Ама ако гледаме реално... ще паднем и отпаднем почти сигурно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sl321 написа:Udoji90 написа:Малко ме съмняват всичките тези новини. Честно казано, Барса не губи особено, ако Пуйол и Пике ги няма. За пореден път ще кажа, че за мен това са двете най-слаби единици в титулярния състав на Барса - щом тях ги няма, шансовете на Барса неимоверно се увеличават.
Малиии.....ти сериозно си се объркал бе пич!Централните защитници на Барселона са много важни за схемата на Барселона...
Като се има предвид защитата ни според мен е точно обратното... шанса ни е барса да вкара гол или два и да успокой играта както предишните години... и като цяло по големия капацитед във физическите сили на английските отбори да се окаже решаващ в последните минути... тогава да се търси гол и да няма за кога барса да натискат...redpride написа:Шанса на Арсенал е да вкара гол и да успее да го задържи по-дълго време. Глупости от рода, че ще играят защитно няма как да станат. Пожелавам успех на Арсенал.
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер спечели още една битка с колегата си от Барселона Хосеп Гуардиола. След като в Лондон по време на първия мач между двата тима от осминафиналите на Шампионската лига французинът успя да изведе отбора си до успех с 2:1, сега Венгер се справи и с надлъгването преди втория мач.Часове преди втория двубой между Арсенал и Барселона на стадион „Ноу Камп" тази вечер, Венгер обяви група от 19 играчи, в която изненадващо попадна контузеният нападател Робин ван Перси. Холандецът получи травма в коляното по време на финала на турнира Карлинг Къп на 27 февруари.Ден по-късно Венгер обяви, че контузията е лоша и че Ван Перси няма да може да вземе участие в двубоя с Барселона. Френският мениджър посочи като време за възстановяване три седмици. Някои от английските медии пък заговориха за отсъствие в продължение на шест седмици.Вчера обаче Ван Перси попадна сред играчите, които Венгер качи на самолета и заведе в Барселона. Оказа се, че холандецът дори е тренирал няколко пъти с тима преди двубоя тази вечер."Ван Перси идва като футболист, не като зрител. Има шансове да играе. Дали ще е титуляр или не, още не е решено. Не шикалкавя с Ван Перси. През последните три дни възстановяването му се ускори значително. Лош съм в триковете", оправда се Арсен Венгер."Искам Ван Перси да играе. Ще бъде страхотно за спектакъла, страхотно за всички", призна веднага Хосеп Гуардиола. "Венгер каза, че Ван Перси е сигурен отсъстващ, а сега e в групата. Миналата година стана същото с Насри. Все още има време и Уолкот да пристигне с частен самолет", саркастично заяви треньорът на Барса. Както е известно, за „сигурен отсъстващ" се смята още един от титулярите на Арсенал през този сезон Тио Уолкът. Той също е с контузия.
Gary Shaw написа:Ако Ван Перси започне титуляр Барселона не я чака нищо добро особено със този разграден двор който ще са. Арсенал обича такива мачове и като нищо да спечели и втората среща.Все пак успех на Венгер и Арсенал защото заслужават повече да идат на 1/4 финала. Нека ''непобедимата'' Барселона да си замине рано , рано и да гледаме равностойни двубой от тук до финала на ''Уембли''.
zlatan написа:един път и аз да съм на мнение с Пириниста победа с разлика за Барса.Ама тези дето ме знаят с прогнозите сега могат да отиват и да залагат за топчиите.![]()
![]()
.Предчуствията ми са 360градуса в обратната посока
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост