_RoKi_ написа:Не се карайте,люде...Има още много време и първите могат да станат последни/в случая 3-ти и 4-ти/,а последните първи
И като се събудиш краката отвити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
_RoKi_ написа:Не се карайте,люде...Има още много време и първите могат да станат последни/в случая 3-ти и 4-ти/,а последните първи
А ти спиш,спиш и още сънуваш Арсенал шампион...Пиши на ЛС,да не серем у темата,шефкееbattlestar31 написа:_RoKi_ написа:Не се карайте,люде...Има още много време и първите могат да станат последни/в случая 3-ти и 4-ти/,а последните първи
И като се събудиш краката отвити
Само не разбрах,да ти се кланям ли или неbattlestar31 написа:Като вземем титлата друга песен ще запеешТрябваше да слушам battlestar31 ама аз нали съм тъпо парче
![]()
![]()
![]()
_RoKi_ написа:Само не разбрах,да ти се кланям ли или неbattlestar31 написа:Като вземем титлата друга песен ще запеешТрябваше да слушам battlestar31 ама аз нали съм тъпо парче
![]()
![]()
![]()
Ако теб слушам,ще съм най-задръстения откъм познания на тема футбол,умнико
battlestar31 написа:_RoKi_ написа:Само не разбрах,да ти се кланям ли или неbattlestar31 написа:Като вземем титлата друга песен ще запеешТрябваше да слушам battlestar31 ама аз нали съм тъпо парче
![]()
![]()
![]()
Ако теб слушам,ще съм най-задръстения откъм познания на тема футбол,умнико
Разбира се изказа от 6 мача на арсенал всичките ги сбърка бива те разбирашама не от футбол
Дам,като гадателката на Берлускони-веднъж на 4-ри годиниbattlestar31 написа:Това за Йовов беше добро ама аз познавам и ти го знаеш
_RoKi_ написа:Дам,като гадателката на Берлускони-веднъж на 4-ри годиниbattlestar31 написа:Това за Йовов беше добро ама аз познавам и ти го знаеш
То това за мен беше ясно,ясно още след като стана голмайстор и вдигна ШЛ с МЮ...Ако за теб Барбуков е велик,за мен си е едно пънче за Бъдни вечерbattlestar31 написа:_RoKi_ написа:Дам,като гадателката на Берлускони-веднъж на 4-ри годиниbattlestar31 написа:Това за Йовов беше добро ама аз познавам и ти го знаеш
Е добре де не познах ли че без роналдо няма титла![]()
Споко нали още имате берба великия нападател![]()
Пропуска На Бербатов Срещу Арсенал
заради изпълнения като това той е незаменим
http://www.vbox7.com/play:27e037ff
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост