Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
li_boy
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот li_boy » 29 юли 2011 11:32

Ауе, федерер от къде ти дойде на ъкъла да се маха Ван Перси, а лидер на отбора да става Жервинио дето още не е запомнил къде му е шкафчето в съблекалнята. Ванът е страшен футболист само,че контузийте не му дават да влезе във форма. :evil:

P.P. :И според мен само лъжат феновете и няма да вземат повече футболисти,най-малко пък някой класен.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 29 юли 2011 20:56

Този сезон Арсенал трябва да спре с безмислените подаваня около дъгата на наказателното поле,а да мисли по бързо.

Потребителски аватар
li_boy
Контакти:

Мнениеот li_boy » 17 авг 2011 22:51

Прав си. Аз като ги гледам откачам от яд, имам чувството,че незнаят каква е целта на играта. Толкова безмислено си подават тая топка,че единия гледа да се оттърве от нея и да я даде на другия ама има ли смисъл изобщо не го интересува.
Няма и помен от красивата игра която правеха преди години.

Потребителски аватар
li_boy
Контакти:

Мнениеот li_boy » 20 авг 2011 11:17

Ето Челси взеха Мата а наще педали нищо не направиха мама им мръсна скрънзева.Джоел Кембъл,Карл Дженкинсън, Жервиньо и Алекс Чембърлейн това са ни "ЗВЕЗДНИТЕ ТРАНСФЕРИ"

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 авг 2011 11:46

li_boy написа:Ето Челси взеха Мата а наще педали нищо не направиха мама им мръсна скрънзева.Джоел Кембъл,Карл Дженкинсън, Жервиньо и Алекс Чембърлейн това са ни "ЗВЕЗДНИТЕ ТРАНСФЕРИ"

За какво ни е Мата като имаме абсолютните "звезди" в състава си.... И този го изпуснахме, не знам какво ще се прави през новия сезон.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Арсенал е обречен без трансфери!

Мнениеот -Ivan- » 25 авг 2011 15:25

Пускам темата за трансферите в Арсенал,защото в последно време само продаваме и нищо не купуваме,а амбициите са ни все едни и същи-шампионски.Да ама не.С Фрипонг,пинпонг,Рамзи и Джуру не виждам нещо по-различно от 5то място в Англия.Не мога да разбера защо отбори със същите амбиции всяка седмица се хвалят с нови имена,а ние тъпчем на едно място и си скубем косите за Фабрегас и Насри!

Е,господин,мосю Венгер ако не искаш отбора ти да се бори с Тотнъм за 5тото място е време да закупиш няколко доста качествени и класни футболисти,а не да чакаш на иначе талантливите младоци,защото просто няма как да стане.

Лично мое мнение е,че се нуждаем от класен дефанзивен халф,ляв бек,централен защитник и плеймекър,с други думи- половин отбор.Без тези трансфери сме обречени и не мога да разбера защо Венгер не взима мерки.Ако няма пари го разбирам,но други слухове се носят.Според мен със селекция от 40-45 милиона спокойно могат да се вземат играчи на посочените отгоре позиции.

Доста слухове се носят,но нищо конкретно.

Според мен ще изглеждаме доста по-добре с играчи като Кака,Фил Ягиелка и Ласана Диеара като прибавим и добър бек и селекцията е готова,но не е толкова лесно.

Съгласни ли сте с мен,ако не сте кажете мнението си за Арсенал ;)
Изображение

GNRforever

Re: Арсенал е обречен без трансфери!

Мнениеот GNRforever » 25 авг 2011 15:31

АРСЕНАЛ с този отбор в четворкта няма да влезе ,в ШЛ максимум 1/4 финал при късмет на жребия на 1/8 финала
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 авг 2011 15:40

Фримпонг не е лош, но в отбора няма плеймейкър. Уолкът игра много слабо и така... От 4 души напред 2ма липсваха срещу Удинезе ... (крило и подавач)... А ако се вземе и качествен партньор на Вермаален ...

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 авг 2011 15:49

Интересно ми е да видя какви играчи ще се вземат, какво ще стане. Тази година ще отстъпите мястото си на Ливърпул сигурно в топ 4. И големите имат кризи :)

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 25 авг 2011 15:52

t0bl3ro_bg написа:Интересно ми е да видя какви играчи ще се вземат, какво ще стане. Тази година ще отстъпите мястото си на Ливърпул сигурно в топ 4. И големите имат кризи :)

Това нашето не е криза.Кризата се преодолява най-много за година,година и нещо.Ние сме без трофей от 2005 :(
Вярвам обаче,че ще се справим!!! ;)
Изображение

Върни се в “Арсенал”