[27.12.10г.] Арсенал - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fabregas_949
- Контакти:
Re: [27.12.2010г.] Арсенал - Челси
Полудях и при трите гола на Арсенал. Напълно заслужен успех, дано и в следващите мачове играят така добре. Определено Челси имат проблеми, според мен идват от факта, че уволниха Уилкинс (помощника на Анчелоти). Откакто го уволниха нямат победа ако не се лъжа! Явно е имал някакво влияние в/у отбора което се губи сега. Честита победа на феновете на Арсенал!
Последна промяна от fabregas_949 на 27 дек 2010 23:58, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
Честита победа на гънърите
Напълно заслужена, доказаха с този мач че тази година май ще са претенденти за титлата докрай, а не до март месец
А Челси сериозно трябва да се замислят малко, да купят каквото е нужно през януари, да навлезе в ритъм отбора (от август май не сме имали оптимален състав на разположение
)
Такива груби грешки в защита днес, особено при втория и третия гол струват много скъпо
Приятна вечер на всички

Напълно заслужена, доказаха с този мач че тази година май ще са претенденти за титлата докрай, а не до март месец

Такива груби грешки в защита днес, особено при втория и третия гол струват много скъпо

Приятна вечер на всички

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Арсенал ми напълниха душата! Най - сетне видях бързия им футбол с много пасове на малко пространство
Дано ударят и Уигън и продължат да побеждават тъй стилно и догодина! Go go Guners 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
- ZinedineZidane
- Контакти:
Мммм, малко радост! Победата е много сладка и се надявам да даде увереност на този отбор! Вижда се, че Сеск, Тео и Ван Перси са класа и правят разликата! Дано се опазят от контузии! Бях се отчаял доста след загубите от Тотнъм и Юнайтед, но днес вярата ми се възвърна! Тази победа и една Купа на лигата могат да се окажат повратна точка! Дано...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Честита ви победа, макар че за мен мача беше повече голове отколкото игра 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Gunners
- Контакти:
KINGS OF LONDON - chelsea 3-1 !!!!!!!!!
WE ARE THE ARSENAAAAL !!!!!
WE ARE THE ARSENAAAAL !!!!!

Честита победа на всички фенове на Арсенал.Аз като фен на Манчестър Юнайтед исках мача да е Х, но ..

Дано сега не се издънем с Уигън,че няма да има файда от тази прекрасна победа.
Не мога да ви опиша колко се вълнувах снощи, че дори и сега като пиша този коментар - пак се вълнувам! Честита победа Артилеристи - тя е заслужена! Надявам се, че след тази победа момчетата ще се превърнат в мъже и ще започнат да играят по-мъжки в мачовете с МЮ, Челси, Ливърпул. Като цяло мога да отлича Джаки(много мъжко игра и даваше пример на всички), Сонг(и той игра много мъжки, а и пасовете му вървяха), РвП(отлично пазеше топката цял мач,добри пасовете,притясняваше защитата на Челси целия мач, само малко ударите му куцаха,но той няма много игрова практика) и Джуру(никакви проблеми с опазването на Дрогба,цял мач взимаше високите топки,направи 2,3 решаващи щпагата).
LONDON IS RED !!!
LONDON IS RED !!!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
-
- Контакти:
Ето такъв Арсенал искам да виждам във всеки мач!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,