Поздравления за Боро! Първият отбор, който успя да надиграе могъщия Арсенал, направо ни разкатаваха!

Мисля, че до голяма степен се видя единственият начин да бъдем неутрализирани е когато съперниците ни играят умно и по-затворено. Лудогорец видя какво трябва да прави и сега хората, които си взеха билети за реванша ги чака много, ама много тежък двубой, защото вече имат примера съперниците какво трябва да правят срещу нас. Въпреки всичко излязохме лидерчета заедно с другия тормозен отбор на Ливърпул, само за да се потвърди максимата, че това са двата най-добри отбора в английското първенство и единият измежду тях ще стане и шампионът!

Леко предимство бих дал за Арсенал, защото в дефанзивен план разполагаме с Петър Чех, Мустафи и Коша. Лошото е, че Шкодран взе малко да се поотпуска и всеки мач макар да играе силно, допуска и една фатална грешка, която пък поправят вратарите ни, така че няма поводи за притеснения засега. Просто липсата и на единия измежду Касорла и Джака също е доста осезателна и не успяваме да сломим съпротивата на съперника без единия от тях, освен това сгрешихме, защото в този мач титулярите от сряда трябваше да си починат маличко, но като погледнах резервната ни скамейка пак не разполагахме с достатъчно голяма група от играчи. Но когато са готови за игра Жорето и Рамзи, всичко ще бъде наред.

Ами честито водачество на нас и честита точица на Мидълзбро, те са отбор, който си заслужават да им даде точица, щото са другият отбор дето ме кефи. Вярно, че Лудогорец ни поизмъчи, но този мач трябваше да го вземат момците за рожденика, ама те ще наваксат по-нататък на патерица подаръците, само да не е в лазарета на патерица!

За съжаление, едва два мача не успях да позная от тиража - двата любимеца Арсенал и Леверкузен, всичко останало познах аз и никой друг!