Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2025 00:06

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:- Има ли припоцьееееее
- Ньееееее
- Къде са тьееееее
- По дупкитьеееее

Бях при жена ти, затова се забавих! :mrgreen:

Аааа, ти вече почна да ближеш обувките и на жените на левскарите ли? Досега се умилкваше в краката на мъжете, ама те ритат като мръсно коте и затова си решил да пробваш при жените им. Ясно.
"Армейски" морал... :mrgreen:

Не позна.
Близах я между краката. Умря от кеф, прехапвайки устните си :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 00:09

4x4 написа:Утре като бием и сме на девет точки от вечните Щампиони. Ама как пък всяка година след първите пет шест мача се изхвърляте и си вярвате и после пак почвате да мучите на умряло

Сега как са точките, че не ми се гледа класирането?
Я ги сметни колко ще дойдат като ви опънат говедата и Разград.
Оранжевите безплодници с една победа от десет мача тръгнали да коментират класирането на вековните грандове. :))))
Микренски маниер - с цървули и семки в джЕба гледат нагоре към слънцето.
Марш обратно по дупките!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 28 сеп 2025 00:11

MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
- Ньееееее
- Къде са тьееееее
- По дупкитьеееее

Аааа, ти вече почна да ближеш обувките и на жените на левскарите ли? Досега се умилкваше в краката на мъжете, ама те ритат като мръсно коте и затова си решил да пробваш при жените им. Ясно.

Не позна.

Е ти пък как видя че си прехапвала устните? Значи ближеш и гледаш нагоре
:-)))
Хвърляш по едно око от време на време а ?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 00:15

MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
- Ньееееее
- Къде са тьееееее
- По дупкитьеееее

Не позна.

Дано да ти в било сладко, че тя е неразположена! :mrgreen:
Виж се колко си жалък, бе, безпринципен припок! След като ти го набивам редовно, намесваш жена ми. После децата следват, нали?
Щото няма как да ти отговорят, а и са по-слабите, нали?
Обичаш да ближеш обувките на левскарите и мензиса на жените им. Достоен припок, браво!
Но нека всички да те видят каква си мижитурка и неумник щом дори и при тоя подъл подход от твоя страна пак ти го набих и стана за смях на цял анонимен форум. :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 28 сеп 2025 00:26

TristaNNN написа:
4x4 написа:Утре като бием и сме на девет точки от вечните Щампиони. Ама как пък всяка година след първите пет шест мача се изхвърляте и си вярвате и после пак почвате да мучите на умряло

Сега как са точките, че не ми се гледа класирането?
Я ги сметни колко ще дойдат като ви опънат говедата и Разград.
Оранжевите безплодници с една победа от десет мача тръгнали да коментират класирането на вековните грандове. :))))
Микренски маниер - с цървули и семки в джЕба гледат нагоре към слънцето.
Марш обратно по дупките!

Вековните грандове :-))))
Ама ти си по - смешен от другите смешници в темата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2025 00:41

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
- Ньееееее
- Къде са тьееееее
- По дупкитьеееее

Не позна.

Виж се колко си жалък, бе, безпринципен припок! След като ти го набивам редовно, намесваш жена ми. После децата следват, нали?
Обичаш да ближеш обувките на левскарите и мензиса на жените им. Достоен припок, браво!
Но нека всички да те видят каква си мижитурка и неумник щом дори и при тоя подъл подход от твоя страна пак ти го набих и стана за смях на цял анонимен форум. :geek:

Трибестане, и твойта работа е една.... :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 28 сеп 2025 00:46

Форум е.
Имат нужда от внимание всякакви хора по всяко време.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 сеп 2025 08:29

damyanov1963 написа:Каква е разликата м/у СП по футбола и волейбола - при волейбола биеш и продължаваш, докато станеш шампион, не е като във футбола с гнусните маневри в групите, както направи ГФР с ГДР74'та за да избегне Бразилия, както направи и Аржентина в САЩ'94, като ни пусна, за да играе на 1/8 финал с Румъния, понеже дрогирания наркоман Марадона го изгониха, като помияр от първенството, само че мамалигарите им го забиха и ги изхвърлиха.

Личи си, че не следиш волейбол, там какви схеми е имало в годините, бедна ти е фантазията.

Иначе е нелепо да сравнявате футбола и волейбола. Това са 2 съвсем различни свята. Волейболът не може да се мери като популярност дори с баскетбола, какво остава с футбола. Съответно конкуренцията във волейбола е много по-малка, защото много малко страни в света развиват волейбол на високо ниво. Виж едни САЩ ..... във футбола наливат големи средства, но така и не могат да постигнат нищо значимо на световни форуми, докато във волейбола имат много по-големи успехи въпреки че инвестират там много, ама много по-малко. Просто няма база за сравнение.

С това не искам да оправдавам кретените в родния футбол, няма никакво извинение за тях, но просто няма място за сравнение между спортове като футбол и баскетбол, от една страна, и такива като волейбол, хандбал и сие, от друга ....

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 сеп 2025 09:00

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2025 09:08

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
- Ньееееее
- Къде са тьееееее
- По дупкитьеееее

Не позна.

За теб е вечно неразположена, отделно често я боли главата, за да ти отбие мераците от рано. Син неможач :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”