Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2020 14:15
Ами, горе-долу спокоен мач. Портсмут започнаха с много ентусиазъм и през първото полувреме стигнаха до доста центрирания в нашето наказателно. При някои от тях създадохме леко напрежение със забавяне при изчистването, но в повечето случаи се стигаше все до някакви доста неточни удари, предимно с глава. Ние стреляхме по-рядко, но атаките ни като цяло бяха по-опасни. Поведохме в добавеното време, след почивката рано вкарахме втори и после се доиграваше. При домакините спадна настроението, ние можеше да вкараме и още, но не си давахме много зор.
При това положение оценката за Пабло Мари би следвало да е добра, тъй като не допуснахме чисти ситуации, въпреки че и съперникът е сравнително скромен. За Играч на мача май беше избран партньорът му Давид Луис, въпреки че според мен трябваше да е Нелсън, който асистира и за двата гола (първият на Сократис беше доста хубав).
Торейра пострада при един доста твърд, но според мен чист шпагат на защитник. Очевидно изпитваше болка и го извадиха с носилка, така че изглеждаше сериозно. Аз всъщност вчера така и не разбрах къде го боли и чак днес прочетох, че е десният глезен. Имаше някакви снимка с шина и патерици, но самият той писал в социалните мрежи, че е добре и че може да си движи крака, така че вероятно не е толкова страшно, но ще се разбере тепърва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...