[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2011 14:12

Тая вечер си пожелавам 3:2 за барса с гол за Арсенал в 96 мин на 3 мин продължение от 5 метра засада с ръка :lol: :lol:
Ама ако гледаме реално... ще паднем и отпаднем почти сигурно
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 мар 2011 14:55

Това, че Фабрегас и Ван Перси са в групата е добра новина. Дали обаче ще бъдат титуляри все още не е ясно. Ако не, Арсенал ще играе със състава от мача с със Съндерланд и това не е добре. Разчитам главно на Аршавин, макар да не е във форма и на Насри, който беше доскоро контузен. Тези двамата и донякъде Бенднер могат да изнесът мача. Не знам обаче дали силите им ще стигнат. Шанса на Арсенал е да вкара гол и да успее да го задържи по-дълго време. Глупости от рода, че ще играят защитно няма как да станат. Пожелавам успех на Арсенал.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Барса без защита, Арсенал без нападение утре

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2011 15:11

sl321 написа:
Udoji90 написа:Малко ме съмняват всичките тези новини. Честно казано, Барса не губи особено, ако Пуйол и Пике ги няма. За пореден път ще кажа, че за мен това са двете най-слаби единици в титулярния състав на Барса - щом тях ги няма, шансовете на Барса неимоверно се увеличават. :lol:

Малиии.....ти сериозно си се объркал бе пич!Централните защитници на Барселона са много важни за схемата на Барселона...

Бъзикам се бе, човек. Не виждаш ли :lol: , което съм сложил най-накрая? Ест, че и аз смятам шансовете ни за малко по-добри, когато централните защитници на Барса ги няма. Все пак, загубата (и отпадането) ни изглежда най-логична.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2011 15:19

redpride написа:Шанса на Арсенал е да вкара гол и да успее да го задържи по-дълго време. Глупости от рода, че ще играят защитно няма как да станат. Пожелавам успех на Арсенал.
Като се има предвид защитата ни според мен е точно обратното... шанса ни е барса да вкара гол или два и да успокой играта както предишните години... и като цяло по големия капацитед във физическите сили на английските отбори да се окаже решаващ в последните минути... тогава да се търси гол и да няма за кога барса да натискат...
Щото хич не ги виждам Лоран и Джору как ще бетонират защитата и ще издържат на натиск 80-90 мин :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Gary Shaw
Контакти:

Венгер пак излъга Гуардиола

Мнениеот Gary Shaw » 08 мар 2011 16:20

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер спечели още една битка с колегата си от Барселона Хосеп Гуардиола. След като в Лондон по време на първия мач между двата тима от осминафиналите на Шампионската лига французинът успя да изведе отбора си до успех с 2:1, сега Венгер се справи и с надлъгването преди втория мач.Часове преди втория двубой между Арсенал и Барселона на стадион „Ноу Камп" тази вечер, Венгер обяви група от 19 играчи, в която изненадващо попадна контузеният нападател Робин ван Перси. Холандецът получи травма в коляното по време на финала на турнира Карлинг Къп на 27 февруари.Ден по-късно Венгер обяви, че контузията е лоша и че Ван Перси няма да може да вземе участие в двубоя с Барселона. Френският мениджър посочи като време за възстановяване три седмици. Някои от английските медии пък заговориха за отсъствие в продължение на шест седмици.Вчера обаче Ван Перси попадна сред играчите, които Венгер качи на самолета и заведе в Барселона. Оказа се, че холандецът дори е тренирал няколко пъти с тима преди двубоя тази вечер."Ван Перси идва като футболист, не като зрител. Има шансове да играе. Дали ще е титуляр или не, още не е решено. Не шикалкавя с Ван Перси. През последните три дни възстановяването му се ускори значително. Лош съм в триковете", оправда се Арсен Венгер."Искам Ван Перси да играе. Ще бъде страхотно за спектакъла, страхотно за всички", призна веднага Хосеп Гуардиола. "Венгер каза, че Ван Перси е сигурен отсъстващ, а сега e в групата. Миналата година стана същото с Насри. Все още има време и Уолкот да пристигне с частен самолет", саркастично заяви треньорът на Барса. Както е известно, за „сигурен отсъстващ" се смята още един от титулярите на Арсенал през този сезон Тио Уолкът. Той също е с контузия.

Ако Ван Перси започне титуляр Барселона не я чака нищо добро особено със този разграден двор който ще са. Арсенал обича такива мачове и като нищо да спечели и втората среща.Все пак успех на Венгер и Арсенал защото заслужават повече да идат на 1/4 финала. Нека ''непобедимата'' Барселона да си замине рано , рано и да гледаме равностойни двубой от тук до финала на ''Уембли''. :P

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Венгер пак излъга Гуардиола

Мнениеот obi4am_pirin » 08 мар 2011 16:21

4-1
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 мар 2011 16:29

Gary Shaw написа:Ако Ван Перси започне титуляр Барселона не я чака нищо добро особено със този разграден двор който ще са. Арсенал обича такива мачове и като нищо да спечели и втората среща.Все пак успех на Венгер и Арсенал защото заслужават повече да идат на 1/4 финала. Нека ''непобедимата'' Барселона да си замине рано , рано и да гледаме равностойни двубой от тук до финала на ''Уембли''. :P

Комплекси? Не, много комплекси!

Първо това с "контузията" на ван Перси не е нищо ново, вчера го обсъждахме това на дълго и широко.
Второ всеки, който поне малко има представа що за треньор е Венгер беше наясно, че той лъже и маже както винаги за контузените!
Преди мача в Лондон направи същото - тогава "контузен" беше Насри, сега наред беше Перси! Аз лично изобщо не съм изненадан от този ход на французина, очаквах го и в не една тема казах, че точно така ще стане!

Надявам се Барса да накаже Арсенал и да им го върне тъпкано за мача в Лондон, спечелен с помоща на рефера от топчиите! Дори и слепците видяха, че гола на Меси е редовен, но..., няма значение, минало-бешило! Тази вечер Арсенал няма да могат да се възползват от такива аванти, или поне се надявам Масимо Бусака да не им прави такива подаръци!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 мар 2011 16:31

Ех мегъне , мегъне виждам как ще ревеш довечера нищо ,че самочувствие не ти липсва !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 мар 2011 16:31

един път и аз да съм на мнение с Пириниста победа с разлика за Барса.Ама тези дето ме знаят с прогнозите сега могат да отиват и да залагат за топчиите. :) :) :) .Предчуствията ми са 360градуса в обратната посока :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 мар 2011 16:34

zlatan написа:един път и аз да съм на мнение с Пириниста победа с разлика за Барса.Ама тези дето ме знаят с прогнозите сега могат да отиват и да залагат за топчиите. :) :) :) .Предчуствията ми са 360градуса в обратната посока :)

ЛЕЛЕ ВЕРНО ЛИ :shock: :shock: :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Арсенал”