Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
redwhitearmy
Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.
Интересно ... Видал е добър играч, но това би значило, че някой измежду Рамзи, Касорла и Коклен ще изгори. Най-вероятно е Касорла, заради възрастта си. Колкото до Джкасън Мартинез - малко е стар, не знам дали не стана късно за него да играе в Арсенал.
- Udoji90
- Контакти:
Абе, не знам, кой каквото ще да говори за Видал, ще съм най-учуденият човек на света, ако по някаква случайност има нещо вярно в тези слухове. Да не говорим, че колкото и класен да е, реално играч с неговите функции не ни е нужен в момента според мен.
Относно Мартинес, аз нямам нищо против да си дискутираме - даже харесвам да срещам мнения, различни от своето. Само че ние така почнахме да говорим, сякаш едва ли не сме го взели, а най-вероятно има и други клубове, които проявяват интерес към него.
Относно Мартинес, аз нямам нищо против да си дискутираме - даже харесвам да срещам мнения, различни от своето. Само че ние така почнахме да говорим, сякаш едва ли не сме го взели, а най-вероятно има и други клубове, които проявяват интерес към него.
Последна промяна от Udoji90 на 25 май 2015 23:01, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Паоло Дибала се похвалил преди малко, че преминава в Ювентус!
BREAKING NEWS: I'm going to Juventus - Dybala
I'm going to Juventus - Dybala
Palermo starlet Paulo Dybala has confirmed that he will sign for Juventus this summer
Пауло Дибала е сигурно ново попълнение на хегемона в Италия Ювентус. Това призна аржентинската перла на Палермо.
Двата клуба си стиснаха ръцете за нападателя за 40 милиона евро, като в тази сума влизат и бонуси от представянето на 21-годишния футболист с „черно-белия“ екип.
През този сезон Дибала вкара 13 гола в 34 мача в Серия „А“, а „старата госпожа“ се пребори за подписа му с Арсенал, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Челси.
„Юве беше отборът, който ме искаше най-много“, заяви Дибала, който вчера си взе сбогом с тифозите на Палермо. „Направиха огромни усилия, за да подпишат с мен и за това ги избрах. С тях със сигурност ще спечеля скудетото, тъй като всички в тима са родени победители“.
„Невъзможно е да забравя престоя си в Палермо. Чувствах се щастлив още от първия си ден там. Знам, че да играя за Юве е огромна отговорност и трябва да се трудя много. Надявам се Тевес да остане, защото ще бъде много по-лесно за мен и ще мога да се уча от толкова голям шампион“.
„Хората казват, че Ювентус плати твърде голяма сума за правата ми. Но съм спокоен, тъй като същото се говореше, когато Палермо ме купи за 12 милиона евро от вторидивизионния клуб Институто“, каза още Дибала.
Той благодари и на треньора си в Палермо Джузепе Якини. „Даде ми безценни съвети и повярва в мен. Никога няма да забравя какво ми говореше и цял живот ще съм му благодарен“, завърши емоционалното си изказване аржентинецът.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Udoji90
- Контакти:
За Дибала според мен от самото начало си беше ясно, че ще отиде в Ювентус.
А и аз лично не съм искал да го взимаме - от такъв тип играч нужда нямаме към момента. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Порто подписва със заместника на Джаксън Мартинез- Алберто Буено от Райо Валекано, напускането вече е сто процента сигурно. Чакаме дестинацията само... Слуховете за двойна сделка - Видал и Мартинез общо за около 50 млн се засилват, чакаме да мине и Копа Америка..
[offtopic]На Дибала формата му спадна в интерес на истината през втория полусезон, но качествата му са безспорни и за мое огромно съжаление ще пори Рома и Лацио.
В техническо естество мисля, че Дибала дори е по-добър и от Тевез- ще ги мота по четирима и то по най-безпощадния начин, ще чакаме само да докаже или опровергае наблюденията ми.
С условието, че и там нещата не са все още на сто процента, той може да иска едно, а Палермо и ексцентричният им президент съвсем друго!
**
Една новина за мадридисти- Реал М ще направи опити да се подсили със Серхио Агуеро това лято![/offtopic]
Морган Шнайдерлин обяви, че ще премине единствено в отбор участник в Шампионската лига, а тъй като Тотнъм не е там, другият известен кандидат най-вероятно е Арсенал. Започва и тук някакво чакане..
[offtopic]На Дибала формата му спадна в интерес на истината през втория полусезон, но качествата му са безспорни и за мое огромно съжаление ще пори Рома и Лацио.
**
Една новина за мадридисти- Реал М ще направи опити да се подсили със Серхио Агуеро това лято![/offtopic]
Морган Шнайдерлин обяви, че ще премине единствено в отбор участник в Шампионската лига, а тъй като Тотнъм не е там, другият известен кандидат най-вероятно е Арсенал. Започва и тук някакво чакане..
Последна промяна от dreben23 на 26 май 2015 11:38, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
Видал да дойде в Арсенал
Малко ми се струва като научна фантастика.
Всяко лято се говори за него че ще ходи някъде и все си стои в Юве.
Не мисля че тази година ще е различно.
А за какво ни е Видал след като имаме Йозил и Касорла?
Какво точно е общото между тях? Освен, че са футболисти?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- dreben23
- Контакти:
Още един млад талант ще привлечем за младежките формации -някакво дете чудо от Лутън Чарли Патино. 
***САМО ЦСКА!***
Малко новини от Метро ( жълтинка си е, но все пак е още рано ) :
Кой па е тоя
По-добре не ... особено за тея пари
Начо го раздава ********
Докато играеше трагично го търпяхме, поразигра се тоя сезон и иска да си ходи ... Продавай и без това ме дразни 
Педро ако не е много скъп става, другия - по-добре не, те ливърпулци го купуват от година и половина
И накрая - шефа е понахранил късака " Да, големите отбори трябва да печелят, но трябва да го правят със стил. "
Става въпрос за футболен, не "лакти и рейс" стил 
Arsenal ‘ready to push through £5m transfer deal for Sporting Lisbon defender Cedric Soares
Кой па е тоя
Arsenal ‘considering £29.9million transfer bid for Pierre-Emerick Aubameyang
По-добре не ... особено за тея пари
Nacho Monreal ‘rejects new Arsenal contract ahead of transfer abroad
Начо го раздава ********
Arsenal ‘ready to sign Pedro and Martin Montoya in transfer swoop
Педро ако не е много скъп става, другия - по-добре не, те ливърпулци го купуват от година и половина
И накрая - шефа е понахранил късака " Да, големите отбори трябва да печелят, но трябва да го правят със стил. "
Леевски, оле