[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал
Мача преключи отдавна,незнам още какво го дъвчите..станалото станало,неможе да се върне.Честито класиране на Барса и толкова 

Evailo написа:ЗАЩО КАТО ЗАМЕСВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО СЪДИЙТЕ,НЕ МИ КОМЕНТИРАТЕ СТРАНИЧНИЯ В ЛОНДОН,КОЙТО СПРЯ ДВЕ СТРАХОТНИ АТАКИ НА БАРСА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ.
Защото пишат това, което им харесва, а не виждат истината, но все пак са доста малки и е нормално да имат комплекси.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
luddeN написа:Evailo написа:ЗАЩО КАТО ЗАМЕСВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО СЪДИЙТЕ,НЕ МИ КОМЕНТИРАТЕ СТРАНИЧНИЯ В ЛОНДОН,КОЙТО СПРЯ ДВЕ СТРАХОТНИ АТАКИ НА БАРСА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ.
Защото пишат това, което им харесва, а не виждат истината, но все пак са доста малки и е нормално да имат комплекси.
Еи ламер , кажи КОИ БЕШЕ ПО-ДОБРИЯ ОТБОР В ОНЯ МАЧ! Я МАХАИ ЦИГАНСКИТЕ ОЧИЛА ! КАЗВАИ !

Сектор-Б написа:Надеждите са Ви да счупят краката на играчите на Барса! Ами да , май това е единственият начин да бъде спряна Барселона!Пожелавам си Юнайтед (ако се класират)!
Брат ти май много си вярваш ;]
IvoDivo написа:CTAHKO написа:DmG написа:НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !
Аз искам пример с изгонен футболист на Барселона в ШЛ през последните години в елиминационата фаза на турнира
Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...
във всеки шибан мач във който някой води във резултата се вижда разпращане на топката , особено ако госта води .....НО няма толкова смешен жълт картон във 55 минута , какво време бави във 55 минута ..... при това ПЪРВО разпращане , не на празно съм го написъл със главни букви ....
Баси слабото представяне на форумните хейтъри, а аз се надявах на изблици, достойни за увековечаване.
Вятър работа... пффффф...
Вятър работа... пффффф...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Аз искам пример с изгонен футболист на Барселона в ШЛ през последните години в елиминационата фаза на турнира
[/quote]
Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...[/quote]
във всеки шибан мач във който някой води във резултата се вижда разпращане на топката , особено ако госта води .....НО няма толкова смешен жълт картон във 55 минута , какво време бави във 55 минута ..... при това ПЪРВО разпращане , не на празно съм го написъл със главни букви ....[/quote]
Това НЕ Е РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА, а ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ИГРАТА И СТРЕЛЯНЕ КЪМ ВРАТАТА СЛЕД СЪДИЙСКИ СИГНАЛ. Те за това се дава жълт картон. Дай един пример, освен вувузелите, в който такъв не е бил даден !

Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...[/quote]
във всеки шибан мач във който някой води във резултата се вижда разпращане на топката , особено ако госта води .....НО няма толкова смешен жълт картон във 55 минута , какво време бави във 55 минута ..... при това ПЪРВО разпращане , не на празно съм го написъл със главни букви ....[/quote]
Това НЕ Е РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА, а ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ИГРАТА И СТРЕЛЯНЕ КЪМ ВРАТАТА СЛЕД СЪДИЙСКИ СИГНАЛ. Те за това се дава жълт картон. Дай един пример, освен вувузелите, в който такъв не е бил даден !
-
- Контакти:
[/quote]
Оставяи го тоя грозен отбор,чакам Рамирес , Есиен и компания да чупят крака на мангодили от Каталуния!

Оставяи го тоя грозен отбор,чакам Рамирес , Есиен и компания да чупят крака на мангодили от Каталуния!

Пичове в Англия гледах мача , по канала , който го даваха показаха , колко време след сигнала на съдията Перси спря (с хронометър на екрана и повторение даже) .......................................ще познаете ли ? Чакам отговор .............ИИИИИИИИИИИ ДА, имаме печеливш - 1 СЕКУНДА......1 СЕКУНДА и втори жълт картон съответно червен, ето това е нещо уникално , повечето съдий не само няма да дадът втори жълт картон за разкарване на топката ако ще и 10 секунди след сигнала да е било , ами този го даде след колосалната 1. Не съществуваща дузпа , Педро (всеки знаеме, че в симулацийте е на ниво Нани и Роналдо) не игра с топката, а даже нямаше и шанс да я хване, абе Барса ги смазваше териториално , но гол не можеха да вкарат така и така , трябваше да се стига до рамена , не говоря глупости , вижте заглавията по медийте 

САМО ЛЕВСКИ!