Явно наистина двама, трима сме гледали снощи мача - аз си признавам, че гледах само най-хубавата част (за мой късмет, но така било писано- първо, нямах нет и второ, пак нямах нет...

. Ща не ща успях да се закача чак към 30-тата минута на първото полувреме и точно навреме, тепърва предстоеше най-хубавото! На всичко отгоре рекох на майтап на един колега, че Арсенал ще вкара пет бързи второто полувреме, ако не се лъжа само за второто полувреме можеха да са седем.

Вече в продълженията без нападатели къде щяха да стигнат Рединг? Той си изкара нападателите, мислейки, че мача е свършил. Това е най-голямото прецакване във футбола! После ставаш една обикновена боксова круша.... Имаше и положения пред двете врати, които в уреден мач няма как да се случат според мен- вратарят Мартинез спаси топката по много ефектен и късметлийски начин, но пък действително по-късно се видя, че беше отсъдена и засада. Дано го има някъде това положение, за да видите, че мача си беше съвсем сериозен- наистина и двата отбора имаха много слаби защити, което си е присъщо за тях напоследък! А като нямаш защита- падат много на брой голове. Но имам един въпрос: кога сте виждали такъв обрат от 4-0 - 4-4, а после и 5-7? Може би само на хандбал е възможно да сте го виждали или на мач на Григор Димитров в тайбрек!

Наскоро Григор в един мач водеше 6-0 в тайбрека и резултатът стана 6-6, а после Григор взе последния гейм мисля. Тук как ще коментирате залозите? Аз гледам и съм тренирал футбол, но такова нещо на нито един мач не съм виждал - радвам се, че само Арсенал е способен на такива неща. Вярно, можем да паднем от всеки, но пък вижте и какъв бой ядоха Рединг от резервния отбор на Арсенал с неузнаваемия Аршавин дори. А колкото до ракиите, не пия- просто всички си бяха легнали и знаете ли в какъв стрес щяха да изпаднат, ако викнех 7 пъти гооооол!

[offtopic]А и това е любимият ми отбор, вие не се ли радвате, когато Барса, Реал и Ман. Юн правят обрати? Не чак такива велики, но правят. :D[/offtopic]