Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|

Мнениеот ZinedineZidane » 19 фев 2014 22:46

Der Führer написа:
ZinedineZidane написа:Безобразно съдийство за пореден път... Арсенал игра прекрасно до чк, но оттук ще е много трудно. Йозил е пълен безхаберник... Повтарят се историите от Реал.

Какво не ти харесва съдийството . Освен 2 пуснати тънки засади за Арсенал , аз други грешки не видях . Дузпите и картоните бяха по учебник .

Засада при дузпата за Арсенал, втори жк за Боатенг (явно компенсация), безумно спорна дузпа за Байерн. А и доколко е ЧК...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 19 фев 2014 22:46

Der Führer написа:
Stanislav_Ivanov написа:За мен дузпа нямаше.Преди нарушението на Счесни ( не знам как е точно :mrgreen: ) имаше опасна игра на Робен и не трябваше изобщо да се стига до нарушението на вратаря.

Иначе правят добър мач,не очаквах така да играят Арсенал.Приятно съм изненадан от тях. :)

Къде я видя опасната игра , бе приятелю . Счесни беше много далеч от топката и въобще нямаше шанс да играе с нея . Малшанс за него че удари опорния крак на Робен .

Ами той си вдига високо крака бе.Как да не е опасна игра ? Ами ако Счесни не беше паднал а беше останал прав, направо си го беше ударил Робен.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2014 22:48

За мен съдийствтоо е перфектно, 2 чисти дузпи, картоните точно както трябваше жълт за Боатенг и червен за Шченсни...иначе Робен не направи фаул поне за мен като си вдигна крака така и игра с топката, след това поляка го съсече и съвсем заслужено червен и дузпа...

Йозил за пореден път се гаври с усилията на съотборниците си
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 фев 2014 22:48

Stanislav_Ivanov написа:За мен дузпа нямаше.Преди нарушението на Счесни ( не знам как е точно :mrgreen: ) имаше опасна игра на Робен и не трябваше изобщо да се стига до нарушението на вратаря.

Иначе правят добър мач,не очаквах така да играят Арсенал.Приятно съм изненадан от тях. :)

Дузпата си беше нарисувана от всякъде. Много добре се видя особено от второто повторение. Робен стигна първи до топката, нямаше никаква опасна игра, той вратаря беше на 3 метра от нега и крака му не беше по-високо от метър, чукна си я настрани и Счесни секунда по-късно му влетя в опорния крак. А червения картон на фона на останалата празна врата беше задължителен.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 19 фев 2014 22:48

Der Führer написа:

Къде я видя опасната игра , бе приятелю . Счесни беше много далеч от топката и въобще нямаше шанс да играе с нея . Малшанс за него че удари опорния крак на Робен .

Абсолютно! Робен със сигурност нямаше да успее да вкара, защото топката отиваше много встрани от вратата, в най-добрия случай можеше да задържи топката близо до голлинията и оттам единствения му път би бил с гръб към вратата.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 фев 2014 22:50

Те не дадоха едно повторение като хората... за мен контакт между Робен и вратаря нямаше ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 19 фев 2014 22:51

galin56 написа:

Дузпата си беше нарисувана от всякъде. Много добре се видя особено от второто повторение. Робен стигна първи до топката, нямаше никаква опасна игра, той вратаря беше на 3 метра от нега и крака му не беше по-високо от метър, чукна си я настрани и Счесни секунда по-късно му влетя в опорния крак. А червения картон на фона на останалата празна врата беше задължителен.

На каква празна врата? Топката отиде далеч в аут. Робен нито я овладя, нито нищо. Нито му атакува крака. Съприкосновение, което беше оценено на ЧК...за мен безумно. Както и да е. Решил, свирил.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 фев 2014 22:55

ZinedineZidane написа:
galin56 написа:

На каква празна врата? Топката отиде далеч в аут. Робен нито я овладя, нито нищо. Нито му атакува крака. Съприкосновение, което беше оценено на ЧК...за мен безумно. Както и да е. Решил, свирил.

Как на коя празна врата? Вратата на Арсенал беше празна. А "съприкосновението" от второто повторение се видя много ясно, че си беше балтия на опорния крак. А самия фаул се случи когато топката беше на 1-2 метра от Робен. Дали щеше да я достигне или не никой не знае а и няма значение. Отсъждането на съдията беше много точно и справедливо.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 фев 2014 22:58

Айде баварците напред. Кроос '54-та минута.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 фев 2014 23:07

Жалко, за Арсенал съм, ама май си отиват. Ман Сити и те, Ман Юн са в най-скапаната си форма от 25 години насам, така, че от английските отбори отново само Челси имат шанс за нещо повече в турнира.

Върни се в “Арсенал”