Пускам темата за трансферите в Арсенал,защото в последно време само продаваме и нищо не купуваме,а амбициите са ни все едни и същи-шампионски.Да ама не.С Фрипонг,пинпонг,Рамзи и Джуру не виждам нещо по-различно от 5то място в Англия.Не мога да разбера защо отбори със същите амбиции всяка седмица се хвалят с нови имена,а ние тъпчем на едно място и си скубем косите за Фабрегас и Насри!
Е,господин,мосю Венгер ако не искаш отбора ти да се бори с Тотнъм за 5тото място е време да закупиш няколко доста качествени и класни футболисти,а не да чакаш на иначе талантливите младоци,защото просто няма как да стане.
Лично мое мнение е,че се нуждаем от класен дефанзивен халф,ляв бек,централен защитник и плеймекър,с други думи- половин отбор.Без тези трансфери сме обречени и не мога да разбера защо Венгер не взима мерки.Ако няма пари го разбирам,но други слухове се носят.Според мен със селекция от 40-45 милиона спокойно могат да се вземат играчи на посочените отгоре позиции.
Доста слухове се носят,но нищо конкретно.
Според мен ще изглеждаме доста по-добре с играчи като Кака,Фил Ягиелка и Ласана Диеара като прибавим и добър бек и селекцията е готова,но не е толкова лесно.
Съгласни ли сте с мен,ако не сте кажете мнението си за Арсенал