Alex написа:Според мен е време за титла! Венгер не е глупав и ще се бори за всяка една точка, за да не се прецака като предния сезон, когато загуби титлата именно заради безумните равенства в мачове, които можеше да спечели. Джака е страхотен трансфер и халфовата линия май наистина стана от световна класа. Жалко само че толкова години не успя да убеди Гризман да подпише с отбора, защото това със сигурност е последното парче да направи отбор като онзи от преди десетина години.
Иначе след като последните сезони Висшата лига вървеше главоломно надолу и предния сезон беше безобразно слаб, мисля, че най-сетне ще гледаме страхотен сезон с големи треньори и невероятни битки. Не е случайно и че толквоа пари се изсипаха на трансферния пазар от английските клубове. Според мен Арсенал и Сити ще се борят за титлата със зъби и нокти и Арсенал ще я спечелят. Ман Ютд очаквам да са голямото разочарование (смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте) - може би, ще се борят с Челси за местата за ЛЕ. От Лестър очаквам да се преборят с Тотнъм (и може би Ливърпул) за 4-ката и място в ШЛ.
Абе братле, ти сериозно ли го казваш това:"(смешки като Моу и Ибра са добри за интервюта и маркетинг, но победи от тях не чакайте)"?!?!Това само най-пристрастният футболен лайк може да го каже.Най-титулуваните тренньор и футболист във Вишата лига с успехи навсякъде, където са били и да кажеш това....меко казано е несериозно, даже е комично

А титлата ще има да си я чакаш още дълго време, шампиона тази година е Юнайтед, Сити или Челси.За титла трябва характер и днк на роден победител и шампион, нещо, което е много далеч от г-н Венгер

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"