Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот fr3ak_boy » 25 юли 2011 12:38

federer90 написа:От чисти положения праща топката 3-4 метра аут.

За същия некадърник, който втория полусезон вкара във всеки един от мачовете ви в Англия говорим? :? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 юли 2011 17:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ptd8pTg4W48&playnext=1&list=PL8E5F8D0DB59A8FC1[/youtube]
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 25 юли 2011 17:45

незнам защо се изброяват хиляди имена за трансфери и така нататък.Не че Арсенал няма нужда от футболисти,напротив,но не чак толкова много.Мое мнение е ,че вратар не ни трябва ,защото и тримата имат потенциал,Шчежни и добър и има възможност да се развива,аз съм за това.
После заяитници наистина трябват и то не един и двама,а поне трима.Един централен поне,един на мястото на Клиши и един който да замества Саня,че там е май само Ебуе...
Полузащитата си е много добра,ако се запазят Сеск и Насри.Сонг е груб,но това е ролята на един такъв тип играч.Имаме Уилшър,евентуално и Диаби.
Един нападател най много трябва иначе ще става яко търкане на пейката.И то централен,тежък таран,който да ни отключва тежките мачове с опълченците от долната половина на таблицата.По крилата играчи има.Жервинио може да играе и по двете крила и евентуално зад нападателя.
това е според мен,нито е много скъпо,Бейнс,Кейхил,Лукаку биха излязли не повече от 60 милиона и отборът ти става бомба
Но франсето се дърпа.Според мен вече е зле с мозъка.Напрежението накрая на първенството го скапа,както и част от играчите.Те искат просто да видят,че Арсенал има амбиции,а с тази си политика Венгер засега показва точно обратното

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 юли 2011 19:48

Счесни е още много млад и неопитен. Определено не му липсва самочувствие и увереност, но не трябва и да се отпуска, а да работи още по-здраво, за да си вдигне нивото. Почти никакъв шанс да се вземе нов вратар, така че ще се разчита на двамата поляци. Но Алмуния все още е тук и има възможност да ни "радва" още една година. Как ще му се намери отбор обаче, след като е трагичен и получава висока заплата? Нормално е да са малко заинтересованите - дано все пак се отървем от него :x

Днес попаднах на информация, че Ебуе може да бъде продаден на Галатасарай за около 4 милиона паунда.
При липса на Саня при това положение ще си останем май само с Дженкинсън да покрива...

Отляво с Гибс и Траоре също поемаме риск. Гибс е податлив и на контузии, по-скоро не е готов за титуляр, но Венгер си мисли, че е...
Скилачи е трагедия, Косчиелни и Джуру г/д и Вермаелен. Уж ще се търси нов защитник - ще видим дали ще се вземе.
Може би ще се пробват за Кейхил, но ще чакат докато от Болтън се съгласят на по-ниска цена.

Проблемът не е само в единиците, но по начина как работи цялата защита и реагира при статични ситуации, контраатаки и тн. Т.е не на необходимото ниво, но се пренебрегват слабостите все едно са нещо незначително :x

Дано до Емиратс Къп се реши какво ще се прави с Фабрегас - ако Фарса ще дават парите, ако не - да се разкарат.
Насри да се продава щом не иска да подписва!!! Но Венгер е склонен да го пусне без пари догодина !$!@%№@№$!@%!

Искаше ми се да си намерим стабилен дефанзивен халф, но не мисля ,че търсим такъв. Някой за конкуренция на Сонг. Ако ще чакаме Фримпонг - нелошо момче, но без грам опит и се връща след дълга контузия.

От изиграните срещи досега Шамак във всички беше безобразно слаб, Бендтнер още не може да си намери отбор. Уолкот пак по крилото го пускат - дали изобщо Венгер ще се сети да го премести в средата с още един нападател...Вела и той по същия начин. Досадно е това пускане на играчи извън позиции.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 25 юли 2011 20:17

Играчите от които според мен Венгер трябва да се отърве са Алмуния,Ебуе,Скилачи,Диаби,Фабрегас,Насри,Аршавин ,Шамак,Ван Перси.Доста са но просто трябва да се гради нов отбор на които лидери трябва да са Рамзи ,Уилшър и Жервиньо

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 юли 2011 20:20

Долу ръцете от РОБИН ВАН ПЕРСИ :twisted:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 25 юли 2011 21:01

Аз харесвам вратарчето.Предпочитам да си е той и парите,които евентуално биха отишли за дръг вратар да се инвестират в защитници...което е ясно че няма да стане.Опорни халфове според мен имаме,но пък аз не харесвам такъв тип футболисти,предпочитам без опорен халф ,но с повече в атака.Футболът е игра на голове и номерът е да вкараш повече от съперника :) .Ебуе,Денилсон,Алмуния,Бендтнер,Росицки,Скилачи нямат място в отбора.Проблемът е че са свикнали на заплати,които не отговарят на класата им и следователно никой ги не ще.
Дано Венгер се вразуми до края на август,че труден е страрта на Висшата Лига, а едни загуби ще взривят обстановката

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 юли 2011 21:41

Аз харесвам Ебуе и факта, че може да играе на няколко позиции. Според мен, ако му се намали малко заплатата, е идеална резерва. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 28 юли 2011 20:10

Дано Самба дойде.Играч с опит и на млада възраст мисля,че това ще е много добър трансфер

Върни се в “Арсенал”