Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: READING-ARSENAL 5-7 ЕТ Arsenal wrote the football history!!!

Мнениеот Sardukar » 31 окт 2012 08:16

Едно нещо е сигурно ;) В България има най-много просветени хора на глава от населението ;) Щом в един форум има толкова много виждащи и знаещи... Време е за нова политическа партия "Конспираторите" начело със С.Д. :oops:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 31 окт 2012 08:36

Аз споделям мнението на Томми, Понко, пумпо и др. с няколко несъществени разлики:
Първо, призовавам не към разследване, а към изследване и второ, не на мача, а на буламача, дето им е между ушите
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 окт 2012 09:07

Някой ако ми даде линк за мача(торент линк) ще е супер. Гледах го до 4:5 и заспах :lol: :lol: Искрено съжалявам, че не съм могъл да чуя коментара на Димитър Тренев при 5:5 :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 31 окт 2012 09:07

Вижте резултатите на Рединг! Загуба от Челси с 4:2, победа над Питърбро с 3:2, загуба от Тотнъм с 1:3, победа с 2:3 срещу КПР пак за купата, 2:2 с Нюкасъл, 2:2 със Суонзи и последния им мач в първенството 3:3 с Тотнъм. Т.е. в мачовете на Рединг често падат много голове и те допускат много голове. В последния им сезон във Висшата лига направиха 7:4 срещу Портсмут и 6:4 срещу Тотнъм(4ри гола на Бербатов) така,че това не е нещо необичайно за тях и това е тенденция,а не е нещо случайно за да бъде наречено уговорка или това са серия от уговорки или е просто нещо нормално.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 09:42

:)
MainEventer написа:Арсенал си изкара пари за още някой френски футболист.

Те още избиват според мене новия стадион :)
никога няма да забравя как на откриването на новия им стадион паднаха първо от Сток Сити 1:2
а всички ги чакаха да бият за откриването, мамка му - това е Сток Сити, а не Челси или Ман Сити или Ман Юн
и следващото домакинство вече няма как - ще бият, с Хъл Сити...вскички блъскат 1-ца, айде пак 1:2 хахахаха
бахти палячовците, а по нас плюят

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 09:46

dreben23 написа:
BadBoy написа:
MainEventer написа:Арсенал си изкара пари за още някой френски футболист.

Какви са били залозите, защото за тотото мача свърши хикс и 4:4?

Едно голямо евала на тия момчета! И един велик Арсен Венгееееееееееееер!

Вие се издадохте, че освен че не разбирате от футбол, ами не разбирате и от залози! :) След 90-та минута няма залози никъде по света за нито един мач! :)

Преглътнете го, най-великият мач го направи Арсенаааал! :)

[offtopic]Жалко, че беше толкова късно и не можах да се накрещя като хората, но поне във форума се получииииии! :lol:[/offtopic]

Пожелавам на всеки футболен фен да изживее нещо подобно- това не е радост, това е делириууууууууууууууууууууууууууууууууум! :)

абе той мача си завърши Х в редовното време, но после нали почва и лайв-бетинг...да не мислиш, че съм пропуснал да сложа над 6,5+ :)))
разбира се, само 10 лева, защото не съм богат, но ако бях богат щях да блъсна поне 1000 - в двете сметки по 500

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 09:48

Sardukar написа:Едно нещо е сигурно ;) В България има най-много просветени хора на глава от населението ;) Щом в един форум има толкова много виждащи и знаещи... Време е за нова политическа партия "Конспираторите" начело със С.Д. :oops:

а за вас няма нужда от партия - вие направо сте си държава, само сменете името на "Наивниците"...идеални сте да бъдете манипулирани от който и да е диктатор

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2012 09:55

Искам да видя фишове, иначе си плещите глупости кой колко е заложил и как ги "усещате" уредените мачове.

А, при 4:1 на полувремето, страшно труден залог е над 6,5.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Мнениеот Udoji90 » 31 окт 2012 10:56

Ех, много големи специалисти по уговорени мачове се извъдихте всичките бе! Каква странно има отбор без победа във ВЛ и (полу)резервният състав на Арсенал да са толкова зле в защита, че да си вкарат 12 гола за около 130 минути (с добавеното време е толкова някъде)? Като сте такива разбирачи, заложихте ли? И можете ли да ми обясните защо уговорката би била направена по толкова явен начин - от 4-0 до 4-5, така че да се усъмнят максимален брой хора, - а не с някоя нормална обръщалка като 1-0 :arrow: 1-2 или 2-1 :arrow: 2-3 (или дори обръщалка в полза на Рединг, понеже за нея коефициентът би бил по-голям)?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

sheva85
Контакти:

Re: Рединг-Арсенал 5:7! Арсенал пише футболна история!

Мнениеот sheva85 » 31 окт 2012 10:58

Прилича ми на нагласена работа :o

Върни се в “Арсенал”