Арсенал шампион-мисия възможна!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Арсенал шампион-мисия възможна!!!

Мнениеот super falkao » 08 апр 2015 12:52

С оглед на формата и представянето на Арсенал и Челси колкото и да е тъпо на топчийте имат шанс за първото място...Приемат Челси и при победа стопяват значително разликата!Челси имат още доста трудни мачове с Ман.Юн и Ливърпул...и изобщо програмата им е одста трудна до края...докато за Арсенал е доста лесна!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Арсенал шампион-мисия възможна!!!

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2015 13:00

Е не е чак толкова лесна, ама се радвам, че сте го забелязали този вариант. Според мен Венгер си играе козовете в момента и започнете да се молите на Всевишния за нови контузии, иначе не ви виждам! :)

Като гости забелязвам, че сме малко неуверени чат пат и не се знае изобщо какъв заек ще изскочи от торбата, но мерси, че ми направихте кефа! :)
Само Сити може да обърка работата, защото имат много класни играчи, нищо че ги мързи да дишат в момента. Челси не са нищо особено. Юнайтед ме тревожи малко повече, защото на "Олд трафорд" духа друг въздух, но те пък немат играчи та ще видим. ;) Достатъчно ми е да отпукат Челси, а после и Ливърпул ще ги опука и ще се хванат за палците накрая! Само стойте и гледайте.. :lol:

Само един факт ме тревожи, който до този момент съвсем ясно си личи и от игрите на двата отбора, и от интервютата и всичко, че Арсенал и Челси са много близки помежду си и си помагат и подкрепят, независимо, че се гаврят Венгер и Мауриньо един друг всяка седмица в медиите, докато аз не съм съгласен с такива неща, но се вижда и такова нещо. Неприятно, но ми се набива на очи!
Последна промяна от dreben23 на 08 апр 2015 13:12, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Мнениеот super falkao » 08 апр 2015 13:01

Ако бием Челси 4 точки само нищо не се знае...а сините имат трудн програма до края...

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 08 апр 2015 13:03

super falkao написа:С оглед на формата и представянето на Арсенал и Челси колкото и да е тъпо на топчийте имат шанс за първото място...Приемат Челси и при победа стопяват значително разликата!Челси имат още доста трудни мачове с Ман.Юн и Ливърпул...и изобщо програмата им е одста трудна до края...докато за Арсенал е доста лесна!

На “ТОПЧИИТЕ“ хич няма да им е...“тъпо“ да станат шампиони в последната секунда.....така дори ще е по-сладко ;) Освен това пропускаш и мача на Челси с нас който е на.........“Емирейтс“ ;) И накрая само ще припомня как Арсенал стана шампион на ............“Анфийлд“ през 89 год.!Съзнавам, че това ще бъде много трудно да се повтори, но Арсенал просто няма какво да губи, докато Челси са си направо опрени до стената.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 апр 2015 13:03

super falkao написа:Ако бием Челси 4 точки само нищо не се знае...а сините имат трудн програма до края...

Мхм, ама те са с мач по-малко, а и едва ли ще ги биете. Достатъчно им е равен с вас. Не подценявайте толкова Моу. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Мнениеот super falkao » 08 апр 2015 13:06

Изобщо нищо не се знае до кроя...доста напечени мачове идват...Време е Арсенал да бие Челси...толкова пъти ги изпускаме...тоя път ще е на живот и смърт мача...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 08 апр 2015 13:08

И малките деца знаеха, че тая година Челси ще вдигнат ВЛ така , че тая тема е абсурдна.

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 08 апр 2015 13:08

Програмата на Челси до края на сезона във ВЛ:
12 април - КПР - Челси
18 април - Челси - Ман Юнайтед
26 април - Арсенал - Челси
29 април - Лестър - Челси
3 май - Челси - Кристъл Палас
10 май - Челси - Ливърпул
18 май - Уест Бромич - Челси
24 май - Челси - Съндърланд

Програмата на Арсенал:
11 април - Бърнли - Арсенал
26 април - Арсенал - Челси
4 май - Хъл Сити - Арсенал
11 май - Арсенал - Суонзи
17 май - Ман Юнайтед - Арсенал
20 май - Арсенал - Съндърланд
24 май - Арсенал - Уест Бромич
Victoria Concordia Crescit

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 апр 2015 13:16

Не всичко е програма ,а до треньорски умения . Математически може ама Венгер не е от мениджърите които могат да стопят такава преднина (10 точки за 7 кръга), не е Фъргюсън все пак . По-скоро МЮ ще станат от колкото Арсенал .

Върни се в “Арсенал”