нещата вървят по мед и масло. Веднъж на "Ноу Камп" на Мигел му се наложило да си тръгне час по-късно, защото объркалите го с Меси фенове не го пуснали, докато не се щракнат със звездата и не получат автограф от него. "На мача Каталуния - Аржентина си тръгнах половин час по-късно от "Ноу Камп". Някакви поляци ме помислиха за Лео и не можах да се отърва от тях, като дори санитарите от Червения кръст си направиха снимки с мен", обяснява усмихнат той. И уточнява: "Аз винаги обяснявам, че не съм истинският Меси, но на хората им е все едно".
:mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Re: Двойник на Меси прави фурор на “Ноу Камп”

Мнениеот agent_008 » 19 фев 2009 09:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да вземат и счетоводителите да го объркат и да му преведат една заплата...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 фев 2009 09:53

Докъто четох историята, се сетих за подобна от миналата година. В Мексико двойник на Ериксон дори отишъл на стадиона да тренира националите и не бил разпознат от никой докъто не се появил самият швед.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 16:27

angelov написа:Докъто четох историята, се сетих за подобна от миналата година. В Мексико двойник на Ериксон дори отишъл на стадиона да тренира националите и не бил разпознат от никой докъто не се появил самият швед.

А какво да кажем тогава за Реал Мадрид? Някакъв италианец се направил на Никълъс Кейдж и отишал в офиса на Реал, обяснил, че е голям фен на отбора, а те без да му искат документи му дали билет за ВИП ложата и когато дошъл мача, двойника на Кейдж го изгледал в компанията на Калдерон пиейки му от уискито и пушейки му от пурите :D
Когато истината излезе на яве... Калдерон бълваше змии и гущери и искаше да съди жабаря :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 18 юли 2009 16:57

ХАХАхахахА НИкълас К. е добър актьор, харесва ми как играе.Обаче какво бе тоя италянеца е научил Английски и е отишъл в ОФиса.ХАХААХ ЕБати тъпаците.Как някои си ще додие и ще каже искам да ме пуснете на мача на любимия ми отбор ( и то става дума за гранд, не за Беласица или Възлуи) и те ще го пуснат без да си закупи билет.Те вярно не са за неговите мършави 30 Евро примерно, ама се пак законите са за сички.Влиза се с билет.Това доказва , че и там има връзкарство и шуробаджанащина... ахахаха
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”