Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Мнениеот South_Park » 31 окт 2012 11:28

Не ме интересува как , но мачът е уреден , просто го усещам отвътре !
Не ви искам мненията, тъй като те са нищожни пред моето :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 окт 2012 11:45

Явно наистина двама, трима сме гледали снощи мача - аз си признавам, че гледах само най-хубавата част (за мой късмет, но така било писано- първо, нямах нет и второ, пак нямах нет... :). Ща не ща успях да се закача чак към 30-тата минута на първото полувреме и точно навреме, тепърва предстоеше най-хубавото! На всичко отгоре рекох на майтап на един колега, че Арсенал ще вкара пет бързи второто полувреме, ако не се лъжа само за второто полувреме можеха да са седем. :) Вече в продълженията без нападатели къде щяха да стигнат Рединг? Той си изкара нападателите, мислейки, че мача е свършил. Това е най-голямото прецакване във футбола! После ставаш една обикновена боксова круша.... Имаше и положения пред двете врати, които в уреден мач няма как да се случат според мен- вратарят Мартинез спаси топката по много ефектен и късметлийски начин, но пък действително по-късно се видя, че беше отсъдена и засада. Дано го има някъде това положение, за да видите, че мача си беше съвсем сериозен- наистина и двата отбора имаха много слаби защити, което си е присъщо за тях напоследък! А като нямаш защита- падат много на брой голове. Но имам един въпрос: кога сте виждали такъв обрат от 4-0 - 4-4, а после и 5-7? Може би само на хандбал е възможно да сте го виждали или на мач на Григор Димитров в тайбрек! :lol: Наскоро Григор в един мач водеше 6-0 в тайбрека и резултатът стана 6-6, а после Григор взе последния гейм мисля. Тук как ще коментирате залозите? Аз гледам и съм тренирал футбол, но такова нещо на нито един мач не съм виждал - радвам се, че само Арсенал е способен на такива неща. Вярно, можем да паднем от всеки, но пък вижте и какъв бой ядоха Рединг от резервния отбор на Арсенал с неузнаваемия Аршавин дори. А колкото до ракиите, не пия- просто всички си бяха легнали и знаете ли в какъв стрес щяха да изпаднат, ако викнех 7 пъти гооооол! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[offtopic]А и това е любимият ми отбор, вие не се ли радвате, когато Барса, Реал и Ман. Юн правят обрати? Не чак такива велики, но правят. :D[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 31 окт 2012 12:33, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 окт 2012 11:49

South_Park написа:Не ме интересува как , но мачът е уреден , просто го усещам отвътре !
Не ви искам мненията, тъй като те са нищожни пред моето :!:

A защо реши, че някой иска твоето ?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 31 окт 2012 12:46

След като видях,че е 4-0 си викам а тея са писали мача бегал.Пуснах 82/3 минута 4-2 и си викам абе явно са се напънали да не е пълен резила.И днес чувам по новините 5-7 след продължения.WTFFFFFF.Това му се вика воля да победиш.Дали е черно тото не знам,но е удивително постижение. :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 31 окт 2012 12:52

Голям мач , заслужаваше си гледането :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 окт 2012 12:57

Мисля да си го изтегля от някой торент и да се надъхвам с него, когато някой от моите отбори играе важен мач! :lol: Само дано да го има... ;)

http://thepiratebay.se/torrent/7775512/ ... .(30-10-12).Reading.v.Arsenal.1080i На френски е тук.

http://kat.ph/league-cup-reading-v-arse ... 81319.html - Английски
***САМО ЦСКА!***

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 31 окт 2012 13:17

Който си мисли че мача е уреден, просто не го е гледал. Имаше толкова много ситуации и в двете посоки, дори Рединг бяха на косъм да отбележат във второто продължение нов гол, точно преди Арсенал да вкарат 6-ия. Никой не играеше в защита и от двата отбора. Ако съдията беше намесен, то имаше чиста дузпа за Арсенал и червен картон за защитник на Рединг, който игра умишлено с ръка при 4:2. Толкова ни е писнало нашето първенство, че вече прилагаме аршина и на запад. Никога не се уреждат мачове със знанието на 22-та футболисти. Или се хваща съдия, или 3-4 играчи макс. Как точно двата отбора ще знаят че съдията ще даде продължение 6 минути, та да чакат до тогава за 4:4? Или пък че даде 3 минути на 30-минутното продължение, та да вкарат 7-ия гол Арсенал? То на тоя принцип и Германия - Швеция трябва да е уреден, даже оня е по-съмнителен, щото гола за 4:4 падна преди края на мача... Успокойте се, гледайте ги мачовете, а не само на база коефициенти и крайни резултати коментирайте кой е уговорен. Има и такива, дори и в Англия, примерно колко му е Клатенбърг да е заложил на 2 червени картони и 2:3 точен за Ман Ю? Това зависи от него и помощника му, да подпре единия отбор и то доста явно.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 окт 2012 13:40

http://arsenal-mania.com/forum/viewtopi ... &start=540 Ето и коментарите на феновете - мисля, че сме на едно мнение по въпроса.

Футболната история бе пренаписана, съжалявам фенове на Барселона, Реал М, Манчестър Юн. Милан и т.н.- Арсенал го направи паааак! :) Това е отбор, който винаги практикува нападателния футбол, а не тики- така (както е присъщо за отбори от други страни), чака-рака (както е присъщо у нас повече) и други такива стилове на игра- ва банк се играе, само така после се твори историята! :lol:

Арсенал е велик и това е истината! :)

"По-възрастните" като мен навярно си спомнят за още един велик мач- Ливърпул- Алавес 5-4!!! Който не знае за този мач, да го намери и да го изгледа! :)

http://www.youtube.com/watch?v=jSWrN65VvBY
Последна промяна от dreben23 на 31 окт 2012 13:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 31 окт 2012 13:50

Тука обаче бая Сашо Диковци има...Не сте гледали мача, обаче пишете глупости, че мача бил уреден.
И двата отбора имаха много шансове, постоянно имаше атаки и към 2те врати.Просто велик мач!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 31 окт 2012 14:50

Велик мач,и дума не може да става че е уговорен :!: Но за пореден път се убеждавам че всички английски рефери за за бой и е***е след мача. :!:

Върни се в “Арсенал”