Premier League I кръг :: Арсенал - Ливърпул 3:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TheNameOfTheGame
Контакти:

Premier League I кръг :: Арсенал - Ливърпул 3:4 FT

Мнениеот TheNameOfTheGame » 12 авг 2016 15:03

[center]Изображение[/center]

[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

[offtopic]Надявам се да стартираме новия сезон с домакинска победа срещу Ливърпул, но с оглед кадровите проблеми и липсващите играчи по-логичният изход от срещата ми се струва, че е победа за гостите. Такава е и моята прогноза - 1:2.[/offtopic]
Последна промяна от TheNameOfTheGame на 08 сеп 2016 13:04, променено общо 2 пъти.
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Premier League :: Арсенал - Ливърпул 14.08.2016 | 18:00

Мнениеот Udoji90 » 12 авг 2016 15:26

Според мен също гостите са фаворит, като се имат предвид кадровите ни проблеми в защита, която и без това не е особено стабилна. Халфовата линия и нападението (дори без отсъстващите в тези зони) може би са в състояние да компенсират за слабостите ни отзад, но едва ли до такава степен, че да спечелим мача. Може би 1-1, но ако има победител, по-вероятно е да са Ливърпул.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2016 17:05

Победа с три гола разлика за госта 0-3 или 1-4

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 авг 2016 17:45

Мач за ценители! ;)
2:3 ми изглежда логично .... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 авг 2016 17:59

Пожелавам успех на домакините след този мач.Ината на Венгер да купува класни скъпи футболисти продължава,но пък и постоянното класиране в ШЛ.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 авг 2016 18:40

3:1 ще победим.
[offtopic]#...........о.........[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 12 авг 2016 20:29

2-2

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 авг 2016 23:21

Според мен е време за титла! Венгер не е глупав и ще се бори за всяка една точка, за да не се прецака като предния сезон, когато загуби титлата именно заради безумните равенства в мачове, които можеше да спечели. Джака е страхотен трансфер и халфовата линия май наистина стана от световна класа. Жалко само че толкова години не успя да убеди Гризман да подпише с отбора, защото това със сигурност е последното парче да направи отбор като онзи от преди десетина години.

Иначе след като последните сезони Висшата лига вървеше главоломно надолу и предния сезон беше безобразно слаб, мисля, че най-сетне ще гледаме страхотен сезон с големи треньори и невероятни битки. Не е случайно и че толквоа пари се изсипаха на трансферния пазар от английските клубове. Според мен Арсенал и Сити ще се борят за титлата със зъби и нокти и Арсенал ще я спечелят. Ман Ютд очаквам да са голямото разочарование (смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте) - може би, ще се борят с Челси за местата за ЛЕ. От Лестър очаквам да се преборят с Тотнъм (и може би Ливърпул) за 4-ката и място в ШЛ.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 13 авг 2016 12:13

Alex написа:Според мен е време за титла! Венгер не е глупав и ще се бори за всяка една точка, за да не се прецака като предния сезон, когато загуби титлата именно заради безумните равенства в мачове, които можеше да спечели. Джака е страхотен трансфер и халфовата линия май наистина стана от световна класа. Жалко само че толкова години не успя да убеди Гризман да подпише с отбора, защото това със сигурност е последното парче да направи отбор като онзи от преди десетина години.

Иначе след като последните сезони Висшата лига вървеше главоломно надолу и предния сезон беше безобразно слаб, мисля, че най-сетне ще гледаме страхотен сезон с големи треньори и невероятни битки. Не е случайно и че толквоа пари се изсипаха на трансферния пазар от английските клубове. Според мен Арсенал и Сити ще се борят за титлата със зъби и нокти и Арсенал ще я спечелят. Ман Ютд очаквам да са голямото разочарование (смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте) - може би, ще се борят с Челси за местата за ЛЕ. От Лестър очаквам да се преборят с Тотнъм (и може би Ливърпул) за 4-ката и място в ШЛ.

Абе братле, ти сериозно ли го казваш това:"(смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте)"?!?!Това само най-пристрастният футболен лайк може да го каже.Най-титулуваните тренньор и футболист във Вишата лига с успехи навсякъде, където са били и да кажеш това....меко казано е несериозно, даже е комично ;)
А титлата ще има да си я чакаш още дълго време, шампиона тази година е Юнайтед, Сити или Челси.За титла трябва характер и днк на роден победител и шампион, нещо, което е много далеч от г-н Венгер ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 авг 2016 14:25

SAMP написа:
Alex написа:Според мен е време за титла! Венгер не е глупав и ще се бори за всяка една точка, за да не се прецака като предния сезон, когато загуби титлата именно заради безумните равенства в мачове, които можеше да спечели. Джака е страхотен трансфер и халфовата линия май наистина стана от световна класа. Жалко само че толкова години не успя да убеди Гризман да подпише с отбора, защото това със сигурност е последното парче да направи отбор като онзи от преди десетина години.

Абе братле, ти сериозно ли го казваш това:"(смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте)"?!?!Това само най-пристрастният футболен лайк може да го каже.Най-титулуваните тренньор и футболист във Вишата лига с успехи навсякъде, където са били и да кажеш това....меко казано е несериозно, даже е комично ;)
А титлата ще има да си я чакаш още дълго време, шампиона тази година е Юнайтед, Сити или Челси.За титла трябва характер и днк на роден победител и шампион, нещо, което е много далеч от г-н Венгер ;)

По отношението на ДНК на победители, само да вметна, че в Англия има един единствен треньор, който е ставал шампион без загубен мач! :roll:

А Ибра съм го гледал в много големи мачове... ако не си изкара червен картон (или съдията му го спести) си е най-обикновен фигурант... когато си бил в най-силният отбор в последните десетилетия и са те изгонили като мръсно куче, не ми говори кой какъв характер имал - характерът на Ибра с цялата арогантност, показност (и невъзможност да оцелееш в състава в най-силните години на Барселона) демонстрира единствено вътрешна неувереност във възможностите му и липса на самочувствие. Венгер вече 20 поредни сезона не е излизал от 4-ката, Моу го видяхме къде остави Челси миналата година. Венгер и 10 поредни сезона не е пропускал директните елиминации на ШЛ (още 5 отбора са го правили... като те са харчили по НЯКОЛКО ПЪТИ повече пари за трансфери от Арсенал)

Та ще поживеем и ще видим... и Арсенал като станат шампиони, отвори една темичка да се извиниш за написаното тук ;)

Върни се в “Арсенал”