sven_goran написа:Арсенал ще вземе мача. В страхотна форма са!
За съжаление Арсенал не показват същата тази форма, когато играят извън Емиратс.
При гостуванията сме доста колебливи, неизменно допускаме голове и имаме едва една победа в последните си осем мача от лигата.
Най-голямата опасност идва от Карлос Тевез, който е отбелязал 28 гола при последните си 31 мача в лигата. Също е вкарал 7 от 12-те гола на Сити този сезон във ВЛ...
След това е Адебайор, който вкара хеттрик на Лех Познан миналия четвъртък и е вероятно да започне титуляр като партньор на Тевез в атака. Сигурен съм, че ще изоре тревата срещу нас и ще иска да ни вкара гол най-много от всеки друг...
Давид Силва също е в страхотна форма и ще създава доста проблеми на нашата защита.
Неприятен е фактът, че Венгер не може да разчита на Вермаелен и Косчиелни, които са контузени. Джак Уилшър е наказан, но Фабрегас в средата на терена ще трябва да се справя срещу силови играчи и въобще няма да му бъде лесно. Очаквам много от Насри и Шамак, които се намират в добра форма да направят добър мач и още по-добре ако вкарат.
Не съм оптимист специално за този мач и мисля, че може да вземем най-много точка от него /силно се надявам да греша/. Но Сити на собствен терен срещу отборите от топ 4 дават всичко от себе си за победа и затова ни очаква тежък мач.