Арсенал - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Re: Арсенал - Барселона

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 23 фев 2016 13:57

Английския футбол е на светлинни години зад Испанския, ако оставим двата отбора настрани( защото Барса и с малките от ЛаМасия ще бият Арсенал)... само с кинти не става, колкото и милиарда да хвърлят англииските селтаци, видяхме милионите на Манчо срещу "колоса" Мидтиланд! Та прогнозата ми е 1:3 без много напъване!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 фев 2016 16:16

Безумно мнение, каквото е горното, може да бъде прочетено само тук и само сега. Четете и се смейте, докато драскача не го изтрие. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 23 фев 2016 16:45

по принцип съм фен и на двата отбора и винаги ми е тъпо, когато се срещнат толкова рано. малко е сбъркана формулата на шл. двата мача тая вечер са потенциални полуфинали, а това са четирите най-добри отбора в лигата и половината ще отпаднат още на осминафинал, а някъде в другите двойки има отбори, които ще отпаднат от всеки от тези 4 тима на този етап от турнира. очаквам зрелищен мач с голове и барса да продължи. арсенал сами са си виновни с инфарктното излизане от групата и натирасането на водач от друга група.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2016 16:46

Графът написа:по принцип съм фен и на двата отбора и винаги ми е тъпо, когато се срещнат толкова рано. малко е сбъркана формулата на шл. двата мача тая вечер са потенциални полуфинали, а това са четирите най-добри отбора в лигата и половината ще отпаднат още на осминафинал, а някъде в другите двойки има отбори, които ще отпаднат от всеки от тези 4 тима на този етап от турнира. очаквам зрелищен мач с голове и барса да продължи. арсенал сами са си виновни с инфарктното излизане от групата и натирасането на водач от друга група.

Вярно си е, ама можеше и да не се пада най-неприятния от лидерите на групи :lol: :lol: Шанс ... Дано поне станат хубави мачове :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 фев 2016 16:50

Udoji90 написа:Както написах и в тяхната тема, иска ми се да оставим интрига за реванша с минимален успех или нулев Х, но реално е най-логично да загубим, а крайният победител тъй или иначе почти сигурно ще са Барса. Уолкът направи 2 много силни мача в последните 2 уикенда, но понеже игра 90 мин. срещу Хъл, не очаквам да е титуляр утре. Иначе по принцип съм голям привърженик на Мертезакер, ама точно за този съперник не е никак подходящ, така че ако Габриел не е готов, то по-добре Чеймбърс да бъде партньор на Косчиелни.

От два дни си мисля същото, ама пък Габриел няма класата на Пер. Но пък се бори много в единотборствата, такива биткаджии ще трябват. Дано осъзнаваме, че за да бием Барса, мачът трябва да се изиграе професионално и по най-грозния футболен начин. Вече зависи как се развие нали, но мисля, че трябва да търсим успеха в първите двайсетина минути, което понякога ни е слабост де да шибнем два до почивка, после им даваме инициативата и чакаме края. Ще ми се много да ги надиграем с красив футбол, който да запомнят децата, но са силнички и си играят всеки мач, вярно е. Проблемът е, че скоро не са срещали такъв здрав Арсенал. Изказванията на Венгер са по-скоро, че ще прибере отбора, той не е някъв малоумник да не може да сравни качества на своите с чуждите играчи- те и Наполи по-силни от Милан, ама Х. Фаулове, шутове, накъсвания, изнервяне на Суарез, нема как иначе да бъде. Макар че ако ги натикаме в малкото наказателно, ще сме щастливи. Реална прогноза 0:1, нереална 2:0 за нас, казал вече. :lol:

Големо раздвижване във форум Арсенал, аз ви казал, че треперят мартинките, вие не вярва! :lol:

[offtopic]Защо цял свят се фърла на над се чудя само? :)[/offtopic]

Венгер казал продължи Арсенал, такова нещо той не правил през живот!

„Не мисля, че той трябва да е някакъв супер философ, за да твърди, че Барса е фаворит. Да, аз мисля, че ще се класираме, но твърдението ми е против всякакви прогнози. Иначе – да, нито един футболен отбор не е перфектен, но Барселона се доближава до перфектното“, каза Венгер.

„За трети път се срещаме с тях в директна елиминация. Първият път бе на финала в Шампионската лига през 2006 година. Тогава Меси беше контузен, а Иниеста – резерва. После ги срещнахме през 2009-10 и 2010-11 година. Ако видите колко много са еволюирали оттогава...“, добави френският специалист.
Последна промяна от dreben23 на 23 фев 2016 17:03, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 23 фев 2016 16:52

boabbb написа:
Графът написа:по принцип съм фен и на двата отбора и винаги ми е тъпо, когато се срещнат толкова рано. малко е сбъркана формулата на шл. двата мача тая вечер са потенциални полуфинали, а това са четирите най-добри отбора в лигата и половината ще отпаднат още на осминафинал, а някъде в другите двойки има отбори, които ще отпаднат от всеки от тези 4 тима на този етап от турнира. очаквам зрелищен мач с голове и барса да продължи. арсенал сами са си виновни с инфарктното излизане от групата и натирасането на водач от друга група.

вярно си е, ама можеше и да не се пада най-неприятния от лидерите на групи :lol: :lol: Шанс ... Дано поне станат хубави мачове :roll:

за неутралния зрител със сигурност ще е зрелище, ама за феновете си е мъка. от друга страна имаме уникалния шанс да станем шампиони, когато всички други милярдни селекции са в криза. без мачове в шл и само с преиграването за фа имаме повече от сериозни шансове да изпреварим лестър във финалния спринт. ако не тая година не виждам, кога пак конюнктурата ще е толкова подходяща.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 23 фев 2016 17:53

1:4

3 гола на Суарез и 1 на Меси.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 23 фев 2016 19:09

Дали тази вечер, Арсенал ще надскочат посредствеността?
Хайде Нафта!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 23 фев 2016 19:39

арсенал няма нищо общо с посредствеността! просто политиката на клуба е да прави пари на акционерите си, а не да чупи трансферни рекорди. това ще е така докато не приключи ерата венгер. след това ще видим. не всеки, който е по-слаб от барса е посредствен отбор!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2016 19:42

Арсенал отпада.

Върни се в “Арсенал”