Arsenal team: Leno, Lichtsteiner, Mustafi, Mavropanos, Monreal, Elneny, Guendouzi, Mkhitaryan, Willock, Iwobi, Aubameyang
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Udoji90 написа:ИМАМЕ суха мрежа като гости и тя беше при успеха над Уотфорд с 0-1. И тук няма да е 0-0 иначе...
TheNameOfTheGame написа:Аз не гледах мача и не мога да кажа нищо за него, но може би е време всеки да изкаже мнението си и като цяло оценката за миналия сезон, какви положителни и отрицателни неща/тенденции е видял и какво е необходимо да се промени за следващия. Предполагам все пак, че бихте предпочели да изчакаме и последния мач за сезона с Челси, макар че моето мнение едва ли ще се промени и след него.
Иначе тези фалшиви "награди и постижения" (като "St Totteringham's Day" и някакви подобни) общо взето не мисля, че имат каквато и да е стойност. Да, Обамеянг е голмайстор, но не виждам това какво ни топли, след като сме 5-ти в крайното класиране. Съмнявам си и "мърсисайдци" да са много щастливи от факта, че имат 2-ма голмайстори, а са втори във финалното подреждане с умопомрачителен брой точки. И ако трябва да сме докрай коректни, то Борнемут е отборът с най-резултатните мачове, тъй като са паднали 126 гола в техните срещи, докато в нашите са с 2 по-малко - 124.![]()
Може би е редно да направим импровизирана анкета за "Играч на сезона" в любимия ни отбор. Примерно всеки да посочи своя топ 3, като първия играч в него печели 3 точки, втория - 2 и третия -1 или 5, 3 и 1 точки респективно. Накрая като съберем сбора ще можем да излъчим победителя, който естествено няма да спечели нищо, дори и потупване по рамото.
hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Аз не гледах мача и не мога да кажа нищо за него, но може би е време всеки да изкаже мнението си и като цяло оценката за миналия сезон, какви положителни и отрицателни неща/тенденции е видял и какво е необходимо да се промени за следващия. Предполагам все пак, че бихте предпочели да изчакаме и последния мач за сезона с Челси, макар че моето мнение едва ли ще се промени и след него.
Иначе тези фалшиви "награди и постижения" (като "St Totteringham's Day" и някакви подобни) общо взето не мисля, че имат каквато и да е стойност. Да, Обамеянг е голмайстор, но не виждам това какво ни топли, след като сме 5-ти в крайното класиране. Съмнявам си и "мърсисайдци" да са много щастливи от факта, че имат 2-ма голмайстори, а са втори във финалното подреждане с умопомрачителен брой точки. И ако трябва да сме докрай коректни, то Борнемут е отборът с най-резултатните мачове, тъй като са паднали 126 гола в техните срещи, докато в нашите са с 2 по-малко - 124.![]()
Може би е редно да направим импровизирана анкета за "Играч на сезона" в любимия ни отбор. Примерно всеки да посочи своя топ 3, като първия играч в него печели 3 точки, втория - 2 и третия -1 или 5, 3 и 1 точки респективно. Накрая като съберем сбора ще можем да излъчим победителя, който естествено няма да спечели нищо, дори и потупване по рамото.
Уау,изпреварили са ни гадовете. Е то от този тотаджийски мач с Кристъл палас (5:3),какво да очакваш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта