Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Сити

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 21:48

DrAvalanche написа:Много истина има тук. Но това е повлияно и от малоумната политика на другите. Навсякъде в големите отбори "първите" резерви вземат много добри заплати, за да се съгласят да свирят втора цигулка. От друга страна парите които Сити дават за Клиши са идиотски.
А щом биг стар Фабрегас иска да си ходи прав му път. Така или иначе с него не спечелихме нищо.

А малко ли направи за отбора, малко ли му помогна? Малко ли се раздаваше толкова години, като изключим последните му мачове? Много бързо забравяте какво играчите са направили за отбора, точно като са пред напускане. Той не е сам в този тим, че да излиза всеки път срещу 11 човека и да ги прави на луди. Ти какво би направил на негово място? + това всички гледате последната статия в гонга "Фабрегас: Никога повече няма да играя за Арсенал". Дай ми някоя сериозна медия която е написала това, защото (нищо против гонга) ама понякога виждат, копират и пишат глупостите по чуждите ЖЪЛТИ преси. Ако ми намериш някаква такава медия ще си призная грешката!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 21:50

Не са последните мачове, това е лошото. Цял сезон явно показва, че не му се играе в Арсенал... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 21:52

DrAvalanche написа:
Awesome написа:С едно изключение - Арсенал имат уейдж бил за 110 милиона паунда, което не са малко пари. Ще продължат да нарастват. А идиоти като Денилсон, Диаби, Алмуния са на 50 хилки седмично има такива и на 80!!! После да не се чудите как не може да ги продаде - вързани на дългосрочни договори и на заплати, неотговарящи на тяхното качество за отбор от мидтейбъла. Пропиляваме парите за безполезни играчи.

Много истина има тук. Но това е повлияно и от малоумната политика на другите. Навсякъде в големите отбори "първите" резерви вземат много добри заплати, за да се съгласят да свирят втора цигулка. От друга страна парите които Сити дават за Клиши са идиотски.
А щом биг стар Фабрегас иска да си ходи прав му път. Така или иначе с него не спечелихме нищо.

ако Венгер не се вземе в ръце и се получи така че изпуснем ШЛ лига да не ти казвам как ще я втасаме - ще понесем огромни загуби и всичко, което е пестил през годините ще е напразно. Няма ШЛ - няма приходи от ШЛ, няма приходите от билети за мачовете в ШЛ, няма приходи от тв права за ШЛ, бягство на конвертируемите играчи, трудно ще се привлекат големи имена, 'щото няма какво да им предложим и още. Въобще това е много сериозна работа и не е играчка, че да се размотаваме и да бездействаме.
Последна промяна от Awesome на 08 юли 2011 18:38, променено общо 2 пъти.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 юли 2011 21:53

fabregas_949 написа:
DrAvalanche написа:Много истина има тук. Но това е повлияно и от малоумната политика на другите. Навсякъде в големите отбори "първите" резерви вземат много добри заплати, за да се съгласят да свирят втора цигулка. От друга страна парите които Сити дават за Клиши са идиотски.

А малко ли направи за отбора, малко ли му помогна? Малко ли се раздаваше толкова години, като изключим последните му мачове? Много бързо забравяте какво играчите са направили за отбора, точно като са пред напускане. Той не е сам в този тим, че да излиза всеки път срещу 11 човека и да ги прави на луди. Ти какво би направил на негово място? + това всички гледате последната статия в гонга "Фабрегас: Никога повече няма да играя за Арсенал". Дай ми някоя сериозна медия която е написала това, защото (нищо против гонга) ама понякога виждат, копират и пишат глупостите по чуждите ЖЪЛТИ преси. Ако ми намериш някаква такава медия ще си призная грешката!

Нали Сеск е капитана, той е шефът в съблекалнята, той трябва да мотивира и поведе съотборниците си. Никой не иска да бие сам другите и не отрича това което е направил, но щом иска да си ходи, прав му път. Арсенал го е имало много преди Сеск и Венгер, ще го има и след тях. Но след време Венгер ще се помни с трофеите, а Сеск с трансфера си в Барселона.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 21:57

и аз това се опитвам да кажа - да не се вярва много на измислиците на някакви гнусни жълти парцали. Но тук веднага се превеждат и им се пльоска по едно такова заглавие, че да стане сензация. аз затова не бързам да си правя все още заключения. + това от Барса к'ва помия излиза в медиите...
Последна промяна от Awesome на 07 юли 2011 21:58, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 21:58

Cesc Fabregas написа:Не са последните мачове, това е лошото. Цял сезон явно показва, че не му се играе в Арсенал... :roll:

Втория полусезон нямаше желание. Ама честно кажи ми, ти как би играл като виждаш как Венгер се подиграва с отбора? На практика не знам дали го осъзнава, но французина сам руши това, което е създал като традиции, успехи, отбор и т.н. В момента този отбор няма добро бъдеще за мен. Явно всеки си има предел, на Фабрегас е дошъл. Аз няма да тръгна да го хуля, защото уважавам това което е направил за 8те години. Четох интервю с Насри и той каза че парите не са най-важното. Иска да продължи да играе в клуб, където има ясна перспектива за бъдещето и това бъдеще е добро. Това означава купи и титли. На нас ни давам поне още 2 години в които няма да спечелим нищо.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 22:02

fabregas_949 написа:
Cesc Fabregas написа:Не са последните мачове, това е лошото. Цял сезон явно показва, че не му се играе в Арсенал... :roll:

Втория полусезон нямаше желание. Ама честно кажи ми, ти как би играл като виждаш как Венгер се подиграва с отбора? На практика не знам дали го осъзнава, но французина сам руши това, което е създал като традиции, успехи, отбор и т.н. В момента този отбор няма добро бъдеще за мен. Явно всеки си има предел, на Фабрегас е дошъл. Аз няма да тръгна да го хуля, защото уважавам това което е направил за 8те години. Четох интервю с Насри и той каза че парите не са най-важното. Иска да продължи да играе в клуб, където има ясна перспектива за бъдещето и това бъдеще е добро. Това означава купи и титли. На нас ни давам поне още 2 години в които няма да спечелим нищо.

Аз ли? Ако ще ще си плащам, за да играя в Арсенал, и всеки път ще давам 120% от това, което мога! Независимо кой е треьор-Венгер, Фъргюсън или Любо Пенев! Фабре само разправя какъв фен е на Арсенал и колко ужасно много обичал отбора, а в същия момент си обира крушите и иска да се маха още днес...ми аз това не го приемам! :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 22:03

DrAvalanche написа:Нали Сеск е капитана, той е шефът в съблекалнята, той трябва да мотивира и поведе съотборниците си. Никой не иска да бие сам другите и не отрича това което е направил, но щом иска да си ходи, прав му път. Арсенал го е имало много преди Сеск и Венгер, ще го има и след тях. Но след време Венгер ще се помни с трофеите, а Сеск с трансфера си в Барселона.

Вярно е това което казваш за трофеите, но не забравяй че не се опира само до мотивацията. Аз мога да съм най-добрия капитан на света и да мотивирам зверски съотборниците си, но зависи и от техните възможности. В момента нямаме равностойни играчи по постовете, имаме по 2-3 добри и стойностни играча за всяка зона. През половината сезон има по един, двама контузени. Е няма как да стане тази работа. Трябва да има синхрон между треньора, капитана и отбора.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 22:12

Cesc Fabregas написа:Аз ли? Ако ще ще си плащам, за да играя в Арсенал, и всеки път ще давам 120% от това, което мога! Независимо кой е треьор-Венгер, Фъргюсън или Любо Пенев! Фабре само разправя какъв фен е на Арсенал и колко ужасно много обичал отбора, а в същия момент си обира крушите и иска да се маха още днес...ми аз това не го приемам! :roll: ;)

Не знам защо се съмнявате толкова много в него само заради публикациите в жълтата преса. И на мен не ми харесва държанието му в последно време и това че може би е отказал да пътува за Азия. Но не си струва да го хулим постоянно, нали?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2011 22:15

Фабрегас трябваше да го продадете още миналата година след световното първенство ;) Що се отнася до финансовото състояние на клуба,смея да твърдя,че Арсенал е един от най-богатите и финансово стабилни клубове в Европа,а не само в Англия.Крьонке е мултимилиардер,другият от основните акционери Усманов пък е третия по богатство руснак(има доста повечко пари от Абрамович),така че проблемите относно трансферната политика и развитето на самия клуб не е поради финансови причини ;) Може би вината е комплексна както на треньорското ръководство,така и в борда който управлява клуба.Но самата истина е,че в който и да е вината,потърпевши винаги ще си останат феновете.А на мен ми се струва,че Венгер вече си е изпял песента за Арсенал.Направил доста за самия клуб,но му е време вече да си ходи и може би тази година ще му бъде последната начело на Арсенал(ако я изкара цялата де) 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Арсенал”