Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот hydetoshi » 29 фев 2020 21:47

miro_rz написа:49 си остава вкъщи! ;)

Понякога е сладко да се радваш и на чужди победи! :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 фев 2020 21:58

hydetoshi написа:
miro_rz написа:49 си остава вкъщи! ;)

Понякога е сладко да се радваш и на чужди победи! :)

Мислех, че ще е Х. Уотфорд никак не са слаби и не знам защо са на тази позиция. Дано се спасят, харесвам ги. Не са скъпи и билетите а съм на 1 час и 30мин. от тях!
Изображение

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 01 мар 2020 21:47

Въпреки безобразния сезон на Арсенал все пак малък повод за радост и за нас феновете на отбора. Рекордът на The Invincibles ще остане поне още един сезон, надявам се и повече. :) Може би все някога това феноменално постижение ще бъде повторено, но няма как да бъде надминато. :)

Честита Баба Марта, Артилеристи! :) Бъдете живи и здрави, бели и червени. Днес е и ден за прошка, така че ако съм обидил някой с нещо, моля да ме извините, със сигурност не е било умишлено. Понякога може би съм твърде краен в коментарите си за любимия отбор и не винаги сме на едно мнение, но уважавам позицията на всеки и винаги добрия тон на комуникация в подфорума. :)
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 мар 2020 21:47

Днес може и да приключим сезона!
А бях се размечтал за дубъл, требъл. :mrgreen:
Изображение

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 03 мар 2020 13:12

Не можах да гледам мача, ако някой го е проследил, може да сподели мнението си. Видях, че Пабло Мари е дебютирал - как се справи? Също така Торейра е бил сменен рано-рано. За някаква по-сериозна контузия ли става дума или по-скоро превантивна смяна?
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2020 14:15

Ами, горе-долу спокоен мач. Портсмут започнаха с много ентусиазъм и през първото полувреме стигнаха до доста центрирания в нашето наказателно. При някои от тях създадохме леко напрежение със забавяне при изчистването, но в повечето случаи се стигаше все до някакви доста неточни удари, предимно с глава. Ние стреляхме по-рядко, но атаките ни като цяло бяха по-опасни. Поведохме в добавеното време, след почивката рано вкарахме втори и после се доиграваше. При домакините спадна настроението, ние можеше да вкараме и още, но не си давахме много зор.
При това положение оценката за Пабло Мари би следвало да е добра, тъй като не допуснахме чисти ситуации, въпреки че и съперникът е сравнително скромен. За Играч на мача май беше избран партньорът му Давид Луис, въпреки че според мен трябваше да е Нелсън, който асистира и за двата гола (първият на Сократис беше доста хубав).
Торейра пострада при един доста твърд, но според мен чист шпагат на защитник. Очевидно изпитваше болка и го извадиха с носилка, така че изглеждаше сериозно. Аз всъщност вчера така и не разбрах къде го боли и чак днес прочетох, че е десният глезен. Имаше някакви снимка с шина и патерици, но самият той писал в социалните мрежи, че е добре и че може да си движи крака, така че вероятно не е толкова страшно, но ще се разбере тепърва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 мар 2020 16:38

Според мен Арсенал няма право на грешки до края на сезона ако искаме евротурнири. Жалко, защото сме силен отбор. Реалното място е поне трето, а дори и второто. Но да видим.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

uldiomf
Контакти:

Мнениеот uldiomf » 08 май 2020 12:57

Пичове, ако искате да тествате вашите знания на тема Арсенал може да го направите тук. Надявам се куизът да ви хареса.

https://ohmyfootball.com/quizzes/3/quiz-arsenal-fc

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 17 юни 2020 17:38

Днес се подновява битката във Висшата лига и един от мачовете е гостуването на нашите любимци на Манчестър Сити. Ако искате можем да подновим играта с прогнози от миналия сезон и който има желание да дава своята прогноза за оставащите мачове тук във всекидневната тема. От мен 5:0 за Сити тази вечер.
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2020 00:02

Давид Луиш като пич влезе за половин час, изс*а се на усилията на Лено и си излезе. :| А при Х на почивката все имахме шансове да вземем нещо. Ако смята така да я кара, хич не държа да остава и за следващия сезон. От първия мач 2 контузии и един ЧК. Ей такива кадрови проблеми ме побъркват повече и от загубата, която си беше малко или много очаквана.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Арсенал”