Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Хосе Антонио Рейес е загинал в автомобилна катастрофа. Жалко, много го харесвах, когато играеше при нас. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Хосе Антонио Рейес е загинал в автомобилна катастрофа. Жалко, много го харесвах, когато играеше при нас.
Стига бе! Ина мен ми беше от любимците. Да почива в мир!

Изпращаме много тежка седмица.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Кошмарна новина.
И на мен ми беше един от любимите играчи. Нека почива в мир 

Без битка няма победа!
Гръмнала му гума с 237 км/ч ... За какво му е да кара с толкова 

Леевски, оле

-
- Контакти:
След мача с Бърнли от ВЛ дадох предложение да направим импровизирана анкета за играч на сезона. Сезонът вече официално свърши, така че ето и моят топ 3:
1. Обамеянг
2. Торейра
3. Лено
Вие сте на ход, разбира се ако имате желание.
1. Обамеянг
2. Торейра
3. Лено
Вие сте на ход, разбира се ако имате желание.
Без битка няма победа!
Отговарям и аз:
1. Торейра - По принцип харесвам биткаджийската му натура. На финала единствен той показа,че му пука за това,което се случва на терена. Скоро не бях виждал играч така горко да плаче при загуба. На Арсенал му трябват такива играчи,които освен за пари ,да играят със сърце и да им пука.
2. Сократис - най -стабилния в защитата. При тези дантели,ако той липсваше отзад,спокойно можеше да излетим извън десетката.
3. Лено - Топ вратар. Изпитва наслада от играта,което в днешния роботизиран футболен свят е много рядко и ценно качество. Обича да експериментира,което в няколко случая беше фатално,но феновете обичат импровизациите. Спомнете си за Игита,Чилаверт,Кампос и няма какво повече да коментираме.
Обамеянг и Лаказет ги няма в тройката. Независимо от вкараните голове много пъти (особено в много от големите мачове ) проявиха бездушие,което не може да бъде компенсирано.
1. Торейра - По принцип харесвам биткаджийската му натура. На финала единствен той показа,че му пука за това,което се случва на терена. Скоро не бях виждал играч така горко да плаче при загуба. На Арсенал му трябват такива играчи,които освен за пари ,да играят със сърце и да им пука.
2. Сократис - най -стабилния в защитата. При тези дантели,ако той липсваше отзад,спокойно можеше да излетим извън десетката.
3. Лено - Топ вратар. Изпитва наслада от играта,което в днешния роботизиран футболен свят е много рядко и ценно качество. Обича да експериментира,което в няколко случая беше фатално,но феновете обичат импровизациите. Спомнете си за Игита,Чилаверт,Кампос и няма какво повече да коментираме.
Обамеянг и Лаказет ги няма в тройката. Независимо от вкараните голове много пъти (особено в много от големите мачове ) проявиха бездушие,което не може да бъде компенсирано.
- Udoji90
- Контакти:
Трудно ми да е определя тройка, тъй като има доста играчи, които заслужават. Със сигурност обаче в една хипотетична моя тройка на някоя от трите позиции ще присъства Лено. Смятам, че до голяма степен участието ни в борбата за топ 4 до предпоследния момент се дължи на него и в мачове, в които е можело да загубим, сме взимали точки, благодарение на спасяванията му. Да, допусна и няколко гола след персонални свои грешки, но позитивните му изяви силно преобладават.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=lXiI8AJmd0A[/offtopic]
Надявам се Лено да не импровизира чак по този начин.
Надявам се Лено да не импровизира чак по този начин.

-
- Контакти:
Ако използваме системата 5 точки за първо място, 3 точки за второ и една точка за трето, то междинните резултати дотук са следните:
1. Торейра (8 точки)
2. Обамеянг (5 точки)
3. Сократис (3 точки)
4. Лено (2 точки + Х на брой точки според класацията на Udoji90
)
Чакаме мнението и на останалите "артилеристи".
1. Торейра (8 точки)
2. Обамеянг (5 точки)
3. Сократис (3 точки)
4. Лено (2 точки + Х на брой точки според класацията на Udoji90

Чакаме мнението и на останалите "артилеристи".
Без битка няма победа!