Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н
Хахаха, Дребен направо уби! Иначе за любимите отбори сме едно към едно. Атлети ги гледах миналата година на полу-финала в ШЛ срещу Реал на Висенте Калдерон. 
YA GUNNERS YA
- dreben23
- Контакти:
Гнабри все пак може и да не остане, тъй като Брайтън го желае в редиците си. Един нигерийски футболист се похвали, че скоро може да сбъдне мечтата си и да премине в Арсенал, навярно е имал предвид школата- Амуту някакъв си, нападател е и играе в израелския Апоел Кирят Шмона. Самият той се хвали, че е много следен от Венгер и т.н.
Трой Дийни отрече за трансфер в Арсенал, но пък се похвали, че ни е фен.
Трой Дийни отрече за трансфер в Арсенал, но пък се похвали, че ни е фен.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
crap написа:Хахаха, Дребен направо уби! Иначе за любимите отбори сме едно към едно. Атлети ги гледах миналата година на полу-финала в ШЛ срещу Реал на Висенте Калдерон.
Изброй ги един по един да видим съвпадат ли, че моите са доста. Някои от тях за мнозина са кръвни врагове, а за мен не, понеже ги гледам още от "Всяка Неделя" и ефир 2, телевизията с яйцата да се сетиш. За около няколко години съм бил и фен на някои от грандовете, ама като всяко дете трениращо футбол, си спорехме кой от кой по велик, ама се пръкнаха Патрик Клуиверт и Лео Меси и ми разбиха отбора. Паралелно нали с тези грандове винаги си бях и от Арсенал, но след Родопа См и ЦСКА най-любим от калчото си ми е умрелата вече Парма. Аз си обичам по един отбор от всяко първенство, в Аржентина ми е Ривър Плейт. Мога да ги напиша всичките готини отбори, на които съм фен и ако събера успехите им, Барса и Реал никога няма да имат толкова, не знам що се хвалят толкова! Не ме кефят изкуствени отбори, купени от некой руски милиардер и провалили кариерата на Еден Азар например, лоши и невъзпитани треньори също ги пращам на къра, и хора, да. Там където е имало български играч от златното поколение облечен в червено най-вече, но имаше и в синьо де, аз съм бил и фен на отбора къде за известно време, къде за цял живот, които общо взето имат и подобни стилове на игра и пак повече успехи от Барса и Реал, които са силни само заради това, че всичко им го сервират на готово. То с 500 000 млн е по-лесно да направиш отбор, ама не ме кефи така. Фенове им са само службогонци, доностници и малки деца.
***САМО ЦСКА!***
E, aз визирах ЦСКА, Арсенал и Атлети 
YA GUNNERS YA
- Udoji90
- Контакти:
Тука си в грешка - Дребен е за Валенсия, а не за Атлети.
В това отношение съвпада с мен - всъщност и трите ми отбора на сърцето ги харесва и той.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
crap написа:E, aз визирах ЦСКА, Арсенал и Атлети
E не съм фен на Атлети, но пък са ми били винаги симпатични, дори когато ни биха 2:4. Просто трудещите се отбори много ми харесват- Билбао, Ла Коруня- тази от едно време обаче, Виляреал също - Санти от там си ме кефи още, Селта малко.. Да, може да се каже, че в Испания и Италия по едно 4-5 отбора будят доста симпатии у мен, но само в калчото си имах винаги тринки по-любими така, в останалите първенства по един любим си имам, ама невъзможно е да гледам на всичките си отбори мачовете, то омръзва бе, затова от малките първенства само дербита ако има с тяхно участие понякога си поглеждам и ако има отбора някакви амбиции за нещо- примерно Фейенорд-ПСВ. То аз съвсем в детайли следях всичко, изписал съм си всичките тетрадки с евротурнири и простотии, затова ужасно много отбори ми харесват по света. Айде, ще се опитам да ти ги изброя барабар със симпатиите по държави, имах и от най-малките държавици такива симпатии.
[offtopic]Отбори на сърцето в ранна детска възраст(най-готините си ги запазих и до днес. Изборът се прави много дълго време поколение след поколение футболисти:
Родопа, ЦСКА, Парма, Барселона (разбира се, кое лапе не е било Барса, ама сега не ме кефят, изкуствени са ми- като си станат естествени, пак ще ме имат онлайн!
