Арсенал - Манчестър Сити / 13.09.2014г. / 14:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Арсенал - Манчестър Сити / 13.09.2014г. / 14:45ч.
Като не вкараш ще ти вкарат... 

Арсенал играят, а Сити вкарват.
we are the champions написа:Като не вкараш ще ти вкарат...
И това го казва фен на дайретата.

tevez написа:Арсенал играят, а Сити вкарват.
Няма лошо.Нека играят,нека се учат.

- Capitan Puyol
Венгер никога няма да се поучи от грешките си...затова няма голям трофей от 2004г. насам. 
Нали пак е син цвят, макар и светъл ? Ако беше червен вече нещата щяха да изглеждат друго яче, пък и Сити не е някакъв исторически враг на Челси.

Rafa написа:Capitan Puyol написа:Лампард титуляр ?Инженерът е замислил нещо...
Този светло син цвят не му отива
Нали пак е син цвят, макар и светъл ? Ако беше червен вече нещата щяха да изглеждат друго яче, пък и Сити не е някакъв исторически враг на Челси.

Последна промяна от Capitan Puyol на 13 сеп 2014 15:23, променено общо 1 път.
Даже не мога и да се зарадвам, като знам че това е само началото и ще има още много
Ама такъв съм си аз, тих и скромен, въпреки че познанията ми върху това животинче футболчето са на академично ниво, а прогнозите ми се сбъдват с хирургическа точност 

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Capitan Puyol написа:Венгер никога няма да се поучи от грешките си...затова няма голям трофей от 2004г. насам.Rafa написа:Capitan Puyol написа:Лампард титуляр ?Инженерът е замислил нещо...
Този светло син цвят не му отива
Да бе, ама като си го гледал 10 години с един екип и си свикнал с него, сега ти идва малко странно

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Винаги съм се чудел,кой е по-коварен в наказателното поле:Луис Суарес или Серхио Агуеро 

smoothc написа:Винаги съм се чудел,кой е по-коварен в наказателното поле:Луис Суарес или Серхио Агуеро
И двамата са като новоизлюпени чавдарчета, пред Диего Коща