Перси напуска Арсенал!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Перси напуска Арсенал!
бе кофти е да ти напусне най-добрият ти играч(едва ли има две мнения по въпроса).И въпреки,че не симпатизирам на Арсенал(ама батко ми-да(пиша го батко ми щото не ми се пада такъв наистина))се надявам Венгерчо да си е взел поука и ако се стигне до негова продажба,да се вземат класни играчи,а не да се разчита както миналия сезон на Кокленовци и Фримпонговци и разни други скакалци.И естествено отново очаквам силен Арсенал,който е може би на-върлият ни враг след Ливърпул
като иска толкова много да спечели трофей да смени националноста си и да стане испанец
САМО САМО ЛОКО
не виждам душа в отбора 

две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Арсенал вече свикна да продава най-добрите си играчи, а Венгер да намира други. Идеално е за шефовете, но за нас феновете е доста гадничко. В момента футбола е пари, а артилеристите явно нямат достатъчно. Без звезди титли не се печелят и това се вижда от самолет.
- dreben23
- Контакти:
Нещо ново за Ван Перси има ли?
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Ван Перси никога нама да повтори отминалия сезон.Такова нещо се случва в кариерата на един играч само веднъж.Огромно благодаря,той винаги ще бъде легенда за Топчийте...но нека си ходи щом така е решил.Продажбата му е най точния ход за Арсенал,абе с една дума май и тази година ще бъдем най големите пичове...IN WENGER WE TRUST
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВА ДОЛНА ***** ТРЯБВА ДА СИ ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ОТБОРА КОЙТО ТИ Е ГЛАСУВАЛ ДОВЕРИЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ КОЙ ЗНАЙ КАКВО И МАСА ВРЕМЕ КОНТУЗИИ И Т.Н. И ДА НАПРАВИШ ЕДИН ДОБЪР СЕЗОН И ВЕДНАГА "ДИМ ДА МЕ НЯМА" АЗ СЪМ МНОГО ДОБЪР И ВИЕ НЕ СТЕ МИ НА НИВОТО ДА ИГРАЯ ЗА ВАС. И ДА ИДЕ В НАЙ-ДОЛНИТЕ НИ ВРАГОВЕ, ВЕЧНИЯТ НИ СЪПЕРНИК НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КУРВИ НА СВЕТА.
Тая вечер няма да спя от яд, не защото се маха, а защото отива при тия мръсни курви(майкаим мръсна долна) и докато умра ще го мразя мръсният предател долен.
И дано при първия сблъсък с нашите момчета да му счупат краката.
ТРЯБВА УСМАНОВ ДА НАПРАВИ НЕЩО С ТОЯ БОРД НА ДИРЕКТОРИТЕ, ЧЕ ТАКА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ВСЕ ЕДНО СМЕ ШКОЛА ЗА ТАЛАНТИ НА ТОП ОТБОРИТЕ. УУФФФФФФФХХХХЦЦЦЦЦЦЦ аи лека че полудявм !!!
Тая вечер няма да спя от яд, не защото се маха, а защото отива при тия мръсни курви(майкаим мръсна долна) и докато умра ще го мразя мръсният предател долен.
И дано при първия сблъсък с нашите момчета да му счупат краката.
ТРЯБВА УСМАНОВ ДА НАПРАВИ НЕЩО С ТОЯ БОРД НА ДИРЕКТОРИТЕ, ЧЕ ТАКА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ВСЕ ЕДНО СМЕ ШКОЛА ЗА ТАЛАНТИ НА ТОП ОТБОРИТЕ. УУФФФФФФФХХХХЦЦЦЦЦЦЦ аи лека че полудявм !!!
-
- Контакти:
Смятай, какви долни к**вички си отглеждаме в този отбор...Брей, да не повярва човек...Ако за някой от предните "лоялни гънъри" все можеше да се намери оправдание, то за персито не виждам такова...Бахти долния тип дето излезе...Разбирам да беше като Ибрахимович, който общо взето на ничии фенове не казва, че са му най-скъпи и е фен на отбора завинаги, а си играе професионално...Ама да целуваш емблемата, да с ифен от дете на отбора и да се захакаш при манафите няколко дни преди страта на ЕПЛ - е това не мога да го разбере...