Арсенал - Нюкасъл / 29.12.2012г. / 19:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Нюкасъл / 29.12.2012г. / 19:30ч.
Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Изглежда много отскоро си запознат с мачовете на този отбор.

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Това е първи в Англия и втори за всички турнири.

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Сашо Диков,ти ли си?

riak4 написа:Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Това е първи в Англия и втори за всички турнири.
Баце, със сигурност са повече.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
parvanoff написа:Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Изглежда много отскоро си запознат с мачовете на този отбор.С което не искам да кажа, че уговарят или не, но едва ли и ти можеш.
Все пак от доста време играта на отбора е точно този тип-играят атакуващ футбол и неслучайно съм казвал, че за мен те са примерът за красив футбол, а не Барселона. Защото обикновено играят бързо, с мисъл за атака и въпреки разиграванията, които правят винаги стремежът им е към противниковата врата. И с това не искам да кажа, че този стил е най-печаливш, но за мен е най-красив и именно затова симпатизирам на този отбор в Англия.
Запознат съм с мачовете на този отбор от времето, когато баничката беше 30 стотинки.

Tommi написа:parvanoff написа:Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
Изглежда много отскоро си запознат с мачовете на този отбор.С което не искам да кажа, че уговарят или не, но едва ли и ти можеш.
Все пак от доста време играта на отбора е точно този тип-играят атакуващ футбол и неслучайно съм казвал, че за мен те са примерът за красив футбол, а не Барселона. Защото обикновено играят бързо, с мисъл за атака и въпреки разиграванията, които правят винаги стремежът им е към противниковата врата. И с това не искам да кажа, че този стил е най-печаливш, но за мен е най-красив и именно затова симпатизирам на този отбор в Англия.
Запознат съм с мачовете на този отбор от времето, когато баничката беше 30 стотинки.Но не мога да се съглася, че всичко е заради стила им.
Въпрос на мнение, а по-вероятно на усет.

само Левски и България
Жиру мен много ме кефи как играе, огромна мотивация и си личи, че се раздава, а си има и реализаторските качества, просто в началото не беше влязал в ритъм....дано разгърне потенциала си 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Много странен мач се получи.Нюкасъл играеха в защита като мач между петокласници срещу осмокласници в голямо междучасие.Висшата лига все повече ми заприличва на Ередивизи.
parvanoff написа:Tommi написа:Тия Топчиите манипулират мачове за страх. Тоя сезон колко мача направиха с поне 6-7 гола?
От този футбол са останали единствено спомените.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!