Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Откриха статуя на Тиери Анри пред "Емирейтс"
Велик нападател! Респект!
B3ATS написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=STCKhMvLT1Q[/youtube]
Това е уникално изпълнение! Един от любимите ми голове.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Captain Stottlemeyer
Интересно как ли ще реагират ирландските фенове, минавайки покрай тази статуя, ако съдбата сблъска някога отбор от Ейре и "Арсенал". 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Има по-велики от него , които заслужават това признание. Баш него ли избраха.
Че е голям играч спор няма, че заслужава някой ден статуя също спор няма, но да издигнеш статуя на жив човек, та даже и действащ играч е доста доста тъпо. Представете си ако всеки започне да вдига такива статуи - Ливърпул на Джерард, Манчестър Ю на Гигс, Барса на Шави, Реал на Раул, Юве на Дел Пиеро, Рома на Тоти и т.н.

MaCuMo написа:Че е голям играч спор няма, че заслужава някой ден статуя също спор няма, но да издигнеш статуя на жив човек, та даже и действащ играч е доста доста тъпо. Представете си ако всеки започне да вдига такива статуи - Ливърпул на Джерард, Манчестър Ю на Гигс, Барса на Шави, Реал на Раул, Юве на Дел Пиеро, Рома на Тоти и т.н.
Представям си го! Къв е проблема? Дай тогава и алеята на славата в Холивуд да я изкъртят.Човека си заслужава признанието, стига сте хейтвали!
- football.total
- Контакти:
Беше наистина голям нападател за Арсенал, въпреки че като фен на Ман Юнайтед доста често ни е късал мрежите. Но след гола му със ръка срещу Ейре ми падна жестоко в очите. Голям футболист обаче жалко човече!
football.total написа:Беше наистина голям нападател за Арсенал, въпреки че като фен на Ман Юнайтед доста често ни е късал мрежите. Но след гола му със ръка срещу Ейре ми падна жестоко в очите. Голям футболист обаче жалко човече!
Интересно ми е дали имаш същото мнение за всеки футболист, който поне веднъж е нарушил правилата, за да извлече някакво предимство за своя отбор (например е симулирал, за да спечели нарушение или пък умишлено е фаулирал противник, за да спре атака).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Един от най-големите нападатели във футбола.Наравно до имена като Роналдо ''Феномена'',Алекс Дел Пиеро,Тоти ... Истинска легенда за Арсенал и английския футбол.И ако този човек не заслужава статуя пред стадиона на Арсенал то незмам кой друг.До колкото разбрах са направилис статуи и за Тони Адамс и легендарния трениор на Арсенал Хърбърт Чапман..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA