[26.02.2012г.] Арсенал - Тотнъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abirulzz

Re: Арсенал - Тотнъм.Х 26.02.2012

Мнениеот abirulzz » 27 фев 2012 11:03

loko 1979 написа:Арсенал бяха УНИКАЛНИ след 35 минута, страхотен мач

Положения имаше и преди 35 минута ,просто не влизаха а и момчетата излязоха малко пренавити .

fabregas_949 написа:Защо има хора, които виждат по-малко от къртици? 7 години едно и също и пак не могат да се научат. Венгер се изчерпва със всеки изминал ден, една птичка пролет не прави. Бихме с 5:2, супер... А забравихте ли 4:0 от онзи ден? Забравихте ли унизителното 8:2 и още сумати загуби. Гледах мача по SkySports, Гари Невил беше единия коментатор. Докато говореше с колегата си, постоянно подчертаваха добрите инвестиции и доброто управление на клуба като в крайна сметка споменаха и най-важното - не е достатъчно добро. Извадиха статистика, имаме 20 и кусур загуби във турнирите за последната година и си го казаха в прав текст: "A club like Arsenal can't afford so many bad results. If they want to win cups, they have to do better than that.." Да превеждам?

Арсенал през годините е умерен в управлението и инвестициите си ,следвайки това поведение на отбора и феновете рядко са крайни в изказванията си и държанието си .Не искам да давам примери (не се намираме в час по история) единствено бих призовал вас колеги фенове бъдете по умерени и не толкова крайни.Бих желал да съсредоточа вниманието ви само върху един единствен факт преди този мач.Преди мача на Емирейтс в Арсенал се бяха завърнали всички основни играчи ,които бяха контузени с изключение на Джак Уилшър.Помислете малко върху този факт ,и си дайте ясна преценка къде би бил Арсенал ,ако през по-голяма част от първенството отбора бе в пълният си състав.Лесно се "плюят" играчи,треньор,медик ,но е много трудно да се изгради боеспособен отбор.
Този, който не помни миналото е осъден да го повтаря. ДЖ.САНТАЯНА

adams_drugs
Контакти:

Мнениеот adams_drugs » 27 фев 2012 13:38

abirulzz написа:
loko 1979 написа:Арсенал бяха УНИКАЛНИ след 35 минута, страхотен мач

Положения имаше и преди 35 минута ,просто не влизаха а и момчетата излязоха малко пренавити .

fabregas_949 написа:Защо има хора, които виждат по-малко от къртици? 7 години едно и също и пак не могат да се научат. Венгер се изчерпва със всеки изминал ден, една птичка пролет не прави. Бихме с 5:2, супер... А забравихте ли 4:0 от онзи ден? Забравихте ли унизителното 8:2 и още сумати загуби. Гледах мача по SkySports, Гари Невил беше единия коментатор. Докато говореше с колегата си, постоянно подчертаваха добрите инвестиции и доброто управление на клуба като в крайна сметка споменаха и най-важното - не е достатъчно добро. Извадиха статистика, имаме 20 и кусур загуби във турнирите за последната година и си го казаха в прав текст: "A club like Arsenal can't afford so many bad results. If they want to win cups, they have to do better than that.." Да превеждам?

Арсенал през годините е умерен в управлението и инвестициите си ,следвайки това поведение на отбора и феновете рядко са крайни в изказванията си и държанието си .Не искам да давам примери (не се намираме в час по история) единствено бих призовал вас колеги фенове бъдете по умерени и не толкова крайни.Бих желал да съсредоточа вниманието ви само върху един единствен факт преди този мач.Преди мача на Емирейтс в Арсенал се бяха завърнали всички основни играчи ,които бяха контузени с изключение на Джак Уилшър.Помислете малко върху този факт ,и си дайте ясна преценка къде би бил Арсенал ,ако през по-голяма част от първенството отбора бе в пълният си състав.Лесно се "плюят" играчи,треньор,медик ,но е много трудно да се изгради боеспособен отбор.

Напълно съм съгласен с теб,именно затова споменах по горе за период от време,в който трябва да се работи с постоянен състав

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 27 фев 2012 14:56

adams_drugs написа:Никой не те търси,ти просто си поредния егоцентрик,който си мисли,че знае отговора на нещата,за които никой не иска мнението му.По спокойно момче,светът не се върти около теб,нито около мен.Никога не съм искал да звуча невъзпитано или нецензурно във форума,ако върнеш лентата назад ще видиш,че това е така,и че не аз пръв започнах да отговарям грубо на нещата,с които не съм съгласен.Тук съм и при победите,тук съм и при загубите.Само че при загубите такива,като теб са много силни и вдъхновени.Тогава трябва да се плюе,хули и отрича,а това го можете.А като гледам последното ти мнение,и ти не си получил образуванието си в стар английски колеж...Не се занимавай с мен,щом това те обижда,не аз ти отгоарям с цитат всеки път,нали...

Това е форум и всеки има правото свободно да изказва своето лично мнение. Ако не ти харесва какво пиша - не чети. Просто е.
Вземи напиши един свой аргументиран коментар вместо да ми пригласяш неща за мениджъра, играчи, борд и да поставяш определения. Особено след всяка изстрадана победа.
Думите ти са насочени И към мен /няма нужда да се правиш на луд/, затова използвам правото си да ти отговоря. Нямам за основна задача да се занимавам с теб.
Пък и няма смисъл като човек ти види предните коментари.

Преди мача на Емирейтс в Арсенал се бяха завърнали всички основни играчи

Срещу Милан не играхме с по-различен състав. Има и много други примери. Контузиите са фактор, но има и други съществени неща - да покажеш хъс, себераздаване, труд и борба на терена. Както и тактическа дисциплина.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 фев 2012 16:30

http://gong.bg/view_article.php?article_id=255737
Арсенал с 50 милиона паунда печалба за 6 месеца

Дано тези 60 хиляди всяка седмица се стоплят от новината! Повече нищо няма да говоря!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 27 фев 2012 19:07

Мдаа, очакваха се такива резултати. Това се дължи до голяма степен на продажбата на играчи през лятото - Сеск, Насри и други.
Определено заслужаваме трофей за това постижение :lol:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 фев 2012 14:39

Най-добрия мач на Арсенал през сезона до сега. Поздравления. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 мар 2012 18:22

Чесно казано не очаквах подобна развръзка на мача с Тотнъм. Като вкараха два гола набързо, вече бях готов да спирам телевизора. След това Арсенал сякаш изригна. Може би този и мача с Челси са най-добрите този сезон. Сега е много важно да не излизат от топ четири, защото участие в Лигата догодина е задължително. Дано играят и по този начин срещу Милан пък ще видим. Не казвам, че ще ги илиминират, но поне да бият с чест.

Върни се в “Арсенал”