Нов талант на Барса изумява в стил "Меси" (видео)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: Нов талант на Барса изумява в стил "Меси" (видео)
Наистина е голямо животно на терена, но не става за Барселона. В Барса се играе на пасове и красиви отигравания, а не на солови пробивания.
liverpool-4ever написа:Наистина е голямо животно на терена, но не става за Барселона. В Барса се играе на пасове и красиви отигравания, а не на солови пробивания.
Той е още на 17! Просто го влече индивидуализма, за да покаже какво може, но бъди спокоен, в Барса ще го научат да стане колективен играч! Меси също беше като него... и понякога все още индивидуализма в него надделява, но все пак се научи да играе със съотборниците си..., а и в крайна сметка в Барса винаги е имало поне по един играч, който да тръгне от центъра (примерно) и сам да навърже половината противников отбор: Ривалдо, Роналдиньо, Меси..., та и затова момче ще има място в състава.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- ICAKOV_FCB
Като тръгне от центъра ми прилича на Меси,като почне да прави финтове на Роналдо.Ако това момче пробие ще стане един от най-големите!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
- rump_shaker
- Контакти:
stoyan_17 написа:Младежът е уникален сам по себе си!Трудно е да се сравнява с Меси или Роналдо ,но по начина по който на моменти държи топката близо до тялото си ,по-скоро ми прилича на Лео!
Съгласен съм. По скоро е на Лео. Роналдо играе с по-дълги топки пред него защото разчита на скороста си. Да речем че това момче е нещо средно между двамата