Защо Бербатов е перфектният избор за Арсен Венгер?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Защо Бербатов е перфектният избор за Арсен Венгер?

Мнениеот obi4am_pirin » 31 дек 2013 18:13

Tommi написа:
arni написа:
Tommi написа:Митьо като че ли ще търка нова пейка в конкуренцията на Подолски и Жиру. :)

Пo добре резерва в Арсенал ,от колкото,оооо ама аз забравих че вие нямате доказал се играч дори и в средностатистически европейски одбор. :) :)

Приятелю, ние сме Левски София и нашите играчи трябва да се докажат в Левски София. Ако Барселона продаде някой свой играч, да не би после да се интересува дали той се е доказал. :roll: Или пък дали Атлетико Мадрид се радва, че са дали Раул на Реал Мадрид и той се е доказал в "Белия балет"? :)
Между другото, аз отдавна съм ви признал като единствените фенове в света, които се радват и се гордеят, когато продадат добрите си играчи. :geek:

Тоя ме разсмя сериозно!!!Вкара никому неизвестния отбор на Левски до Барса Реал и Атлетико!В момента можете да продадете играч само на ...Лудогорец!Даже и в любимата ви Турция няма интерес!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 31 дек 2013 18:14

Дано Бербатов отиде в Арсенал, за да се убедят и най-големите му фенове, че приключи с големия футбол. Аз лично бих се радвал много!
Последна промяна от MoNteSo на 31 дек 2013 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 31 дек 2013 18:15

Thsmith написа:
Serafim написа:
Бербатов би бил полезен в трудните мачове, където може и да реши двубоя... .

Това виц ли трябваше да бъде :lol: :lol:

Голмайстор на Висшата лига...Айде посмей се!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 31 дек 2013 18:16

MoNteSo написа:Дано Бербатов отиде в Арсенал, за да се убедят и най-големите му фенове, че приключи с големия футбол. Аз лично бих се радвал много!

Митко винаги ще е свързан с футбола!За разлика от теб...който никога не си бил свързан!
damyanov1963:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 дек 2013 18:17

obi4am_pirin написа:
Tommi написа:
arni написа:
Tommi написа:Митьо като че ли ще търка нова пейка в конкуренцията на Подолски и Жиру. :)

Пo добре резерва в Арсенал ,от колкото,оооо ама аз забравих че вие нямате доказал се играч дори и в средностатистически европейски одбор. :) :)

Приятелю, ние сме Левски София и нашите играчи трябва да се докажат в Левски София. Ако Барселона продаде някой свой играч, да не би после да се интересува дали той се е доказал. :roll: Или пък дали Атлетико Мадрид се радва, че са дали Раул на Реал Мадрид и той се е доказал в "Белия балет"? :)
Между другото, аз отдавна съм ви признал като единствените фенове в света, които се радват и се гордеят, когато продадат добрите си играчи. :geek:

Тоя ме разсмя сериозно!!!Вкара никому неизвестния отбор на Левски до Барса Реал и Атлетико!В момента можете да продадете играч само на ...Лудогорец!Даже и в любимата ви Турция няма интерес!

Вече го написах в друго мнение, но ще ти го напиша и на теб: Това се отнася за всички нормални отбори, няма значение дали името ще е Барса, Реал Мадрид, Партизан Белград или Генчербирлиги.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 31 дек 2013 18:21

Tommi написа:
obi4am_pirin написа:
Tommi написа:
arni написа:

Вече го написах в друго мнение, но ще ти го напиша и на теб: Това се отнася за всички нормални отбори, няма значение дали името ще е Барса, Реал Мадрид, Партизан Белград или Генчербирлиги.

Вие не сте нормален отбор...една трибуна не можете да направите!
damyanov1963:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 31 дек 2013 18:55

След като живата легенда на световния футбол Арсен Венгер е решил,че ще му свърши работа,какво трябва да коментираме ние лаиците.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 дек 2013 18:56

Венгер знае ли, че е решил такова нещо? Или само бг журналистите знаят? :lol:

obi4am_pirin написа:
Thsmith написа:
Serafim написа:
Бербатов би бил полезен в трудните мачове, където може и да реши двубоя... .

Това виц ли трябваше да бъде :lol: :lol:

Голмайстор на Висшата лига...Айде посмей се!

Нека конкретизираме... последно за "големите мачове" ли ти трябва или за да некрофилства в решените мачове срещу изпадащите отбори? Дали някой ще вкара 5 гола при победа с 8 или не е все тая... И да смешно е когато някой споменава важен мач и барби :lol: На Съра още сигурно му настръхва косата от възможността да трябва да разчита на него в такъв мач :lol:
И да понеже симпатизирам на Арсенал нямам никакво желание да го видя с червения екип.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 31 дек 2013 18:58

Защо феновете на Левски трябва да осер.т всяка тема,която не е свързана със стоене на колене и възхвала към любимия им клуб.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Арсенал”