Копенхаген-Барселона 02.11.2010 21:45 ШЛ Групова фаза 4 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Копенхаген-Барселона 02.11.2010 21:45 ШЛ Групова фаза 4 кръг

Мнениеот megan fox » 04 ное 2010 19:37

bojkyy написа:[offtopic]Е да но все за едно и също се разправя 3 дузпи, 5 дузпи постоянно. А на тях как не им писна не мога да разбера. И все са едни и същи[/offtopic]

[offtopic]Ми то и аз това с епитам... не им ли писна да дъвчем едно и също... независимо кой крив, кой прав нищо няма да се промени..., сами си тровим нервите и разваляме отношенията... :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 19:44

megan fox написа:
bojkyy написа:[offtopic]Е да но все за едно и също се разправя 3 дузпи, 5 дузпи постоянно. А на тях как не им писна не мога да разбера. И все са едни и същи[/offtopic]

[offtopic]Ми то и аз това с епитам... не им ли писна да дъвчем едно и също... независимо кой крив, кой прав нищо няма да се промени..., сами си тровим нервите и разваляме отношенията... :)[/offtopic]

[offtopic]Верно е, питам се колко ли пъти си го писал тва през изминалата година, защото поне веднъж на седмица се напомняше за конспирацията срещу Челси[/offtopic]
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 ное 2010 19:47

bojkyy написа:
megan fox написа:

[offtopic]Верно е, питам се колко ли пъти си го писал тва през изминалата година, защото поне веднъж на седмица се напомняше за конспирацията срещу Челси[/offtopic]

[offtopic]Безброй много пъти... Чак ми е втръснало вече, но все пак трябва да защитя любимият си отбор от несправедливи нападки![/offtopic]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 19:51

megan fox написа:[offtopic]Безброй много пъти... Чак ми е втръснало вече, но все пак трябва да защитя любимият си отбор от несправедливи нападки![/offtopic]

[offtopic]Като няма кой друг да се наеме да брани честа на Барса. Те сигорно са взели правилното решение и вече не обръщат внимание[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 ное 2010 20:13

megan fox написа:Абе мани... нали знаеш, че заради 2009-а година за феновете на Челси Барса е най-омразният отбор и те винаги гледат по някакъв по-странен и изкривен начин на нещата и за тях щом Барса не е загубила значи й е помогнал съдията... :lol: :lol: :lol:

Джак да не се сърди, ама го знам, че и той говори за дузпите за Челси, но премълчава за грубата игра и спестените червени картони на Балак, Босингва и Дрогба! Е да не би Челси да можехе да се бранят с 8 човека срещу Барса?! Ест, че не! Катеначото им рухваше на момента и щяхме да им напълним кошницата с най-малко 5 броя! Да не говорим, че червеният картон на Дрогба трябваше да е в 20-тата минута и една или две от спорните ситуации за дузпи изобщо нямаше да съществуват, защото той нямаше да е на терена, а точно Дрогба създаде ситуациите!!!
Всички забравят ефекта на пеперудата, но иначе говорят за дузпите, за които няма нито грам гаранция, че Челси щяха да вкарат дори 1!!! При първата дузпа... ако беше влязал гол, мача се променя и не се знае дали щеше да се стигне до другите 2, Барса пък щяха да направят смени и можеше на терена да се появи някой скрит жокер, който да успее да разбие бетона на Челси! Така че изобщо не се знаеше какво щеше да стане... - ама това някои хора все не го отчитат!

Аз само да добавя, как подпиращия Барселона Йовребрьо изгони Абидал за дишане и как не санкционира нито една симулация на Дрогба.
Те чукотките вместо да реват от съдията, да си бяха вдигнали з*дниците и сами да си бяха свършили работата, когато останаха 11 на 10. Никой не им е виновен, че Хидинк не направи смяна в края, както Моу снощи - веднага при гола.
Абе, аман, все Барсата е бутания тим, ама аз бях си казал Господ гледа, при гола на Тери за 4-2 едно време. Е, гледа, да. Сега чакам някой отбор да бие с гол от засада Реал, че да видя колко е нагъл Моу!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 ное 2010 20:13

bojkyy написа:
megan fox написа:[offtopic]Безброй много пъти... Чак ми е втръснало вече, но все пак трябва да защитя любимият си отбор от несправедливи нападки![/offtopic]

[offtopic]Като няма кой друг да се наеме да брани честа на Барса. Те сигорно са взели правилното решение и вече не обръщат внимание[/offtopic]

[offtopic]И сам войнът е войн! А и другите не се местя, защото знаят, че има кой да скочи да брани честта на любимият клуб. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 21:00

megan fox написа:
bojkyy написа:[offtopic]Като няма кой друг да се наеме да брани честа на Барса. Те сигорно са взели правилното решение и вече не обръщат внимание[/offtopic]

[offtopic]И сам войнът е войн! А и другите не се местя, защото знаят, че има кой да скочи да брани честта на любимият клуб. ;)[/offtopic]

[offtopic]И аз одеве се борех на 3 фронта срещу фенове на Челси. Беше трудно, но се справих :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 21:01

fcb_bg написа:Аз само да добавя, как подпиращия Барселона Йовребрьо изгони Абидал за дишане и как не санкционира нито една симулация на Дрогба.
Те чукотките вместо да реват от съдията, да си бяха вдигнали з*дниците и сами да си бяха свършили работата, когато останаха 11 на 10. Никой не им е виновен, че Хидинк не направи смяна в края, както Моу снощи - веднага при гола.
Абе, аман, все Барсата е бутания тим, ама аз бях си казал Господ гледа, при гола на Тери за 4-2 едно време. Е, гледа, да. Сега чакам някой отбор да бие с гол от засада Реал, че да видя колко е нагъл Моу!!!

Е бъди милостив, нека да е когато отиде в Манчестер :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 ное 2010 07:54

bojkyy написа:Е бъди милостив, нека да е когато отиде в Манчестер :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ROFL

Върни се в “Барселона”