Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферите в Арсенал?
Честито за трансферите момчета, особено Артета.Жалко, че Хонда не премина при вас ;x
Трансферите тепърва ще става ясно дали са читави. Едно е сигурно обаче ударът е разкарването на Бендтнер - дали пък Арсенал не е платил
Дани тази година започнат да се оправят 

ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Аз съм доволен от трансфера на Мертезахер и Артета.Бенаюн също би бил полезен.Сега Арсенал няма право да допуска смешни голове от центрираня с човек висок 1,96 см.
RobiVanPersie написа:Бенаюн е наш! Честито артилиеристи!![]()
![]()
Остава само Артета и това ще е успешния трансферен прозорец от 3-4 години!
Не знам за какво да се радвам често казано. Имам известни съмнения.
Дали добрите дни на Артета не са вече зад гърба му? Ще си върне ли формата от преди няколко години?
Страдаше от контузии, спад в представянето му, имам опасения тук.
Да не се окаже копие на Росицки и да се чудим какво да ги правим... Дано не е така, ще видим.
За мен тази покупка беше паническа. Взехме го, защото нямаше кой друг, минути преди затварянето на прозореца.
За Бенаюн не знам какво да кажа...Защо по дяволите го взехме, ПОД НАЕМ. Да, опит, широчина - глупости...
Точно за този трансфер съм твърдо против! Пак - взимаме го тоя само да отбием номера, защото оставихме всичко толкова късно...
За Пер - дано се справи, но пак има риск. Висок е, но дали ще бъде прекалено уязвим при бързото темпо на игра, изнесената защитна линия...
Ще може ли да компенсира всичко това. Ако бяхме взели един Гари Кейхил щях да съм по-спокоен - поне има опит в лигата.
Дано не се окаже провал, защото 2хСкилачи ще ни дойдат в повече. Джуру също не е надежден.
Сантос - Венгер най-накрая реши да купи ляв бек. На Гибс не може да се разчита с безкрайните му контузии, Траоре замина за КПР.
Офанзивно настроен играч, идва от турската лига - не знам, дано да излезе стабилен...
Парк -

Бог да ни е на помощ ако РВП се контузи...
Трансферният прозорец можеше да завърши и много по-добре. Ние обрахме най-лесните и свободни играчи. "супер куолити", надявах се на поне едно голямо име, в средата трябваше да вземем още 1/2. Както и да е. Венгер аут
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Хора, Парк е взет по същата причина, по която и Манчестър си имат един такъв Парк - бездънният азиатски пазар! Това, че е капитан на най-силната футболна страна в Азия все пак показва някаква класа. Едва ли е достатъчна за титулярно място, но за резерва става. Така или иначе основните му функции ще са да носи по някое и друго милионче на година от продажба на какви ли не рекламни артикули в Азия. Примирете се, в такъв свят живеем...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Интересно дали през януари ще има някаква по-сериозна активност от наша страна...Но има време дотогава.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- Udoji90
- Контакти:
vaskonti написа:Хора, Парк е взет по същата причина, по която и Манчестър си имат един такъв Парк - бездънният азиатски пазар! Това, че е капитан на най-силната футболна страна в Азия все пак показва някаква класа. Едва ли е достатъчна за титулярно място, но за резерва става. Така или иначе основните му функции ще са да носи по някое и друго милионче на година от продажба на какви ли не рекламни артикули в Азия. Примирете се, в такъв свят живеем...
Ще си позволя да те поправя - Южна Корея не са най-силната футболна страна в Азия - в момента Япония са си по-добри. (Не те ангажирам с мнението си, пък и съм пристрастен, но все пак държа да си кажа.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Awesome написа:За Пер - дано се справи, но пак има риск. Висок е, но дали ще бъде прекалено уязвим при бързото темпо на игра, изнесената защитна линия...
Ще може ли да компенсира всичко това. Ако бяхме взели един Гари Кейхил щях да съм по-спокоен - поне има опит в лигата.
Дано не се окаже провал, защото 2хСкилачи ще ни дойдат в повече. Джуру също не е надежден.
Трансферният прозорец можеше да завърши и много по-добре. Ние обрахме най-лесните и свободни играчи. "супер куолити", надявах се на поне едно голямо име, в средата трябваше да вземем още 1/2. Както и да е. Венгер аут
Не знам колко често гледате мачове от Бундеслигата, но ако си мислите, че там играят с един централен нападател, който чака защитника да изрита топката напред, а той да преодолее засада и да вкара гол - сте далеч от истината.
Повечето отбори от Германия играят далеч по-бърз и комбинативен футбол, от отбори като Стоук, Бирмингам, Уиган, Нюкясъл, Уувс...
Мертазахер не е срад най-скоростните играчи, но идва от Германия - следователно е научен как да се пласира. Имайте предвид обаче, че той е един от тоя особен тип играчи, които могат да направят неочаквана глупост във всеки един момент - топката да мине между краката му, да сгреши с пас (в критичен момент), да не уцели топката и пр. Това до някъде идва и цялостното слабо представяне на Вердер през последните години. Ще го видим в нова среда, макар, че единствения защитник на Арсенал, който знае къде се намира е Вермален.
Също така т известно време не е титуляр в Бундестима. Там вече се утвърдиха Бадщубер, Хумелс и Хьоведес.
В тоя ред на мисли, много ще ми е интересно да видя Арсенал срещу Дортмунд. Отбор, който по много добър начин се възползва от празните пространства.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Avgusta 1916
- Контакти:
По Нова Тв съобщиха ,че Арсенал взима под наем за три месеца ...... Тиери Анри!!!
Дано да е вярно
Дано да е вярно

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.