Интересна новина идва от Германия. Според немското издание "Кикер" Арсенал може да активира клаузата за откупуване на левия бек на Волфсбург Рикардо Родригез. Преди да отвори некой шампанското, че многоуважаваният от мен Начко Монреал ще си тръгва, съм длъжен да поясня, че се спряга за заместник на Кийрън Гибс. 25 млн евро е клаузата, а футболистът е повече от кадърен.. Едно е ясно, Арсенал ще се подсилва тоя път като хората, а и нема как да е иначе, защото феновете на Юнайтед ги гледам какъв страшен ентусиазъм ги е обзел след новоназначението на Моу...Влезте топспорт и ще видите.. А според мен те трябва доста да се подсилват и не знам на какво се радват, ама нема значение, а немат и резервни гуми за автобуса дето ще им докара Моу. Това в кръга на майтапа, те първо да помислят как ще се върнат в топ 4, защото и този път не им се получи и радостта им е странно нелепа. Техният отбор много сакс и не ме притесняват изобщо.

Родригез не направи кой знае какъв силен сезон, но няма да е зле да се подсилим и с него и да имаме конкуренция и там. Арсенал ще е основен фаворит за трофея и догодина, кажете им на тия хора да не си правят никакви илюзии. Подсилваме си невралгичните постове и отиде коня у реката за всички.

[offtopic]Който има ник, нека им го предаде дословно, че като го отворих и ги прочетох ме напуши и смях. Обичам да им чета глупостите на хората, ама не ми се занимава и с порасналите кретени, малко са ми непорасналите.

[/offtopic]