ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Мнениеот dreben23 » 11 ное 2013 15:08

Честита победа на Юнайтед! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 15:50

MuFc1878 написа:Да разбирам, че случаят не е като преминаването на Фиго от Барса в Реал М. По-скоро претенциите ви са за начина, по който реши да напусне клуба :?
За мен обаче решението му е напълно оправдано. Стана на 29 години, а трофей никакъв. Дали Меси щеше да се кефи да вкарва по 50 гола на сезон, а таван за каталунците 4-то място! Някои играчи искат силните им игри да бъдат отплатени с краен успех в даден турнир, в което не виждам нещо лошо. Това разбира се си е мое виждане по въпроса.

На мен ми е ясно, че е заради това. Въпроса е, че в такъв случай признаваш, че не си достатъчно добър, за да докараш въпросния трофей :!: И трябва да се присламчваш към друг отбор, за да го вземеш
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 15:55

Грешката за мен е в политиката на клуба. Напускат най-силните играчи, после защо няма отбора успехи. Ами ставате като Аякс. Развиване на таланти, които после бягат. Перси не напусна на 23-24 години, но си е в правото човека.

Успех срещу "светците", не лек мач!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 16:16

MuFc1878 написа:Грешката за мен е в политиката на клуба. Напускат най-силните играчи, после защо няма отбора успехи. Ами ставате като Аякс. Развиване на таланти, които после бягат. Перси не напусна на 23-24 години, но си е в правото човека.

Успех срещу "светците", не лек мач!

Меко казано! Тия имат стабилен отбор. А за звездите - трябваше да се плаща стадиона, това не е България, та Лупи да ги мотае с месеци, или "Ей Богу" да докара британския ТоТонев да дава пари от името на Тони Блеър :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 16:23

Ако питаш Данчо, Арсенал е продавал яко мачове, за да изплати стадиона :lol: Пресен пример вчерашния двубой с Юнайтед. Никой не се напрягаше в атака, а Перси без ескортиран за да отбележи :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 16:25

MuFc1878 написа:Ако питаш Данчо, Арсенал е продавал яко мачове, за да изплати стадиона :lol: Пресен пример вчерашния двубой с Юнайтед. Никой не се напрягаше в атака, а Перси без ескортиран за да отбележи :mrgreen:

Слаба игра от нашите , може и да са били уморени от маратона, през 2-3 дена имат мач. Не ми хареса мача, аз и горе съм казал - очаквах повече и от вашите, а те бая шутове дадоха на топката :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 16:32

Нямаше как да се пооткрием повече. Щяхме да сме като разграден двор - справка мача със Сити. Предпочитам такива победи с по 1:0, отколкото да загубим "красиво" :) Очаквах повече от бързаците в халфовата линия на Арсенал, а те не можеха да вържат 3 точни паса. Йозилката се отчете за 90 минути с един удар близо до гредата дето Циничния изригна, че е гол :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 16:50

MuFc1878 написа:Нямаше как да се пооткрием повече. Щяхме да сме като разграден двор - справка мача със Сити. Предпочитам такива победи с по 1:0, отколкото да загубим "красиво" :) Очаквах повече от бързаците в халфовата линия на Арсенал, а те не можеха да вържат 3 точни паса. Йозилката се отчете за 90 минути с един удар близо до гредата дето Циничния изригна, че е гол :mrgreen:

Тоя коментатор е много прост :mrgreen: Гол, гол :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 ное 2013 18:26

MuFc1878 написа:Да разбирам, че случаят не е като преминаването на Фиго от Барса в Реал М. По-скоро претенциите ви са за начина, по който реши да напусне клуба :?
За мен обаче решението му е напълно оправдано. Стана на 29 години, а трофей никакъв. Дали Меси щеше да се кефи да вкарва по 50 гола на сезон, а таван за каталунците 4-то място! Някои играчи искат силните им игри да бъдат отплатени с краен успех в даден турнир, в което не виждам нещо лошо. Това разбира се си е мое виждане по въпроса.

Всичко е въпрос на мислене и морални качества. Венгер спокойно можеше да го изхвърли, ако бе като него, когато имаше Анри в атаката, а Перси бе доста често контузен. Дори се опитваше да му намери място в отбора и доколкото се сещам го пускаше крило, само и само, за да играе. Както сега всъщност прави същото и с Уолкът, като го пуска понякога централен нападател. Почти същото стана и с Фабрегас. Венгер го върна за големия футбол, след като от Барса го бяха отписали, а той му се отблагодари като направо си изнуди клуба да го продадат. Моето мнение пък е следното. Не всичко в живота е титли, купи и пари. Има и някои по-ценни неща като морал, чест, достойнство, благодарност, признателност и т.н. И това е разликата между Венгер и Перси. Затова и първият е велик, а вторият просто добър играч. Отделен въпрос е и отношението към привържениците на отбора. А трети въпрос е дали титлите и купите са повече от красотата, която носи играта на един отбор. За Арсенал никога не съм бил недоволен-винаги ми е харесвала играта им-поне, откакто имам възможност да ги наблюдавам. ;) Въпрос на мислене, както се казва. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 12 ное 2013 11:54

boabbb написа:

На мен ми е ясно, че е заради това. Въпроса е, че в такъв случай признаваш, че не си достатъчно добър, за да докараш въпросния трофей :!: И трябва да се присламчваш към друг отбор, за да го вземеш

Кога?!Кога ван Перси е вкарал 50гола за сезон?! :mrgreen: Да го сравняваш с Меси... :roll: Та има си дума за такива като него,и тя е предател...Но това си е чисто човешка черта,а като добавим и финансов стимул то предателството идва на дневен ред!Не може да ми целуваш емблемата и да се кълнеш във вярност,няколко години да те чакаме да се излекуваш от непрекъснатите контузии и след един силен сезон да изчезваш като ''пръдня през гащи''!!!На всичкото отгоре като вкараш гол на клуба,който те е създал и те е търпял толкова време ти да тичаш и да се радваш като обезумял!Какво е това освен липса на елементарно уважение и възпитание!Това ми е мнението за този футболист!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Върни се в “Арсенал”