MCMXIII написа:QniMadrid написа:Моуриньо показа как се бие Барса не се отчайвай още![]()
С кой отбор, обаче
Първо с Челси, после с Интер... може и с Реал в скоро време...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:QniMadrid написа:Моуриньо показа как се бие Барса не се отчайвай още![]()
С кой отбор, обаче
sven_goran написа:sl321 написа:Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
Що не си гледаш френските...
Англия винаги ще бъде №1,
въпреки че Барса ще продължи сега
sl321 написа:Аз не говоря за Реал....там е друга бира.Става въпрос за ония дето цял сезон говорят как шял да дойде един отбор от Англия с преса и щял да покаже на цалата испанската лига как трябва да се играе срещу Барселона.Как в Англия където имало конкуренция не може да се случи това което се случва в Испания.В първия мач се видя че Арсенал биха с късмет.Тука се вижда как нямат никакъв шанс и как всичко е било една случайност.
Frankie Lampard написа:Като Барса падне е с късмет, така ли. Много си зле, честно. Поне Арсенал ще отпадне с достойнство. Всеки друг отбор щеше да бъде прегазен, както Реал, не че и Арсенал не може да бъде прегазен, все пак има още 45 минути.
Frankie Lampard написа:Като Барса падне е с късмет, така ли. Много си зле, честно. Поне Арсенал ще отпадне с достойнство. Всеки друг отбор щеше да бъде прегазен, както Реал, не че и Арсенал не може да бъде прегазен, все пак има още 45 минути.
Frankie Lampard написа:Не ти говоря за миналата година, а за сега. Играчите на Барса са яко назобани. Топката се лепи за краката им...
Не знам дали помните, но Гуардиола през 2001 -а беше дисквалифициран от ФИФА за употреба на забранени симулант. Сигурен съм, че нещо им дават, за което другите отбори не знаят.
stf написа:Frankie Lampard написа:Като Барса падне е с късмет, така ли. Много си зле, честно. Поне Арсенал ще отпадне с достойнство. Всеки друг отбор щеше да бъде прегазен, както Реал, не че и Арсенал не може да бъде прегазен, все пак има още 45 минути.
Еми щом смяташ ,че да отпаднеш след като си минал 3-4 пъти за целият мач е достойно , значи предстоящето отпадане на Арсенал ще е наистина достойно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост