Венгер е символ на Арсенал, Моуриньо - само на себе си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Венгер е символ на Арсенал, Моуриньо - само на себе си

Мнениеот smoothc » 19 фев 2014 15:01

UltraBlue написа:
smoothc написа:
CTAHKO написа:Абе смут, кой го еве за САФ :roll: Темата е за Венгер и Моуриньо :!: Къде набърка подлата дъвка и средняшкото ви отборче в нея, така и не ми става ясно :roll:

Лирическо отклонение,Станко...за да могат такива "умници" като тебе да се огледат и разберат истинската същност на фигурата наречена футболен мениджър!
"Подлата дъвка" значи....Хм,за всичките тези 27-години сър Алекс така ви сдъвка всички,че някои хора все още не могат да повярват какво се е случило ;)
Ливърпул,Арсенал,Олигарси,Шейхове,+ някои други лондонски предградия и още толкова провинциални селца...сър Алекс не подмина никой и нищо,толкова щедър беше :)

Само Моу и Челси се оказа трудни за дъфкане...

Е,вярно по-жилави се оказаха,но пък ако това ви ще ви помогне да спите спокойно,така да бъде :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 фев 2014 15:13

Пич изгледай един мач как се ръководи от сър Боби Чарлтън и един от САФ и ще видиш ,че между двамата няма нищо общо !
САФ по всякакъв начин опитваше да влияе на съдии в спорните ситуации , а до колкото си спомням това не се е случва с Боби Чарлтън !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 19 фев 2014 15:31

Жозе Ароганца като е толкоз добър, що не стане шампион с Еспаньол примерно, или с Вердер, или с Фиорентина? Не да обира каймака в големите първенства и да разполага с неограничен бюджет за трансфери, ами да пробва с наличните играчи да сглоби айде да не е шампионски отбор, но поне да е конкурентен на големите! Иначе и баба знае да щраква с пръсти и да й водят който си поиска! А защо да не се пробва и като спасител - хваща Бетис и ги качва в десятката! Ама кинти няма, кинтиии!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 19 фев 2014 15:34

UltraBlue написа:
ARSEEENAL написа:Венгер е символ на Арсенал и на най-светлата страна от живота, докато Моу е символ само на това което умните хора никога не искат да бъдат!!Единият вече е в Историята, а другият е просто еднодневка!

Това счупи тъпомера на всичко написано в темата :mrgreen: За единия ще се говори след години(най-малко като се посочват треньорите, печелили ШЛ, при това с повече от 1 отбор), а другия даже няма да го споменат в тази класация... сам си отговори на въпроса кой кой е в тази картинка :idea:

Иначе по темата- всеки има право на мнение и предпочитание. Щом феновете на Арсенал са доволни от Венгер, пожелавам им дълги години да остане. Купите и титлите не са всичко в този спорт, но все пак те определят колко успешен е даден отбор :idea:

Не всичко е пари приятелю!?!Ако ме разбираш за какво ти говоря, а това за “тъпомера“ ако се замислиш малко, може и да се окаже, че важи в по-голяма степен за теб!

Ако трябва да си ги мерят по твоята скала,аз бих казал, че за единия ще се говори за рекорда който едва ли някога ще бъде подобрен, да имам предвид “НЕПОБЕДИМИТЕ“, но всичко е много относително.Зависи от какъв ъгъл го гледаш и с какви очила!

Когато Моу направи 16 год. в Челси нека тогава да ги сравняват, за мен ако трябва да съм честен те са от два съвсем различни свята, които нямат никакви допирни точки, и повярвай ми единият от двамата не иска да има изобщо нищо общо с другия!

Кой е единият, и кой другия оставям на теб да си избереш!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 15:38

Венгер е с класа над Моуриньо
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 фев 2014 15:48

Олимпи Сараев написа:Жозе Ароганца като е толкоз добър, що не стане шампион с Еспаньол примерно, или с Вердер, или с Фиорентина? Не да обира каймака в големите първенства и да разполага с неограничен бюджет за трансфери, ами да пробва с наличните играчи да сглоби айде да не е шампионски отбор, но поне да е конкурентен на големите! Иначе и баба знае да щраква с пръсти и да й водят който си поиска! А защо да не се пробва и като спасител - хваща Бетис и ги качва в десятката! Ама кинти няма, кинтиии!

И кой титан в треньорската професия е станал шампион с такъв отбор :? Аз не се сещам за такъв... Но също така не се сещам и за някой, който е спешелил ШЛ последните 20-на години с отбор от ранга на Порто. Може би само постижението на бенитес с онзи отбор на Ливърпул може да бъде съпоставено с това до някъде.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 фев 2014 15:53

ARSEEENAL написа:
UltraBlue написа:
ARSEEENAL написа:Венгер е символ на Арсенал и на най-светлата страна от живота, докато Моу е символ само на това което умните хора никога не искат да бъдат!!Единият вече е в Историята, а другият е просто еднодневка!

Това счупи тъпомера на всичко написано в темата :mrgreen: За единия ще се говори след години(най-малко като се посочват треньорите, печелили ШЛ, при това с повече от 1 отбор), а другия даже няма да го споменат в тази класация... сам си отговори на въпроса кой кой е в тази картинка :idea:

Иначе по темата- всеки има право на мнение и предпочитание. Щом феновете на Арсенал са доволни от Венгер, пожелавам им дълги години да остане. Купите и титлите не са всичко в този спорт, но все пак те определят колко успешен е даден отбор :idea:

Не всичко е пари приятелю!?!Ако ме разбираш за какво ти говоря, а това за “тъпомера“ ако се замислиш малко, може и да се окаже, че важи в по-голяма степен за теб!

Ако трябва да си ги мерят по твоята скала,аз бих казал, че за единия ще се говори за рекорда който едва ли някога ще бъде подобрен, да имам предвид “НЕПОБЕДИМИТЕ“, но всичко е много относително.Зависи от какъв ъгъл го гледаш и с какви очила!

Когато Моу направи 16 год. в Челси нека тогава да ги сравняват, за мен ако трябва да съм честен те са от два съвсем различни свята, които нямат никакви допирни точки, и повярвай ми единият от двамата не иска да има изобщо нищо общо с другия!

Кой е единият, и кой другия оставям на теб да си избереш!

2-те спечелени ШЛ на Моу с много пари ли са постиганати, приятелю? Дали селекцията му в Порто, или Интер, сборно е струвала колкото Арсенал плати за Йозил този сезон, как мислиш? :? Тъпомера го счупи с изказването си за това кой бил в историята, и кой еднодневка. Ако малко се замислиш ще го разбереш това :!:
Говориш за непобедимите... и какво постигнаха те. Да не би да взеха ШЛ случайно? Все пак ШЛ е най-големият клубен турнир и именно там се вижда кой е "НЕПОБЕДИМ". Казваш 16 години в Арсенал- евала. Но я ми кажи колко са футболните босове, които ще търпят някого 8 години без трофей? Ако Венгер беше треньор на някой от водещите клубове, мислиш ли че щеше и 16 месеца да се задържи с подобно "постижение". Разсъждаваш прекалено наивно, приятелче!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 фев 2014 15:57

stefani написа:Венгер е с класа над Моуриньо

.... съдим по:
а. брой победи в директни срещи по м/у им?
б. брой трофеи, спечелени от 2-та?
в. професионални постижения?
д. говорим си ей така?

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 19 фев 2014 16:09

Венгер е просто един воайор. Вместо да си гледа в собствената къща, той тръгнал да се заяжда с големите.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 16:11

UltraBlue написа:
Олимпи Сараев написа:Жозе Ароганца като е толкоз добър, що не стане шампион с Еспаньол примерно, или с Вердер, или с Фиорентина? Не да обира каймака в големите първенства и да разполага с неограничен бюджет за трансфери, ами да пробва с наличните играчи да сглоби айде да не е шампионски отбор, но поне да е конкурентен на големите! Иначе и баба знае да щраква с пръсти и да й водят който си поиска! А защо да не се пробва и като спасител - хваща Бетис и ги качва в десятката! Ама кинти няма, кинтиии!

И кой титан в треньорската професия е станал шампион с такъв отбор :? Аз не се сещам за такъв... Но също така не се сещам и за някой, който е спешелил ШЛ последните 20-на години с отбор от ранга на Порто. Може би само постижението на бенитес с онзи отбор на Ливърпул може да бъде съпоставено с това до някъде.

Това показва откога гледаш футбол, пичага ;) Борусия на Хицфелт от 1997г. как ти се вижда :?: Ами Аякс на Ван Гаал от 1995г. :? А?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”