[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Това е Масимо Бусака

Мнениеот JohnnieWalker » 09 мар 2011 15:38

sl321 написа:
JohnnieWalker написа:

1. Фаула на Мота беше за картон, дори Бускетс да не се беше въргалял като прасе в кал

Фаула на Мота беше за картон,само че за жълт.Само че много често съдиите дават за червени картони не заради самия фаул,ами за въргалянето като прасе.

Може да се бъркам ама не беше ли изгонен с 2 жълти картона ?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 15:42

Абе оставете... то е ясно, че според феновете на барселона ако не им се дадат 3 измислени дузпи, не изгонят и 2-3 ма играчи на противника за неправилно дишане и не им пуснат някой и друг гол я от засада я с ръка са прецакани от съдията и той видиш ли е подпирал другия отбор ...
То бива наглост ама чак пък толкова...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 09 мар 2011 15:45

JohnnieWalker написа:
1. Фаула на Мота беше за картон, дори Бускетс да не се беше въргалял като прасе в кал
2. Под гол от засада предполагам си имал впредвид Милито ? За засада при Пике е смешно да се говори

Това за 1. шега ли е? http://www.youtube.com/watch?v=m0uYDpUc ... re=related
Да, трябва да има картон, но дали не е за "жертвата" за симулация?
За 2. натисни пауза при паса към 1:04-1:05. Така...погледни пак. Моля, не говори за "смешно". Ако мнението ни се различава, не смятам, че трябва да наричаш мен или друг "смешник" (човек дето говори смешно).

Един червен картон обърква цял мач. Питай бай Леман.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2011 15:55

Xamy написа:
JohnnieWalker написа:
2. Под гол от засада предполагам си имал впредвид Милито ? За засада при Пике е смешно да се говори

Това за 1. шега ли е? http://www.youtube.com/watch?v=m0uYDpUc ... re=related
Да, трябва да има картон, но дали не е за "жертвата" за симулация?
За 2. натисни пауза при паса към 1:04-1:05. Така...погледни пак. Моля, не говори за "смешно". Ако мнението ни се различава, не смятам, че трябва да наричаш мен или друг "смешник" (човек дето говори смешно).

Един червен картон обърква цял мач. Питай бай Леман.

Ми какво да кажа. Има посягане и нещо като удар в гърлото от страна на Мота. Отделен е въпросът, че не е чак такъв, че Бускетс да се въргаля така. Но посягането и удрянето(макар и не силно) са си факт. Подобни положения(както и вчерашното с удара на Перси) са много тънки защото хем жълт картон е малко като наказание, хем пък червен изглежда прекалено строго. Вероятно влияние върху решението оказва играта на играча до момента - може да има натрупване на фаулове, например.
При положението за засадата виж най-далечният защитник къде се намира. Най-лесно ще е да сравниш положението на двамата спрямо линията на наказателното. Очевидно е, че в най-лошия случай са на една линия. Вижда се добре на `59 и на 1.00.
Всъщност нали се сещаш, че подобни положения могат да бъдат показани за всеки един отбор? Пакпитам с какво Барса е по-различна в това отношение от всеки друг отбор?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Barcelon4o
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот Barcelon4o » 09 мар 2011 16:06

Аз и ние като фенове на този отбор Барса нз какво сме виновни че съдията е побутнал нашият отбор наистина нз. Все едно ний сме му наредили. А и нз колоко фенове има на този свят които биха се разкаяли че заради съдията тяхният отбор е спечелил ( не казвам че е така)
Més que un club

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 мар 2011 16:10

Феновете на Барселона само говорят за удара без топка на Перси , ама нищо не казват за влизането на Алвеш, който заслужаваше най-малкото жълт картон, а съдията дори и нарушение не свири.Също забравят и как Абидал хвана Перси за гушата.Най-малкото трябваше да получи жълт картон, но естествено пак нищо не последва.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 мар 2011 16:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RINJobmWeFc&feature=related[/youtube]
:lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re:

Мнениеот RedeviL » 09 мар 2011 16:42

DmG написа:
RedeviL написа:Дузпата беше 100%.На повторението ясно се видя.Единствено червеният картон на РВП може би беше малко пресилен, но можеше и да се даде.

Ти пък какви глупости говориш , това го няма във футбола , червен картон за ПЪРВО разпращане на топката , НЯМА ГО . А това правило е от поне 12 години !!!!! Все едно да дадеш червен картон , на голмайстор който си е свалил фанелката !!! СМЯХХХ

Глупостите ги говориш ти.Тва не беше червен, а втори жълт плюс това съм написъл, че може би е малко пресилен, а ти ме нападаш и като толкова много ми ги защитаваш Арсенал що не си смениш аватара на някой техен футболист вместо да ми се нахвърляш така яростно..Реално погледнато снощи по-жалък Арсенал не съм виждал.Барса ги смля и дори да е имало някакво подпиране, не е било решаващо.Виж

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 мар 2011 19:13

Не съм съгласен, че Барса е смляла Арсенал. Просто отбора излезе да играе по-прибрано и на контра. Като вземем предвид и че Фабрега и ван Перси играха контузени, как трябваше да играят? Сигурен съм, че ако не беше дузпата Барса нямаше да вкара, а и Арсенал след пускането на Аршавин значително живна. За мен червения картон предреши нещата в полза на испанците. Много трудно се играе с десет души, особенно, когато се браниш, винаги остава някой противник свободен.

Върни се в “Арсенал”