Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Артилериста
- Контакти:
Re: Откриха статуя на Тиери Анри пред "Емирейтс"
Най-добрият играч за всички времена в Арсенал.Просто нямаше равен преди 5-6 години.Един от любимите ми футболисти,не са много,но Анри определено е един от тях 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- storm
- Контакти:
Много голям, жалко, че не можа да покаже потенциала си в Юве... Сега можеше да са много различни нещата..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- football.total
- Контакти:
Tommi написа:football.total написа:Беше наистина голям нападател за Арсенал, въпреки че като фен на Ман Юнайтед доста често ни е късал мрежите. Но след гола му със ръка срещу Ейре ми падна жестоко в очите. Голям футболист обаче жалко човече!
Интересно ми е дали имаш същото мнение за всеки футболист, който поне веднъж е нарушил правилата, за да извлече някакво предимство за своя отбор (например е симулирал, за да спечели нарушение или пък умишлено е фаулирал противник, за да спре атака).
Пич пишеш абсолютни голупости да не кажа направо тъпизми. Едно е да преиграеш в дадена ситуация, да паднеш по симулативно при контакт с противников състезател, да търсиш да изпросиш дузпичка итн друго е да играеш жестоко против правилата не един а два пъти с ръка и после да се правиш на света вода ненапита като те пита съдията. Да Анри имаше големи футболни качества но като човек за мен е мижитурка, защотo ако си истински мъж трябва да се държиш като мъж на място а не да клепаш на парцали като пу*ка и да се молиш да ти мине номера при положение че цял свят те е видял. Нали така?
- storm
- Контакти:
football.total написа:Tommi написа:football.total написа:Беше наистина голям нападател за Арсенал, въпреки че като фен на Ман Юнайтед доста често ни е късал мрежите. Но след гола му със ръка срещу Ейре ми падна жестоко в очите. Голям футболист обаче жалко човече!
Интересно ми е дали имаш същото мнение за всеки футболист, който поне веднъж е нарушил правилата, за да извлече някакво предимство за своя отбор (например е симулирал, за да спечели нарушение или пък умишлено е фаулирал противник, за да спре атака).
Пич пишеш абсолютни голупости да не кажа направо тъпизми. Едно е да преиграеш в дадена ситуация, да паднеш по симулативно при контакт с противников състезател, да търсиш да изпросиш дузпичка итн друго е да играеш жестоко против правилата не един а два пъти с ръка и после да се правиш на света вода ненапита като те пита съдията. Да Анри имаше големи футболни качества но като човек за мен е мижитурка, защотo ако си истински мъж трябва да се държиш като мъж на място а не да клепаш на парцали като пу*ка и да се молиш да ти мине номера при положение че цял свят те е видял. Нали така?
Сигурен съм, че ти също би постъпил така в подобен момент.. Така, че ти не се прави на ощипан..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- football.total
- Контакти:
storm написа:football.total написа:Tommi написа:Интересно ми е дали имаш същото мнение за всеки футболист, който поне веднъж е нарушил правилата, за да извлече някакво предимство за своя отбор (например е симулирал, за да спечели нарушение или пък умишлено е фаулирал противник, за да спре атака).
Сигурен съм, че ти също би постъпил така в подобен момент.. Така, че ти не се прави на ощипан..
Сигурен си защото ме познаваш лично или защото предполагаш. Я стига глупости моля те. Омръзна ми да чета тъпизми чесно!
За Анри че игра с ръка и излъга цяла една нация няма проблем жив и здрав да е, нали така?
Пък имаше един френски съдия Жоел Киню и един полуфинал с Италия прдеи има няма 20тина години (ако не си го гледал питай някой да ти го разкаже), та в подобна ситуация който и фен на футбола в БГ да питаш за него този съдия е най-черния човек в историята на футбола защото ни лиши от участие на финал на световно. Айде стига сте си ги приказвали врели некипели както на вас ви отърва... Получава се нещо както Дявола чете Евангелието.
football.total написа:Пич пишеш абсолютни голупости да не кажа направо тъпизми. Едно е да преиграеш в дадена ситуация, да паднеш по симулативно при контакт с противников състезател, да търсиш да изпросиш дузпичка итн друго е да играеш жестоко против правилата не един а два пъти с ръка и после да се правиш на света вода ненапита като те пита съдията. Да Анри имаше големи футболни качества но като човек за мен е мижитурка, защотo ако си истински мъж трябва да се държиш като мъж на място а не да клепаш на парцали като пу*ка и да се молиш да ти мине номера при положение че цял свят те е видял. Нали така?
При симулация също нарушаваш правилата, също се опитваш да заблудиш съдията, също използваш лъжа и играеш некоректно спрямо противника, също се молиш да ти мине номера, въпреки че знаеш, че цял свят ще види повторение на ситуацията. Даже и според футболните правила играта с ръка на Анри и симулацията на даден играч се наказват по един и същ начин - с жълт картон. Аз не виждам разлика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
football.total написа:
Сигурен си защото ме познаваш лично или защото предполагаш. Я стига глупости моля те. Омръзна ми да чета тъпизми чесно!
За Анри че игра с ръка и излъга цяла една нация няма проблем жив и здрав да е, нали така?
Пък имаше един френски съдия Жоел Киню и един полуфинал с Италия прдеи има няма 20тина години (ако не си го гледал питай някой да ти го разкаже), та в подобна ситуация който и фен на футбола в БГ да питаш за него този съдия е най-черния човек в историята на футбола защото ни лиши от участие на финал на световно. Айде стига сте си ги приказвали врели некипели както на вас ви отърва... Получава се нещо както Дявола чете Евангелието.
Имаше и един страничен 86-та на световното в Мексико!.Иван Леков му е името.Говори ли ти нещо?Ако не,питай англичаните! Айде стига глупости.На всеки футболист му се случва да сгафи.Това не пречи Анри да е велик и да заслужава признателността на феновете си! А пък тоя от аватара ти изобщо няма да го коментирам.....по-анти футболист, никога не се е раждал на тази земя.
Muscarin написа:football.total написа:
Имаше и един страничен 86-та на световното в Мексико!.Иван Леков му е името.Говори ли ти нещо?Ако не,питай англичаните! Айде стига глупости.На всеки футболист му се случва да сгафи.Това не пречи Анри да е велик и да заслужава признателността на феновете си! А пък тоя от аватара ти изобщо няма да го коментирам.....по-анти футболист, никога не се е раждал на тази земя.
Богдан Дочев

Богдан Дочев, да! Моя грешка.Сигурен съм, че е персона нон грата в Англия.
Богдан Дочев №1 сред реферите-некадърници

http://novinar.bg/news/bogdan-dochev-1- ... yMw==.html
Но да не разводняваме иначе приятната тема.
Богдан Дочев №1 сред реферите-некадърници

http://novinar.bg/news/bogdan-dochev-1- ... yMw==.html
Но да не разводняваме иначе приятната тема.
Голям играч особено когато играеше в Арсенал. Не разбрах само защо му беше да преминава в Барса. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.