[24.04.11г.] Болтън - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Re: [24.04.11г.] Болтън - Арсенал

Мнениеот G4L » 24 апр 2011 20:23

Awesome написа:Няма такива зомбирани футболисти. Крайно време е за промяна, а тя неизбежно включва нов мениджър.

И аз съм на това мнение време е за нов треньор и нови по стойностни играчи,но кой би бил подходящ за нов треньор
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 апр 2011 20:29

С настоящия Борд на директорите в клуба трудно виждам как Венгер ще бъде сменен.
Последна промяна от Awesome на 24 апр 2011 20:31, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 24 апр 2011 20:30

G4L написа:
Awesome написа:Няма такива зомбирани футболисти. Крайно време е за промяна, а тя неизбежно включва нов мениджър.

И аз съм на това мнение време е за нов треньор и нови по стойностни играчи,но кой би бил подходящ за нов треньор

Алмуния,Скилачи,Кошчелни,Клиши,Денилсон,Диаби,Аршавин,Бенднер..Шамак той игра до нова година и сега само за присъствие...Арсенал не може ли да си позволи футболисти като Бейнс,Коентрао,Еден Азар,Гари Кейхил,Хамшик,Пасторе,Фалкао,Неймар ето такива ни трябват а не некви френски нещасници където и в 3 лига на франция не ги искат !!!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 24 апр 2011 20:31

Те нека феновете се обърнат срещу Венгер да видиш дали акционерите няма да го изритат
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 апр 2011 20:36

Бордът е доволен ако сме в топ 4 и стадионът е пълен. Докато това е налице, никакъв шанс да мислят за смяна.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 апр 2011 20:47

Отборът е пълен с роботизирани идиоти, зомбита, които повличат и качествените футболисти след себе си. Много сбъркана психика и липса на лидерство - основни проблеми, които трудно могат да се решат. И да се купят нови играчи какво ще се промени - как ще купим лидерство и нова психика. Интегрирането им пък ще отнеме време.
Днес - 2 гола от 2 корнера. Вече 56% допуснати голове от статични положения - това какво ви говори? Много пасове и движение, но без създаване на краен продукт? Всеки ден чета интервюта за Венгер по медиите, в които си говори обичайните неща и обещания за бляскаво бъдеще.
Чакам да видя дали лятото ще удължи контракта и заплатата на Клиши... Иначе може да продължи да се изявява като медийно лице и финансов консултант, футболът не е на преден план.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 20:57

Насри е криминален престъпник!Трябва да го съдят за пропуснати ползи!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 апр 2011 21:06

Чисто и просто-сменете Венгер. Всички ви знаят стила на игра и се затварят в собствената си половина. Като вижда, че тактиката не сполучва, не я сменя по време на мач както например САФ прави и много други големи мениджъри правят.

fena_na_arsenal
Контакти:

Мнениеот fena_na_arsenal » 24 апр 2011 21:24

Ех кво да ви кажа.Жал ма е за феновете на Арсенал в англия аз вече се разбулях от Арсенал.Това такова несериозие просто няма.Уж вече тука теми се отварят за Арсенал че е шампион ама аз винаги знам Арсенал кви са и кви ще си останат,докато целия отбор без двама,трима (РВП,Уилшър и Шчезни) не се махнат дори и бати Арсенчо.Тогава вече може да се говори за титли.Дори и доколто си спомням Венгер викаше че второто място няма да е трагедия.На ти сега още малко и трето ще загубим ама дано аз това искам да им дойде акъла на всички идиоти в арсенал,но както и да е.Като пореден фен на Арсенал ще кажа Догодина ;(.

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 24 апр 2011 21:27

G4L написа:

Мойс
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

Върни се в “Арсенал”