Отбори, към които съм имал симпатии през годините заради техни играчи, но вече нямам сантименти към тях:
Байерн М, Ювентус, Челси- за кратко по няколко години така, когато имаха велики футболисти в редиците си. Манчестър Сити- в годините, когато се бореха за своето място под слънцето.
Отбори, към които съм имал винаги симпатии и продължавам да имам, но не съм им фен уж:
Мидълзбро, Тотнъм, Фулъм, Виченца, Перуджа, Венеция, Фиорентина, Наполи, Удинезе, Щутгарт, Мюнхен 1860, Анортозис, Ла Валета, Апоел ТА, Фенербахче
АЕК Атина, ПАОК, Цървена звезда, Бате Борисов, Арарат Ереван
Отбори, които съм мразил, но сега не мразя:
Реал М-този го мразех най-много от всички преди, сега ми е само безразличен
Отбори, които вече си мразим силно:
Ювентус, Челси, Байерн М,
Ако имаме некъде съвпадения в този списък, значи си го чаткаме футболчето ние! Е, вижте, че имат повечко успехи от Барса и Реал, нема какво да ми ги хвалят. Ето ви ги всичките по категории, за да не стават грешки, но може да се каже, че бая енциклопедия така си имате и като добавим седемте неуморни години, в които си спортувах футболче, следователно dreben23 = машина за точни резултати, но не бива да се пускат.
От толкова писане и триене си забравих най-важната новина да ви кажа, а тя е, че испанският журналист Кике Марин потвърждава, че Арсенал наистина е изпратил официална оферта за Пиер Емерик Обамеянг на стойност 44,6 млн паунда!
Kike Marin**
@Kike_Marin_
Confirmado: @Arsenal ofrece €60 M al Borussia Dortmund por Aubameyang, primero en la Bota de Oro con 18 goles.
Излезе и за Пеп.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... egacy.html
Досега подминавах слуховете за това момче, но последната новина ме озадачи.
Adrien Rabiot's mother 'in talks' with Arsenal
Adrien Rabiot's mother has reportedly flown to London to begin talks with Arsenal over a possible transfer this month. The 20-year-old midfielder joined Paris Saint-Germain in 2012 but is said to be frustrated with his lack of playing time this season, having featured in 13 league games, four as a substitute. According to ITAPress, Rabiot's mother and agent Veronique has held preliminary talks with the Gunners about a deal that would see him join the London side on loan for the rest of the season, with an option to buy for around £11.2m. Other sides thought to be interested in Rabiot include Arsenal's London rivals Tottenham Hotspur and Serie A contenders Roma, AC Milan and Inter Milan. Read more at: https://tr.im/mI3ze
Последна промяна от dreben23 на 07 яну 2016 15:37, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
- Udoji90
- Контакти:
44,6 млн., и то паунда... Против, твърдо против, ако е истина, а предполагам, че са измислици.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Не зная още, засега го плюят просто човека...
Но са много пари, да. Иначе Саутхямптън сложи цена от 20 млн за Виктор Уаниама. Харесвам го, но страшно много картони си вади и може да се каже, че и формата му е по-слаба сега. Адриен Рабио съм го гледал няколко мача, има хляб и в него.
***САМО ЦСКА!***
Хм, започна да става интересно. Рабио е много интересен и талантлив футболист, едва на 20 вече притежава доста добър набор от умения. Но да ги привлечем двамата с Елнени, това ме съмнява. Иначе ако успеем да докопаме Оба ще съм много доволен, парите може да ви се струват много, но замислете се - Сити платиха г/д същите пари за централен защитник - Мангала... Футбола се промени, за да си на ниво, трябва да се харчи, няма как.
Иначе, дейли мейл е парцал, нема кво да се чете там още повече пък да го коментираме. Гуардиола би бил прекрасен заместник на Венгер, то е ясно, но има време.
@Dreben
[offtopic]Заради подписа реших, че си фен на Атлети :D[/offtopic]
Иначе, дейли мейл е парцал, нема кво да се чете там още повече пък да го коментираме. Гуардиола би бил прекрасен заместник на Венгер, то е ясно, но има време.
@Dreben
[offtopic]Заради подписа реших, че си фен на Атлети :D[/offtopic]
YA GUNNERS YA
Udoji90 написа:44,6 млн., и то паунда... Против, твърдо против, ако е истина, а предполагам, че са измислици.
Абе струва си.Трябва да правим мултимилионни трансфери.Я вижте колко цакаха Юнайгед за Мартиал.Или Сити за Де Брюйне.Трябва да имаме адекватни реплики на трансферния пазар.