Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
TristaNNN написа:Мазньо ще го оставим да си пуска слузта и няма да му отговаряме, нека творчеството му да остане такова, каквото е, за поука на поколенията и за срам на човешката еволюция. Явно и той като близача на сини обуща си търси внимание в тоя форум посредством неумни и манипулативни писаници. :roll:
:) :) :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...