Тотнъм - Арсенал 14 април (сряда) 22:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тотнъм - Арсенал 14 април (сряда) 22:00 ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2010 23:38

ZinedineZidane написа:Ами...честито на "моите любимци" от Челси! Общо погледнато, май заслужават най-много титлата!
Причини много, но нямам никакво настроение да пиша...ние си ги знаем отдавна и без това... :( :( :(

Въпреки, че се радвам на възможноста, Челси да вземе титлата .....аз все още, не съм убеден в това !
Титлата е далеч от Станфорд Бридж ....а и "Сините" показаха ....че не им са чужди издънките на чужд терен.
Иначе реалната причина, за ЕВЕНТУАЛНАТА титла на Челси .....е защото си взеха мачовете срещу конкурентите.
Пак правя уговорката обаче, че все още ....не са шампиони !
До колкото разбрах, следващият им мач, е срещу Тотнъм ....на Уайт харт лейн !
Ако Челси не победи ....а Юнайтед и Арсенал си спечелят своите мачове ....разликата отново ще падне на 2-3 точки .....и отново се връщаме в изходна позиция, 3 кръга ( ако не се лъжа ) преди края.
Аз смятам, че нищо не е решено .....все още, въпреки издънките на Юнайтед ( и евентуалната ) на Арсенал.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 апр 2010 23:44

Следващия кръг Юнайтед няма да спечелят - играят със Сити на "Сити ъф Манчестър", на Челси ще им е много трудно на Уайт Харт Лейн...
Общо взето и трите отбора имат по два тежки мача:
Челси - с/у Пуул и Тотнъм
Ман Ю и Арсенал - с/у Тотнъм и Сити
Но Челси имат право на една грешка повече от Юнайтед и Арсенал :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 апр 2010 23:52

Битката за 4тото място ще е много люта.... а и Сити и Тотнъм имат тежки мачове до края, с лидерите.... :P

Е, не стана 3-2 за Тотнъм както прогнозирах, но все пак победа за Спърс с един гол 8-)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 апр 2010 23:55

Арсенал имат много слаб вратар и трудно ще постигнат успех, ако не го сменят. Иначе Тотнъм тази година играят страхотен футбол и им стискам палци в битката с Ман Сити за топ 4. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2010 23:57

JackPackage написа:Следващия кръг Юнайтед няма да спечелят - играят със Сити на "Сити ъф Манчестър", на Челси ще им е много трудно на Уайт Харт Лейн...
Общо взето и трите отбора имат по два тежки мача:
Челси - с/у Пуул и Тотнъм
Ман Ю и Арсенал - с/у Тотнъм и Сити
Но Челси имат право на една грешка повече от Юнайтед и Арсенал :)

Абе прав си донякъде ....Челси реално са на 80% шампиони ....но аз, не смея да се зардвам, щото този сезон ....направиха доста глупости, особенно като гости. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 апр 2010 00:02

При загуба на Юнайтед в събота ходя да празнувам титлата на Челси, дори да загубим гостуванията на Тотнъм и Пуул, вземем ли си домакинствата на Уигън и Стоук сме шампиони :)
А аз съм на 80% сигурен че Юнайтед няма да бият Сити, а Арсенал са практически вече извън битката за титлата, поради по лошата им голова разлика спрямо Челси (-15), така че има вариант при две загуби до края пак да сме шампиони....
П.П.: Мача ни с Пуул е на 1.05, а на 29.04 Пуул играят 1/2 финал Атлетико (по-малко от 40 часа до 2та мача), с оглед никаквите им шансове за 4-тото място Рафа може да даде "почивка" на някои от титулярите си....

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 15 апр 2010 00:15

Скоро не бях виждал Арсенал толкова безидеен в атака(липсват ключови фигури),а защитата-трагедия.Вратарчето -няма смисъл да го коментирам.Ако Венгер иска да постигне нещо значимо-да си намери един добър нов вратар за следващите сезони.А това трябваше да го направи доста по-рано!Добро включване на Перси-веднага се раздвижи и промени играта,но за съжаление твърде късно!Росицки-...хм Росицки вече не е това което беше.Ах тези контузии......!Ебуе-изобщо не трябваше да започва с него!Уолкот -ще го налагаме или ще си седи на пейката?!Жалко-отпаднахме от борбата за титлата!ААА и последно-трябва ни един голаджия отпред!

haha

Мнениеот haha » 15 апр 2010 00:33

Този мач сложи край на интригата,относно това,кой ще завърши първи в крайното класиране.Честита титла на Челси.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 15 апр 2010 00:52

Незнам дали Венгер ще има 45мл. за трансвери през лятото,но ако новината за евентуалното преминаване на Фрей при артилеристите е вярна,ще е може би най-добрия трансверен удар за Венгер.Този палячо Алмуня още в началото на шампионата казах,че ще ни провали в борбата за титлата и за жалост се указах прав.Аз си спомням 1 добър негов мач,1-я с Барса
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 апр 2010 09:44

Единственият виновен за загубата е колегата JackPackage! :mrgreen:

Честита победа на Тотнъм и честита титла на Челси (надявам се да нямат издънки!) Венгер трябва да купи добри играчи през лятото, вратар и защо не 2 защитника и да маха Кембъл и ОСОБЕНО Силвестър... Когато има контузени, трябва да има равностойни резерви, които да се представят на ниво и да не се усеща толкова липсата на основните играчи (подобно на Барса)... Ако нещата си останат по същия начин, в скоро време Арсенал няма да вземат никаква купа/титла...

Върни се в “Арсенал”